Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 338 479
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 965
Каква работа върши водата? За хидратиране ясно. Друго? Като нашумя тази проклетия, четох, че при първи симптоми е хубаво нон стоп да се пие по глътка вода, едва ли не да се отмива това нещо и да заминава към червата, ама така ли става в действителност? Все едно е буболечка.
при пиене на течности и пишкане вируса се излъчва от организма, не само този, а по принцип всички вируси.

# 34 966
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Още, понижава температурата
регулира кръвното налягане

# 34 967
Скрит текст:
Непокорна, започвай да пиеш много чай, на корем. Наливай се буквално.
С мед, той е антисептик. Пиеш и пик ... докато го умориш мръсника.

И аз имах ниска Т в някакъв момент, но реших, че вече изстивам. В такива случаи лягам и спа, да става каквото ще.
Горещ чай ли трябвя да се пие?
Приятно топъл.
Скрит текст:
Лично го обичам с коняк, мед и лимон, но поради липса го пих с уиски /не е лошо/. Не съм пила антибиотик, което ми позволи алкохол.

Ти си истински смелчага! Аз вече трета, четвърта ще стане, седмица е смея една бира да изпия…

Защо?  Ти нали приключи с вируса? Или си чакаш постковида.   Хора, не се побърквайте.

# 34 968
Нормално ли е РЗИ да не се обаждат след като съм с положителен антигенен тест в Кандиларов от вторник. Днес е петък. Доколкото знам и при антигенен те регистрират, не само при ПСР.

# 34 969
  • Буркина Фасо
Нормално ли е РЗИ да не се обаждат след като съм с положителен антигенен тест в Кандиларов от вторник. Днес е петък. Доколкото знам и при антигенен те регистрират, не само при ПСР.
абсолютно нормално.

# 34 970
damayanti, обаждат се, когато сварят. На мен на 10-я ден вечерта (около 19,30 ч.)

# 34 971
  • София
Скрит текст:
Непокорна, започвай да пиеш много чай, на корем. Наливай се буквално.
С мед, той е антисептик. Пиеш и пик ... докато го умориш мръсника.

И аз имах ниска Т в някакъв момент, но реших, че вече изстивам. В такива случаи лягам и спа, да става каквото ще.
Горещ чай ли трябвя да се пие?
Приятно топъл.
Скрит текст:
Лично го обичам с коняк, мед и лимон, но поради липса го пих с уиски /не е лошо/. Не съм пила антибиотик, което ми позволи алкохол.

Ти си истински смелчага! Аз вече трета, четвърта ще стане, седмица е смея една бира да изпия…

Защо?  Ти нали приключи с вируса? Или си чакаш постковида.   Хора, не се побърквайте.

Хах, дет и викаш и аз не знам кво чакам, Нот. Като пушач, гледам да внимавам:)))
Чакам да видим коагулацията как ми е, бирата май не помага Grinning
Но да не спамим.

# 34 972
3 дни с темп., ужасяващо главоболие и отпадналост. ПСР (-) на втория ден. На 4-я ден всичко минава, няма темп., има сили.
На 5-я ден пак темп. 38С и отпадналост, схванатост.
И какво сега, прилича ли на ковид и какво се прави? Нов тест, но антигенен?

# 34 973
3 дни с темп., ужасяващо главоболие и отпадналост. ПСР (-) на втория ден. На 4-я ден всичко минава, няма темп., има сили.
На 5-я ден пак темп. 38С и отпадналост, схванатост.
И какво сега, прилича ли на ковид и какво се прави? Нов тест, но антигенен?
Абсолютно си прилича на ковид, може да направите и нов тест - антигенен.

# 34 974
Роналд, аз като се почувствах добре и като спрях АБ и уиски пих, и ракия пих. Joy Тъй ме отпусна напрежението, че.. Той моя личен лекар е от старата генерация и е малко зевзек и ми вика освен илачите знаеш какво друго да пиеш, нали?! И аз: ?! А, той: Ами едно малко шотландско. Joy

Малко инфо да дам: понеже не бяхме излизали от нас, нали бяхме карантина, та днес излизам за работа и гледам некролог на вратата на входа. Починала е съседка на 76г. от Ковид. Дъщеря и също е болна, но го кара на крак. Не знаех, че във входа има и други болни съседи. Ей, тая вълна много заразна излезе, ама много и направо ни заля.
По повод проучването ми за пушенето и Ковид. Ако си спомняте бях писала, че имам ваксинирани познати, които карат Ковид по времето по което и ние с мъжа ми. Едната е братовчедка ми, а другите са рода на две мои колежки. Писах, че го карат леко, ама сега разбрах, че не съвсем всички.
Братовчедка ми с две дози, завършен цикъл, активна пушачка, го изкара много леко. По леко дори от нас.
Зетя на едната ми колежка, пушач, леко преболедуване.
Роднини на другата колежка, семейство, ваксинирани с две дози, завършен цикъл, непушачи, преболедуване средно тежко, жената още не може да се възстанови, умора, задух, отпадналост, два АБ, мъжа с пневмония. Още се лекуват, а проявиха симптоми по времето по което и ние. Никого не убеждавам в нищо, само споделям.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 16:48 от Джаста Праста

# 34 975
  • 1st floor
Пия много течности, да. Купих насипни часове от билкови аптека. Със ставането сутрин се пуска котлона...
За болките в кръста какво помага?

# 34 976
Дексофен - без рецепта е, върши добра работа и държи 6-7-8 часа. Друг вариант със сходна съставка е Кетонал. На мен лично не ми дразнят стомаха, но като всяко НСПВ носят този риск.

Ако имате много силна болка в кръста - има и други варианти, но ще Ви искат рецепта.

# 34 977
  • 1st floor
Дексофен - без рецепта е, върши добра работа и държи 6-7-8 часа. Друг вариант със сходна съставка е Кетонал. На мен лично не ми дразнят стомаха, но като всяко НСПВ носят този риск.

Ако имате много силна болка в кръста - има и други варианти, но ще Ви искат рецепта.
Благодаря

# 34 978
По време на Ковид болеше ли ви главата и какво вземахте?

# 34 979
По време на Ковид болеше ли ви главата и какво вземахте?
Болеше ме. Не беше нетърпимо при мен. Аналгин най-често.

Общи условия

Активация на акаунт