Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро момичета.
Усмихнат и спокоен ден, бъдете здрави и се пазете.

Баща и дъщеря.

#останиВтемата #останиВкъщи

Хубав ден на всички.

# 181
  • Пловдив
Добро утро, чета ви редовно, но покрай 🤰докато си събера мислите да напиша пост, половината съм забравила 🙈
Силно се надявам неприятната обстановка да повлияе положително на историята ни, хората имат нужда от романтика, любов, та се надявам сц да ни покажат такава между Санджар и Наре /наивно от моя страна/но не мисля че прекалено голяма драма сега ще се хареса 😔

# 182
Василева23,🥰много се радвам за 🤰,бъди здрава  и нека всичко бъде добре.
Санджар липсва на всички,много 😍е лошо това,че Енгин не ползва социални медии. Друго си е да ни пуска по някоя снимка от време на време.

# 183
  • Пловдив
На мен Енгин още повече ми харесва с това , че не ползва соц.мрежи, потаен е /а може и да си има профили, които да са само за близките му и приятели/. Уважам това , че иска да се говори за кариерата и проектите му, а не любовни драми. /макар че няма да откажа да пусна по някоя и друга снимка от време на време Grinning /

# 184
  • Пловдив

https://twitter.com/GazeteMAG/status/1253489707218014208

Липсата на новини в шоубизнеса при съседите, кара и ел.изданията да се чудят, как да ги четат.
Например, GazeteMAG задават един и същ въпрос на четящите ги, почти за всички актьори от спрените сериали.

Engin Akyürek’in beğendiğiniz en güzel resmi görseli hangisi?/Коя е най-красивата снимка на Енгин Акюрек, която харесваш?

Който желае и има акаунт в туитър, може да сподели снимка.
Споделих един гиф, защото колкото и да е риторично питането, да минава времето.
Отговорът ми е - Всички!!!

# 185
  • Варна
Привет и хубав ден от мен!

Отворили сте дума за социалните мрежи, вече са необходимост, особено в някои професии.
Енгин е от редките случаи в които известността му не се подрепя от него лично в тях, защото повечето от
колегите му я ползват на макс за да се популяризират повече и това работи. за жалост, Той не го прави, но добре е че има много фенове и те го правят Smile Защото няма какво да се лъжем, живота се премести вече във виртуала Smile
Араселия, мерси за препоръката за книга, и аз си мислех за Копелето на Истанбул Thinking

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 12:53 от Аnista

# 186
  • Пловдив

Напомням, че всички разкази ги има на 1 страница на темата.

И понеже заговорихте за книгата "Копелето на Истанбул" от Елиф Шафак, пускам онлайн линк.
Който желае да я прочете:  
http://www.tee-design.com/books/2/Elif_Shafak_Kopeleto-na-Istambul.pdf

# 187

#останиВкъщи #останиВтемата #четиКнига

Здравейте момичета Two Hearts
Намерихте ми занимание за следобяд.
Ще чета онлайн "Копелето на Истанбул" от Елиф Шафак. Благодаря за линка.

# 188
  • Варна

Напомням, че всички разкази ги има на 1 страница на темата.

И понеже заговорихте за книгата "Копелето на Истанбул" от Елиф Шафак, пускам онлайн линк.
Който желае да я прочете:  
http://www.tee-design.com/books/2/Elif_Shafak_Kopeleto-na-Istambul.pdf

Супер !!:hearts:  много благодаря Марианка
Марта дай отзиви ако днес я почнеш Heart Decoration

# 189
Аниста Two Hearts чете се леко, макар първите 10 страници да са  описателни и отчасти монолог на главната героиня. Почти няма пряка реч, което лично мен ме кара да чета по-бавно. Дадени са 175 стр.  - дотук е интересна.

# 190
  • Варна
Аниста Two Hearts чете се леко, макар първите 10 страници да са  описателни и отчасти монолог на главната героиня. Почти няма пряка реч, което лично мен ме кара да чета по-бавно. Дадени са 175 стр.  - дотук е интересна.
И аз я почнах, много ми харесва стила й на писане Smile

# 191
  • Пловдив

Докато четете - по едно чайче със Санджар.

# 192

Много хубава снимка на Санджар Ефеоглу...

# 193
  • Пловдив

И на Даахан.

# 194

И на Мустафа ...😅😍😘
Лека нощ...

Общи условия

Активация на акаунт