СЕПТЕМВРИЙКИ в лятото горещо, готвят се за най-щастливата си среща!

• 16 922
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Дружба 2
Здравейте, момичета!

Честит празник на именниците и на dvv /на патерици/. newsm51

Вчера цял ден скитах по доктори като откачена - имам левкоцити в урината и заради влагалищното течение сега си слагам Канестен, предишния път си слагах Гино Дактарин и около 10-ина дни нямах течение, но уви пак се появи. #Cussing out
А от отношението в МЦ "Майчин дом" съм направо потресена. Дорева ми се направо. Там ходя само за да се водя на отчет и да ми издадат направление за раждането. Доктора при който се водя е в отпуск и го замества една луда пенсия. Та чакам от 8 до 11 пред кабинета и когато ми идва реда и влизам и пенсито като се развика как можело така като съм при другия доктор да влизам /а акушерката ме покани да вляза/ първо трябвало да минат неговите пациентки и след това пациентките на другия доктор и ме изпъди да почакам още. Акушерката излезе след малко и ми даде направо написаните документи и взе да ми си извинява жената за поведението на доктора, все едно че тя е виновна жената. Направо нямам думи от отношението към бъдещите майки и то отношение на "доктор". #2gunfire
Днес ще ходя на гости при една новородена бебка и това ме зарежда с положителни емоции!
Лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 11:00 от Picky

# 106
  • гр.Русе
Здравейте, мили момичета!  Hug
Yany,Каролина аз преди седмица бях на фетална морфология и докторът каза, че на бебчето главичката е с 2 седмици по-голяма, а крайниците с 2 седмици по-малки. Само аз си знам как го изживях, но момичетата тук ме успокоиха, че в последните седмици дори милиметър неправилно измерване дава голямо отклонение. Сега чакам моята доки да се върне от отпуска и да видим тя какво ще каже. Стискайте палци всичко да е наред!  Praynig
Дано всичко с Irinii е ОК!  Peace

# 107
Здравейте и от мен! Simple Smile
Честит празник на всички с малко закъснение,защото вчера не можах да се включа!
Дано Praynigс Ирини всичко да е наред,очакваме новини и то само добри! Hug
Тези ,които ще раждат в Св.София-с избор на лекар ли ще сте?Говорихте ли вече за раждането?Моля ви да споделите,защото аз другата седмица трябва да се видя с моя д-р и да определим всичко,а аз все се страхувам да не стане нещо предварително и аз да не съм подготвена? newsm78
Навън е страшна жега,по-добре не излизайте и се пазете!  bouquet Hug

# 108
Здравейте мамчета,
току що се "престраших" да се отчета и аз - въпреки, че съм във форума почти всеки ден- май повече като читател, отколкото като писател  Grinning
За 04.09 съм определена, чакаме първо бебе, което е много срамежливо и не се показва какво е  Joy
Много ще се радвам ако ме приемете при вас!

# 109
  • Стара Загора
Момичета имате още едно бебче в отбора  Mr. Green
Doni972 е родила момченце докато е чакала пред кабинета за консултация Heart Eyes е станало много бързо. Сега ще и се обеждам да я чуя как е и как е малкия мъж. Разбрах, че бебчо е 2 600 кг. но за името и повече подробности след малко.
Да са живи и здрави и двамата Heart Eyes

# 110
Поредното бебенце е на лице!    Heart Eyes
Честито момченце на мама Дони!Да и е жив и здрав малкия мъж!Бързо възстановяване!    bouquet

# 111
  • София, Дружба 2
Да и е честито бебето на Дони972! Живо и здраво и много до ги радва!  bouquet

# 112
Честито юначе на Дони 972! Да расте здраво, силно, умно и красиво за гордост на мама и тате!

Добре дошли и на най-новите ни септемврийски майчета!

Леси, би ли звъннала на Ирини да ни успокоиш, че е добре?

# 113
Честито  stork-boyмомченце  stork-boyна мама Doni972 !Да и е жив и здрав малкия мъж  Two Hearts  ylinfant Two Hearts!Бързо възстановяване!  newsm51
Здравейте ,Големи вълнения  Hug и така ще сме до края на септември все в еуфория! Аз днес ще си чистя из къщи и ще наблюдавам за още изненади  Wink

Момичета ,Моля  Praynig Леси и който още има телефона на Ирини да пусне еднин смс ,за да сме спокойни как е  Peace

Ави и аз мисля,че изчакахме достатъчно нали?Аз го нямам тел.на ирини за съжаление  newsm78

# 114
  • София
Честито момченце на мама Дони!Да и е жив и здрав малкия мъж![/size][/colo

Честито на всички именници и всички, които имаха празници

# 115
  • Стара Загора
Ирини е добре....просто я помързява май да пише Mr. Green Поне се успокоявам, че не съм единствения мързел Crazy

# 116
Честито ни ново попълнение в бебешкия /засега по-скоро мъжки/ отбор! Дони - жива и здрава да си, а малкият ти мъж с много късмет да си го родила! Чакаме те!
ПРИВЕТ МИЛИ МОМИЧЕТА И БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ПОДКРЕПАТА!!!  Heart Eyes Все още не съм родила  Wink а напоследък и нямам кой знае какви признаци за това - само подготвителни контракции - чат-пат и "онова" напрежение иолка във влагалището - вечер! вчера не писах защото цял ден бях навън и тъй като не бях спала - просто се сгромолясах в леглото! Иначе вчера бях и на ЖК - всичко е ок - плацента 2ра степен, води - достатъчно, бебе - 2800гр. Взех ами пак влагалищен секрет и се моля вече всичко да е ок!!! /че нали вече 2 курса на лечение приложих и - нищо  Sad/ Утре съм на тонове!
Добре дошли на новите ни попълнения!!! Ще се чувствате страхотно тук - сигурна съм!  bouquet

Каролина и Яни - прегръщам ви момичета и ви изпращам мног оположителн аенергия! Убедена съм, че нямате проблем. Аз самата нали знаете колко време в имрънках тукза това, че ми е малък корема!!! И до ден днешен той си е по-прибран от на повече мами в моите седмици и въпреки това бебчо е добре. Освен това има и момент на генетика - бебетата взимат от нас само по 25% наследственост - останалото е от баби, дядовци, предци... Не можем д азнаем от кой какво е взел човека /особено преди да го гушнем/. А вашите сладури освен, че са здрави са и страшни късметлии с толкова секси майки! Party
За наследствеността при бременностите - майка ми и двете бременности ги е лежала поради показания за прееклампсия - високо кръвно и т.н., но без никакмви контракции. При мен положението го знаете... Wink
Пики, Доника - без коментар съм за медицинските лица, при които сте попаднали  #2gunfire Доника, аз лично т ипрепоръчвам да си сложиш канестен - много по-широкоспектърен и в същото време пречистен препарат е. Все пак коментирай го и с някой аг.
Алфи, от какво се оказаха обривите в устата ти? /днес се събудих с такива по езика/
Радвам се за добрите ви резултат , момичета - няма да изброявам поименно!!! Simple Smile

И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЧКИ /И ТЕХНИТЕ ПОЛОВИНКИ/

# 117
 newsm10 Ирини ,а така обаждай се ,че иначе народа изпада в безпокойство.Не,че можем все да сме на линия пред компютъра ,ама.....
Хайде усмихнат ден!  bouquet

# 118
Честито на мама Дони!!!Да е жив и здрав малкия мъж и да я слушка много!
С нетърпение чакам по-подробен разказ за това как е станало раждането,докато е чакала пред кабинета? Hug

# 119
Честито малко мъжле на Дони да ви е жив и здрав и да ви носи само радост..На мама бързо възстановяване.

Момичета аз днес ще си кажа какво преживях и отивам да почивам,защото още ми е трудно да се успокоя.На път за болницата паднах,слава богу по коляно,но все пак ми стана много криво.там като ме видяха веднага ме пратиха на запис на тонове и за половин час 5 контракции ,а пулса на бебка 160-180.Стана ми много гадно.Много съм благодарна на д-р Асенова за отношението,прегледа ме и на ехограф без да го регистрира само и само да ме успокои че все пак бебка е наред и тово е моментно състояние от стреса и ако не се почувствам добре веднага да и звъня и да се изтрелвам към болницата.Даде ми някаксви хапчета за поддържане на плацентата и които да успокоят беба.А акушерките в родилното отделение са толкова сърдечни и мили.Понеже там ми правиха записа не спряха да ме окуражават и да проверят как са нещата,много се радвам че при раждането ще попадна на такива хора.Така че аз съм на тръни.Съжалявам че трябваше да ме изтърпите,но имах нужда да споделя.
Иринии радвам се че си добре.

Общи условия

Активация на акаунт