Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 336 092
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 44 535
Здравейте аз и мъжа ми изкарахме ковида.
Днес изтече карантината ни.
Но с мъжа ми ,ни липсва концентрация,разсеяни сме, безразлично ни е. Дори бих казала и тревожни след преболедуването. Трудно и неспокойно минават нощите !
Някой ако се е сблъсквал с тези симптоми ,би ли казал отшумяват ли с времето,пили ли сте нещо,за да се възстановят тези свойства?
Благодаря предварително

# 44 536
  • София
Барса, съболезнования. Много съжалявам, голяма мъка е.

Момичета със загуби на близки хора - не се самообвинявайте. Не се спускайте по тази спирала, че няма лесно излизане. Лекарите не знаят какви избори да правят във всеки конкретен случай, та вие ли. Болница, домашно лечение - всичко е и на късмет до голяма степен. Какъв е организмът и как реагира на вируса. Дали сте любов и грижи, това е много важно в последните часове на човек. Прегръщам ви.

# 44 537
Но с мъжа ми ,ни липсва концентрация,разсеяни сме, безразлично ни е. Дори бих казала и тревожни след преболедуването. Трудно и неспокойно минават нощите !
Някой ако се е сблъсквал с тези симптоми ,би ли казал отшумяват ли с времето,пили ли сте нещо,за да се възстановят тези свойства?
Благодаря предварително

Аз ти препоръчвам една комбинация от вит Б6 90 мг (Милгама Н) + Босвелия 250 мг по една капсула два пъти на ден + магнезий 400 мг и вит Д 1000 IU сутрин. Тази формула ми свежда стреса до мининум, успокоява и отпуска нервната система. Унасям се в 8 вечерта и спя 10-11 часа здравословен сън. Приемам тази формула от 4 месеца насам, като си мисля, че ми помогна и за лекото протичане на ковид. Сънят е ключов при възстановяването от ковид, ключов за добър имунитет.

# 44 538
Благодаря предварително

Аз ти препоръчвам една комбинация от вит Б6 90 мг (Милгама Н) + Босвелия 250 мг по една капсула два пъти на ден + магнезий 400 мг и вит Д 1000 IU сутрин. Тази формула ми свежда стреса до мининум, успокоява и отпуска нервната система. Унасям се в 8 вечерта и спя 10-11 часа здравословен сън. Приемам тази формула от 4 месеца насам, като си мисля, че ми помогна и за лекото протичане на ковид. Сънят е ключов при възстановяването от ковид, ключов за добър имунитет.
Абсолютно съм съгласна с вас.
Сега ще си запиша нещата,които сте ми писали.
Благодаря

# 44 539
Barsa, съболезнования. Всички тук сме свидетели, че направихте всичко възможно и се борехте в тази абсурдна ситуация.

Dina, не търси вина в себе си, направила си всичко възможно родителите ти да се чувстват добре и спокойни. Направила си всичко, останалото е от обречеността на нашата здравна система и това, че явно в Бг има "кастова система".

# 44 540
Благодаря предварително

Много добра комбинация. Бих добавила и Омега 3 към тази формула- най-добре да се комбинира с вит. Д за по-добро усвояване.

# 44 541
  • Burgas, Bulgaria
Охххх , Барса ... съболезнования!
Момичета, вие направихте всичко възможно,  аз все още живея с този въпрос заради загубата на обичан човик ... ми не минава с времето...

Тъпо е да пиша за себе си ...
Ходих днес  - кр.захар 9 , Холестерол висок , суе 88 , Димер при норма 0,3 е 0.6 , Феритин до 150 ,моят е 219

# 44 542
Олеле, Тикве? Защо така?
Вземай мерки! Ти уж добре се чувстваше... Sad

Дина, Барса, минала съм по този път, знам колко е тежко. И колко време ще се измъчвате от мисълта дали сте направили всичко възможно. Тежко болни, пък и възрастни, отдавна не са желани в никоя болница. Много преди КОВИД. Не се терзайте, момичета, вие дадохте всичко от себе си, поклон пред усилията ви! Heart

# 44 543
Дина, Барса, не можем да решаваме над живота и смъртта, това не зависи от нас. Мир на праха им. Бъдете силни за себе си и семействата ви Flowers Four Leaf Clover

Vladince, писах преди време за моя приятелка с проблеми с концентрацията - пооправи се след около година и упражнения, препоръчани от логопед.

# 44 544
За запушен нос. Носен секрет и, ако е златист стафилокок, мазане на входа на ноздрите с Фуциталмик, маз за очи е. Ако не е - малко меден вазелин пред носа и изатопля и изтича всичко.

# 44 545
За запушен нос. Носен секрет и, ако е златист стафилокок, мазане на входа на ноздрите с Фуциталмик, маз за очи е. Ако не е - малко меден вазелин пред носа и изатопля и изтича всичко.
Подобен ефект имат и антибиотичните капки за нос.

# 44 546

Не не е.Бистър е Simple Smile.Благодаря за отговора.Взех муконазал спрей -за сега дишам нормално.Облекчиха малко симптома Simple Smile

# 44 547
Барса, възхищавам се на грижите и всеотдайността ти. Аз имам син и бих се радвала, ако детето ми се свърже с момиче като теб. Семейството ти имат истинска опора в твое лице. Прекрасно момиче, направи невъзможното в тази неравна борба! Повярвай ми, най-доброто е, че жената си отиде вкъщи. Няма да е същото без нея, свекъра ти, но тези хора си отидоха, знаейки, че ги обичат. Кураж, момиче, пази се!

# 44 548
Мадам тиква за кр захар трябва да ограничиш въглехидратите , никакво сладко, картофи, ориз… Консултирай се с ендокринолог в нашия район.
За високия ди димер, на мен ми изписаха аспирин протект още от 1 ден и се разбрахме да продължа да го взимам поне още месец тк моя беше 0,5.

# 44 549
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Съжалявам, Барса Sad
Измъчи се жената, но не беше сама в тези трудни моменти,
направихте и невъзможното, за да ѝ помогнете.
Да ѝ е леко на душата и дано срещне своя човек там горе,
сигурно и мъката по него допълнително я е съсипала...

Общи условия

Активация на акаунт