Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 308 728
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 50 265
Аз съм склонна да вярвам, че може и ковид да е виновен. Както е възможно и след друга вирусна инфекция да се появат подобни симптоми.
Преди години, след леко боледуване зимата, ми се схвана ръката от рамото до върха на втория пръст на ръката. 2-3 седмици едвам мърдах всичко - от рамо  до пръсти, имах и силни болки.
Спомням си при боледуването ни през януари- февруари, лл каза, че има и възрастни и деца с повишена захар след ковид и с бъбречни проблеми в болница.

# 50 266
Е, ако се оправи нещо, разбира се е добре. Ама ако се влоши по време и не се повлиява, естествено, че Ковид е виновен.
Няма как да е друг виновникът, след като по време на боледуването ми изведнъж получих неочакван проблем със ставите - ужасни болки 12 дена, не можех да ходя. В същото време се оказа и увреда на нервите на долните крайници, на десния почти нямах рефлекси, още остана замайването. Е, че кой друг да е виновен, след като точно с тези неща се сблъсквам ей така случайно по време на Ковид !?!?!
Моя близка приятелка се обрина в деня след поставяне на втора доза ваксина. В последствие обривът се оказа автоимунно заболяване. Според вашия разказ, съотнесен към нейната ситуация, кой е причинил обрива и заболяването?
На мен пък, лично, в деня след поставяне на еднодозовата ваксина, минсе схвана нерв на гърба, болката беше силна, на следващия ден възпалението (предполагам) се измести от кръста нагоре по гърба, а на третия ден се локализира във врата и рамото, където ми беше поставена ваксината. Причини?

# 50 267
1. Течение
2. Спане накриво
3. Неправилна поза при седене
4. Дегенеративни промени

Въобще не твърдя, че е някое от четирите, но не е като да няма възможни обяснения. Никой тук не твърди, че няма лонг ковид или странични реакции към ваксините. Твърди се, че не всичко, което хората приписват на ковид или ваксините, в действителност е последствие от тях.

# 50 268
Така е, да. Не всичко, което се приписва на Ковид, е с причина Ковид. Както и не всичко, което се е случило времево близо до поставяне на ваксината, е причинено от нея. Но много често се отбелязва, че няма как ваксината да причини разни неща в човешкия организъм, а обратното, много често се обяснява, че разни състояния в организма, са следствие на Ковид.

Никое от 1 до 4 не беше в списъка ми на причини за невралгията....но не ни е за това "думата" сега.

# 50 269
Кой вариант на Ковид има сега?
Омикрон ли?

# 50 270
Цяла година е омикрон. Само дето са 10 подвида вече ..

# 50 271
В зависимост от симптомите ли се разбира кой е подвида?
Мой близък е с променен глас, леки болки в гърлото и ... положителен тест.

# 50 272
  • Пловдив
В зависимост от симптомите ли се разбира кой е подвида?
Мой близък е с променен глас, леки болки в гърлото и ... положителен тест.
Не, по смптомите не може да се определи. Те са сходни. 70 % е В.А. 5 по данни от последното секвениране и сигурно това е и при твоя близък. Бързо оздравяване.

# 50 273
Аз искам да попитам някой има ли болки в ръце,крака ,стави след ковид? Боледувах през февруари и през юли… преди 2 седмици имаше оч колежка болна от ковид ,аз миналата седмица бях отпаднала и със задна хрема 3 дни. Сега е болна сестра ми, а имахме контакт . Междувременно от началото на месеца имам странни болки като отпадналост и скованост в раменете и болка в единия крак . По цял ден съм на стол в офис ,започнах да се раздвижвам и премина . Три дни не съм правила упражнения и пак започна едно гадно усещане в крака,изтръпване ,леки болки мести се и се уплаших за тромб . Август ПКК беше перф с изключение на тромбоьитите ,но говорим за отклонение например от 20 то беше 23 нещо такова . Само че вече се стряскам и наистина свързвам някои странични проблеми с ковид . Като синузита който вече имам …

# 50 274
Още след първото боледуване се сдобих с букет болки навсякъде, оттоци по краката и непрекъсната отпадналост. С второто боледуване ми се добавиха болка в гръбначния стълб в някои дни и също болка в сърдечна област, която някак пречи на дишането, но все пак в някои от дните нямам тази болка. Първото разболяване беше през април 2021г., второто  тази година през август.

# 50 275
Здравейте!Някой с киселини и ковид?Чудя се от вируса ли е,или нещо храна...Пия само авиарон и витамини и леко гадене имам

# 50 276
  • Пловдив
Здравейте!Някой с киселини и ковид?Чудя се от вируса ли е,или нещо храна...Пия само авиарон и витамини и леко гадене имам

Киселините може да са от Авирона. За гаденето не знам.

# 50 277
Здравейте,
От 12-ти съм с Ковид. От два-три дни ми се появи странно сърцебиене. Усещам го в средата на гръдния кош. Във вторник имам час при личната лекарка, но дотогава се чудя, дали да пия нещо и колко притеснително може да е? Взимам Аспирин Протект, но не знам, дали да взема и Антистенокардин? Ако въобще ще помогне. Съвместими ли са двете? Благодаря ви предварително.

# 50 278
Мента, глог и валериан е безобидно - докато лекар прецени.

# 50 279
Благодаря за бързия отговор. Веднага ще взема.
Мента, глог и валериан е безобидно - докато лекар прецени.

Общи условия

Активация на акаунт