Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

Хубава вечер със Санджар!
Дари Two Hearts лека!

# 196
  • Пловдив

Спокойна вечер.

# 197
Привет, момичета.

#останиВкъщи #останиВтемата #гледайФилми

Отдавна не съм писала, но най-редовно ви чета.
Покрай празниците се чувствам предадена - като първи или последен / и аз не знам / глупак си седя вкъщи, без да се срещам с децата и внучките си, независимо, че сме в едно населено място, изпълнявайки указанията. А някои хора заради едната трапеза или 5 стръка домати хукнаха из страната "по домовете си".
Един виц по този повод.
Скрит текст:
Генералът каза "Стойте си вкъщи" и всички софиянци си тръгнаха към вкъщи! Слушат хората
Сега да си призная, защото "признат грях е половин грях" - още не съм изгледала 14-ти и 15-ти епизод с превод. 14-ти го гледах, когато го излъчиха, а 15-ти - въобще не съм.
Не знам защо, но нещо в мен се бунтува срещу Наре. Казвам Наре, а не Неслихан, не ме разбирайте погрешно. Образът й не ми допада - не мога да видя или усетя борба за любовта й. Единствено се бори да запази живота на Санджар. Разбирам, че на война и в любовта всички средства са разрешени, но на мен ми идват вповече някои неща - лъжи, игра с чувствата на другия, използва детето и всички наоколо, за да постигне целта си. Наре е умно момиче и не може да не усеща чувствата, които изпитва Гедиз към нея. Много добре знае, че Санджар я ревнува от него, но въпреки това, продължава "играта" с Гедиз. Умишлено кара и Мелек да върти игрички. Впрегна цялото село да следи Санджар и да й докладва какво прави. Повече ми прилича на война спрямо Санджар, отколкото на любов. С една дума - не ми харесват тези неща в образа й.
СЦ се опитват да убият романтиката и оптимизма ми, но май ще ме загубят като зрител. И да си призная, че докато не се потвърди по неоспорим начин, че бебето на Менекше е от Санджар, няма да повярвам, че е имало ПБН. Тази нишка ще я следя много внимателно. Ако пък се докаже, че бебето е Санджарово, тогава съвсем ще се откажа - бебе, заченато без любов, на инат, ще бъде доста глупаво.
Стига съм писала, че пак ще яхна метлата.
Вие четете книги, а аз загледах един филм.
Скрит текст:
Загледах го по btv и сега го гледам с руски субтитри. Малко е в индийски стил, но ми стана интересен. Млади /за мен непознати/ актьори, но според мен, добре се справят.
Пожелавам ви хубав ден, момичета. Вече съвсем се обърках делник ли е или почивен ден, но все пак е събота.
Бъдете здрави и си останете вкъщи.
Дано в предстоящите празници надделее главата /разумът/, а не стомахът.
Скрит текст:

# 198
Добро утро,дами,бъдете здрави и щастливи днес.
Ваня😘,не съм съгласна, че Наре не се бори за любовта си.Дори тези опити да го защити и да го предпази от глупост не бяха само защото е баща на дъщеря и.Наре направи какво ли не да запази Санджар жив ,дори му каза,че му прощава ...

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 07:42 от Дарриди

# 199

Добро утро момичета Two Hearts
Ваня Two Hearts интересен пост, но нямам нужното време да отговоря, защото отивам на работа, пък от телефона  мога да чета, но не и да пиша по-обстойно.
Но усещам допирни точки с твоето мнение.
Въобще историята Наре/Санджар  и всички участници преки и непреки в нея - е доста благодатна за показване на лицата на цели социални групи и се надявам СЦ да успеят да ни покажат правдиво това, което си мисля, че искат да ни покажат. Защото на моменти - хич не ги разбирам.
Искам още да пиша, но ще го направя утре за сутрешното кафе като се прибера. Тъкмо да си оформя мислите по-добре.

Дари Two Hearts къде Наре е казала, че му прощава...

Момичета Two Hearts Да пием по кафе и към задачите за днес. Моите са ясни.

Скрит текст:

# 200
...и аз съжалявам за краткият отговор ,но тръгвам за работа.
Наре каза на Санджар ,че му прощава,след което се отрече от думите си,но идеято ми е ,че беше готова дори и на това.В последната серия(гледах я само на онлайна ,все още чакам 16та)го потвърди,като каза,че е търсила ночин в себе си да му прости.За всичко съм съгласна с Ваня 😍и Марта😍,но че Нере не обича Санджар-НЕ.
Тръгвам,момичета,спорен да ви е и здрав деня.

# 201
...и аз съжалявам за краткият отговор ,но тръгвам за работа.
Наре каза на Санджар ,че му прощава,след което се отрече от думите си,но идеято ми е ,че беше готова дори и на това.В последната серия(гледах я само на онлайна ,все още чакам 16та)го потвърди,като каза,че е търсила ночин в себе си да му прости.За всичко съм съгласна с Ваня 😍и Марта😍,но че Нере не обича Санджар-НЕ.
Тръгвам,момичета,спорен да ви е и здрав деня.
Дарриди, никога не съм казвала, че Наре не обича Санджар. Обича го и още как. Но при нея надделява желанието да воюва с него, вместо да се бори или защитава любовта си.
Точно това "прощаване" и после отричане за мен е игра с чувствата на отсрещния. Даваш му малка надежда, а после "Да, ама не". Това за мен не е готовност за прошка.
На работещите момичета спорен ден и се пазете. Дано и вас не ви предадат пътуващите безцелно из страната.

# 202
Добро утро и спокойни почивни дни!

Ваня , разбирам те напълно Broken Heart
Скрит текст:
аз също не съм виждала майка си повече от месец, макар че живее на 15мин от нас ( тя е с клапа на сърцето и живее със сестра ми). Ходя с маска навсякъде извън къщи до работа , хранителен магазин евентуално и пак в къщи , децата ми са излизали 2 пъти за по 10мин от апартамента  сами. И аз се чувствам балък, но така съм възпитана , да съм отговорна, така се опитвам да възпитавам и децата (един ден може и да ми се сърдят ). Но тарикати и егоисти има колкото искаш, хората си гледат кефа и интереса и друго не ги интересува, дори и собственото им здраве ако щеш. Може би защото имам и колеги , чиито деца са лекари , едната е точно реаниматор при коронките в Англия (така им казват) и чувам някои неща, имам и роднина полицайка, която се прибира само да спи в къщи. Затова и ми се иска хората да гледат и от тази гледна точка.

Обаче за ПБН  с Менекше нямам вече съмнения , той хич не се учуди от новината за бременността Sad , ти малко отиваш към фантастиката Stuck Out Tongue Winking Eye Само не разбрах, що Менекше като споменаваше колко ще се радва на бебе , той сърдито я отрязва, сякаш го праща в магазина да и купи и не допуска и малка вероятност да го е произвел вече Rolling EyesSimple Smile

Наре каза на Санджар ,че му прощава,след което се отрече от думите си
 Дари , мъчно ми е да ти противореча, но това дори беше обидно , лицемерно, интересчийско, да си играеш с емоциите по болното място не е много ОК постъпка, но е добре, че бързо се отказа , то нямаше как пред тоя  5Dскенер  Wink
  15 серия на сериала и аз не съм гледала, стига ми онлайна и ако ще е в този дух така ще продължавам или с мишката евентуално . Съжалявам , не ми харесва как се движи историята и отношенията на героите така наречените главни. Ама да не се повтарям Close

Но пък вижте какво намерих за Кахраман - стана ми с една идея по-симпатичен заради актьора и семейството му Grinning Сладури са децата, а жена му -Джейда Дювенджи помня от мойта младост с първите сериали по нашата ТВ и много я харесвам Hands Plus1

Хубав ден и приятно четене на читателите Grinning ( Аниста, Копелето на Истанбул най-ми хареса, помня , че не можех да се отлепя )

Липсва ми Хармония , дано всичко е наред Hands Pray, както и с всички други пишещи, четящи и наминаващи Heart

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 09:03 от araselia

# 203
  • Пловдив

#останиВтемата #останиВкъщи

Здравейте и добро утро момичета.
Ами ще търсим, ще чакаме новини.
Времето е такова - чакане и търпение. Пишете, да знаем, че сме, че сте добре.
Успешна събота на всички.

# 204
Василева ,стискам палци всичко да е наред с теб и да ни информираш като се появи новия член на темата YumWink

Марианче, и аз викам да се обаждат с едно здрасти Hug

Деним стайл Heart Eyes

# 205
  • Пловдив

Дори заради тази усмивка.

# 206
  • Варна
Привет Smile
 Момичета, да кажа и аз нещо по въпроса който сте повдигнали за Наре. Ами според мен тя още не е тръгнала нищо да прави за любовта си към Санджар. Май сме единодушни поне за това, че го обича Smile Мисля, че никой няма съмнение за това, но на този етап от историята, тя не е простила, няма как да се бори за нещо, дето не е пожелала Smile
Да, вярно е използва всякакви, дори и непозволени средства, като да използва детето им, за да го откаже да убива и дори се опитва да го излъже/ но не успя/Мисля, че нямаше друг избор, беше на живот и смърт Rage
Да не забравяме, че само ние, които пишем из темите гледаме под лупа всяко едно движение и дума на героите, но смятам  че трябва да не зацикляме толкова, важно е да си върви историята просто без особени сътресения в главната сюжетна линия Smile
Защото ми е ясно, че СЦ не са някакви гениални писатели, че да ни представят и то  в някакъв сериал  от около 40-50 серии супер последователна и неподлежаща на критики история, но според мен дотук се справят прилично Smile  Засега Smiling Imp никога не е късно да си променя мнението Smile
Не е лесно това, което правят Smile трябва да поддържат интерес, да има динамика, да има смислена история, да има драма, да има любов............, да изброявам ли още  Smile иначе никой няма да го гледа, затова трябва да сме по- снизходителни когато има пропуски в типажа на героите, но няма как да продължат нататък със същото темпо и интерес и да има нови развития, които да ни шокират постоянно Imp
Така поне се опитвам за себе си да оправдавам понякога лишени от повече логика събития Smile
Липсва ми сериала Tired Face
Араселия,  книгата е страхотна, вече съм на средата и наистина не те оставя, това й е хубавото, че те кара да се замисляш, а не само да те забавлява, както между впрочем за мен е и нашия сериал, затова го харесвам и него Smile
Не правя вече компромис с това, което чета и гледам, търся трите елемента - да ме забавлява, да науча нещо ново и да се замисля Heart Decoration  В него има и трите Yellow Heart

Пожелавам ви един хубав, спокоен ден!

# 207
Здравейте,

Обаждам се.💞

Здрава и приятна събота.

# 208
  • Пловдив

https://tvnovellas.blogspot.com/2020/04/27-tdc.html

Новината за стартирането на канал TDC - само с преведени турски сериали.
"Мръсни пари и любов" ще е премиерата на канала. Той е в оригинални 54 епизода, а информацията от статията е за 164 епизода, или средно от един оригинален епизод, ще гледаме 3.

Още малко за Бюлент Шакрак/Кахраман от сериала ни.
Бюлент е 42 годишен - висок 1,65. Личи си - дребен мъж. От 2015 е женен е за актрисата Джейда Дювенджи - 43 годишна. Бюлент е трети съпруг на Джейда, а тя - втора съпруга на Бюлент. Джейда има дъщеря от втория си брак и син от Бюлент.

harmonia_dd, радвам се, че се индикира.

Мари се губи и още други момичета - пишете, дано всички сте добре!!!!
Тук може да се прегърнем дори...

# 209
Heart

Не съм абонат на БУЛСАТКОМ.

Общи условия

Активация на акаунт