Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 495

https://www.facebook.com/notes/engin-aky%C3%BCrek-the-actor/sanc … 2400904386874165/

Превод: Light.

„Санджар Ефе - див гняв“
Навид Шахзад

Скрит текст:
С две съпруги в къщата: истинска булка, за която се жени пред очите на Бог, свидетелите и собственото си сърце, и другата, за която се е оженил публично по настояване на майка си, Санджар е човек, хванат в капан между зова на сърцето си и моралните си задължения. Това е незавидно положение и единственият, който го предупреждава упорито, е неговият приятел и брат по оръжие, Каврук Йомер, изпълняван от много талантливия Едип Тепели.

Със своите мечтателни очи и загадъчна поезия Каврук принадлежи към дългия легион от популярните литературни герои, които олицетворяват истината, съвестта на човека и не се срамуват да изразят своето мнение. Шекспир ги използва в трагедията си "Крал Лир" за голям драматичен ефект, а глупакът, както го наричат, по ирония  е най-мъдрият човек. "Виж по-добре, Лир", съветва той, когато кралят третира любимото си дете с голяма несправедливост. По същия начин поетичният глас на Каврук продължава да предупреждава Санджар дори до степен на обида, докато пророкува смразяващо предупреждение: "твоята сватба ще бъде твоето погребение". Виждаме, че думите му се сбъдват по-рано от очакваното, докато  Санджар се опитва да се справи със ситуацията. Разбира се, неконтролируемият му гняв взима надмощие както и в миналото, въпреки копнежа му да докосне и прегърне отдавна изгубената си любима. Най-краткият поглед или контакт с Наре изглежда достатъчно болезнен, за да заличи всякакви следи от "цивилизовано" поведение, а Санджар повтаря миналото си действие, като я изхвърля безцеремонно от дома си заедно с детето й. Той обаче почти веднага се разкайва и моли Яхя да се погрижи за двете и да ги заведе в един от хотелите.

Гневът е емоция, която е диво емоционална разрушителна страст, тъй като се изразява в действие, което най-често предизвиква съжаление. Неудържим порив, генериран от дълбока скръб, напълно глух за разума, лишен от самоконтрол, той много често води хората към гибел, тъй като пренебрегва приличия и родство в своя безразсъден стремеж към отмъщение за постъпка, възприета като оскърбление. С други думи, гневът е като кратка лудост. В това отношение има повече от мимолетна прилика между Мустафа Булут и Санджар Ефе. И двамата са невъздържани мъже, които обичат други жени, освен съпругите си (които са им били наложени), и двамата са склонни към отчаяние, подозрение и силни пристъпи на ярост. В случая на Мустафа такъв стрес води до епилептични припадъци, които влошават способността му да се справя с кризата до такава степен, че един ден той застрелва любимата си в пристъп на депресия.

В този случай трябва да действаме още по-деликатно, тъй като неговата ситуация е свързана с неконтролируеми емоционални изблици, а не с физическо състояние. Но това, което го прави нещо повече от безразсъден, подозрителен човек, е моралният фактор, който той прилага към всяка ситуация и кодексът, по който живее. Каквото и да мислим за неговата постъпка, трябва да признаем, че Санджар е добър човек в морален смисъл. „Дъщерята на посланика“ също използва Шекспировия „Отело“, за да развие темата за съмнението и подозрението, които помагат да се обяснят действията на Санджар. Точно както Отело не може да повярва, че Дездемона може да го обича, така и Санджар, макар и възторжен от любовта на Наре към него, не може наистина да разбере, защо тя го прави. И в двата случая черното и бялото контрастират като противоположните темпераменти и външности - белотата на Дездемона и меката и бяла като памук Наре контрастират с черната кожа на Мавъра и тъмната бронзова от слънцето кожа на Санджар, и техните твърди сърца съответно. И в двата случая подозрителността и липсата на увереност  в собствената им способност да бъдат обичани водят до трагедия.

И все пак има толкова много противоречия, особено по отношение на Санджар.

Помислете за факта, че той се чувства свободен да се отнася с Наре, както му  харесва, когато той вика към нея, грубо я изправя, дърпа я за ръката, насила я изхвърля от дома си. Тази "фамилиарност", ако може да се нарече така, е инстинктивна и датира от детството им. Усещането за "собственост" на Санджар идва от спомените, които е замразил в продължение на девет години. Младата двойка си е обещала да си "принадлежи" само един на друг, а мисълта, че тя "принадлежи" на някой друг, кара Санджар да полудее. Колкото и зле да се отнася с нея, той е същият човек който няма да допусне нито една дума, казана срещу нея, нито ще прости действие, което по някакъв начин й вреди или заплашва живота й.   Най-добрият му приятел Гедиз Ъшъклъ, изпълняван от Ураз Кайгълароглу като учтив, изискан човек, го призовава да се отнася „нежно с момичето“ след опита за самоубийство на Наре, но той отхвърля съвета по простата причина, че отношенията между Наре и Санджар, са лични и правилата се определят само от тях двамата. Въпреки трагичната им история, само на Санджар е позволено да докосва Наре, подчертавайки "неразрушимата" връзка между тях, която само детето им може да наруши. Топлото малко тяло на дъщеря му, притиснало се към него, докато я прегръща, води до първата малка пукнатина в каменната стена, която Санджар е построил около сърцето си, когато Наре го напуска.

Великият философ-стоик Сенека казва, че "човечеството се ражда за взаимна помощ и  гняв за взаимна разруха: първите обичат обществото, а вторите - отчуждението", което напълно съответства на сегашното състояние на Санджар. Един акт на див гняв разрушава живота на двамата влюбени с последици, които се простират далеч отвъд сегашния им живот. Но когато истината най-накрая се разкрие, планината, която е бил Санджар, започва да се разпада от срам, съжаление и тъга. От тях срамът не ни е чужд, тъй като лежи в центъра на най-основополагащия мит на цялото човечество.  Историята на Адам и Ева с тяхната невинна любов води до откриването на срама като последица от техните действия. Използван от библейските времена като инструмент за упражняване на справедливост и отмъщение, той е една от най-основните човешки емоции. Точно като признанието на Керим пред Фатмагюл в първата им брачна нощ във сериала „Каква е вината на Фатмагюл?“,
Санджар не може да погледне Наре в очите без чувство на силен срам и огромно съжаление. Две от най-скъпите му същества на земята са били наранени от неговите диви, безмислени действия, тъй като Мелек е останала без баща и Наре изглежда е загубена завинаги за него. Шансът да бъдат семейство изглежда е отдавна загубен.

Ако Наре се е заклела никога да не прощава на Санджар, тогава кой ще излекува наранените сърца и на тримата?[/i][/color][/b]

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Малък шанс за това семейство.

Който се грижи за Наре, ще се грижи и за Мелек.

# 496
  • Пловдив

Малък шанс - но шанс. Никакво отказване от него. Не вярвам, към показаното ни до момента, Санджар да се откаже от Наре и Мелек.

Дали Мелек ще прегърне така баба си Халисе и дядо си Гювен.
На този етап - мисията невъзможна.

Момичета, когато се обадите и всичко е наред, и сме заедно в темата, ето това е виртуално приятелство.

# 497
Привет, момичета.
Радвам се, че при вас нещата са ОК.
Не пиша, но редовно чета всичко, написано от вас.
Благодаря на mariana51и Light за преводите и публикуваните мнения на Навид Шахзад.
Дано по-бързо минава това изпитание и да се върнем към някакъв нормален ритъм. Екипът на ДП да е здрав и да могат да продължат снимките.
Пожелавам ви хубава неделя и бъдете здрави.

# 498

Добро утро момичета Two Hearts
Ваня_С Two Hearts и аз се радвам да те прочета! Може по една-две думи да си казваме на ден, така ще знаем, че сме добре.

Имайте един хубав и слънчев ден! Слагам за всички кафе и кой, каквито задачи има за днес - да ги захваща!

И малко раздвижване преди това.

Скрит текст:

# 499
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета - днес с Керим.
Дали той ще ни донесе новина???

Днес от 17,00 ч. е онлайн срещата с Джемре Йоктем/Зехра.
Не вярвам да има и от нея новина за сериала ни, както бе с Хивда/Елван.
Акаунтите на сериала ни се стараят обаче... Така правят и от останалите спрени сериали.

Успешна неделя на всички.

# 500
Добро утро момичета.
Слънчев и усмихнат ден и много позитивни мисли. Бъдете здрави и се пазете.

Усмивка от Санджер.

Благодаря на Марианка и Свети за превода на анализа на Навид Шахзад. Благодаря и за вашите споделени мисли.
И с търпение, на което сме научени, чакаме новия разказ на Енгин.
А за сериала - с усмивка и търпение, чакаме новини.

Хубав ден на всички.

# 501

При това хубаво и топло време навън - слагайте очилата и излизайте на разходка.

# 502
Здравейте,

Дали Енгин ще си позволи да пие чай, че да го видим....

Ако питат мен, не.По- сигурно е.То и за мен...

Момичета, Hug

Приятна неделя.

# 503
  • Пловдив

Момичета, Tülin Ece Yazkan/Тюлин Едже Язкан/Менекше е дала интервю за списание MOOADBOARDMAGS.

Въпрос: На екраните виждаме успешна, млада и красива жена. Освен красотата си, вие сте възпитаник на факултета по изобразително изкуство. Освен това което знаем, какво още ще ни каже Тюлин?
Тюлин: Преди всичко, благодаря ви много за хубавите думи. Единствено дете съм в семейството. Мога да кажа, че прекарах по-голямата част от детството си с баба ми. Когато баба ми беше на смяна в болницата, исках да ходя с нея на работа. Прегръщах пациенти: „Ще се оправите, не се притеснявайте, добре?“ Казвах тези неща като невинно дете. Учебният живот ми отне малко повече време.  Имам незавършен немски език и литературно приключение. Тогава завърших факултета по телевизионна журналистика и програмиране, и факултет по актьорско майсторство. Обичам и двете специалности. Бях на 14 години, когато за първи път стъпих на театрална сцена. Вие правите нещо; работите седмици, месеци и хора, които никога не сте познавали, ви аплодират, идват в залата и ви прегръщат, между вас има обмен на чувства. Мисля, че такива близки взаимоотношения, които могат да бъдат установени с "непознати" хора от детството, са полезни за мен. Предполагам, че това също ме привлече. Имам прекрасна работа. Освен това се опитвам да живея спокоен живот. Опитвам се да има добри хора около мен. Опитвам се да оценя всичко, което прави живота ми по-добър.

Въпрос: Вие сте един от най-важните персонажи в "Дъщерята на посланика". Научихме, че точно вие давате след няколко месеца кастинг, живот на героинята Менекше. Как мина този процес, как попаднахте в сериала?
Тюлин: Една сутрин мениджърът ми изпрати сценарий и ми говори за проекта; каза, че дълго време са търсили Менекше за каста. Бях развълнувана, защото това беше работа специфична за егейската култура и отношенията между хората. Мисля, че е много ценно актьорът да разказва на хората за различни култури. Работих върху сцените за прослушване както с акцент, така и без него. Г-н Емре също гледаше моите сцени с всичките им алтернативи. Опитахме се да се доближим до Менекше според неговото виждане. Той поиска още няколко сцени. От моите 2-3 дни прослушване: "Ще стане ли това, нима това не стана?", представете си, от моите трансформации, вълнението ми премина в стрес. Тогава ми се обади моят мениджър: "Добра работаТюлин!"

Въпрос: На кое обръщате внимание във вашите проекти? Какви са важните детайли за вас?
Тюлин: Не мога да играя перснаж, за който не вярвам в реалността. Първо се питам, вярвам ли в характера на героинята. Мисля за съществуването й в живота за който се касае.  Обикновено имаме няколко епизода, преди да стигнем до снимачната площадка. В началото не можем да предвидим хода на нашата история през повечето време. В тези моменти чувствата си играят с вас:  "Искам ли да разкажа такава история? Какво правя в тази история?" Мисля, че това са правилните въпроси.

Въпрос: Имате ли незаменими условия в живота?
Тюлин: Мисля че това се случна, не само като незаменими. Много неща се случват. Но има неща, които ми се отразяват добре. Например, ако има хора с добри сърца, които знаете, че винаги са наоколо, всичко около вас е много добро; в приятелството, в любовта и на работното място... Добре написани книги, задоволителни филми, перфектно композирани песни... Много повече. Те също са добри.

Въпрос: Нека да преминем към личния живот, какво ви влияе от противоположния пол?
Тюлин: "Тук съм!", чувстваш го "крещяш", често виждаме това. Не харесвам тези плачевни ситуации. В живота; Мен ме заинтригуват хората, които са развили фини вкусове, чувстват се отговорни за себе си и за живота си, чувствителни са към природата и цялото човечество, наслаждават се на момента в който се намират, не бягат от борбата, съпреживяват, забавляват се и да те накарат да се усмихнеш.

Въпрос: Какви са вашите тайни за красота, какво търсите в модата?
Тюлин: Всъщност не мога да кажа нищо тайно. Когато ходех на училище като дете, се измивах със сапун. Когато пораснах, замених рутината; ползвам гел за измиване на лицето, тоник и овлажнители. Грижата ми е кожата да ми е чиста. Също консумирам много плодове. Не следвам модата. Опитвам се да нося неща, които ме карат да се чувствам по-добре, а не временни неща. Обичам ежедневни рокли, изработени от многоцветни тъкани.

Въпрос: Как минава времето #evdekal/останиУдома за теб? Какво правиш?
Тюлин: Това е много добре за мен. Тъй като обичам да прекарвам по-голямата част от деня си у дома, този процес не беше труден за мен. Имам ритуал, който започва с кафе и книга сутрин, след това продължава със спорт и рисуване. Определено гледам филм, преди да си легна.

Въпрос: Как можеш да повишиш мотивацията си?
Тюлин: Това е много добър въпрос, който чуваме напоследък. „Опит за повишаване на мотивацията.“ Никога не съм била от  тези, които се е опитват да направят това и мисля, че то е свързано по някакъв начин с моя възглед за живота. Животът съдържа хиляди емоции и ситуации, вярвам в необходимостта да живеем по начина, по който се чувстваме в този момент, без да се опитваме да избягаме от него. Спри, чакай, реши. Вземете най-ниската мотивация в този ден. Когато мислим, че има спирка, през която трябва да преминем, значи това не е важно пътуване, мисля, че то ще създаде тежко бреме за нашия гръб и малки безполезни моменти.

Въпрос: Вашето настроение за този месец #hopemood/надежданастроение, какво бихте искали да кажете по този въпрос?
Тюлин: Докато дишаме, има надежда. Има неща, които се надяваме да се случат; когато започнете да правите нещо по въпроса, то определено резонира във вселената. Преживяла съм го много пъти. Просто почакай, направи го!

# 504
Благодаря за превода на интервюто, много приятно момиче изглежда, позитивно и спокойно, не е някоя надъхана прекалено. Малко отнесени от вихъра, което не е лошо 🙂

Фахрие с момченцето си, големи сладури 😍 Прилича на реклама на дънкови облекла, тя май беше рекламно лице на такива

# 505
  • Пловдив

Да честитим деня на майката при съседите.

# 506
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Радвам се,че всички сте в добро здраве,напук на малкият,проклет вирус!!!
Марианче,благодаря за интервюто с Тюлин Язкан.Красива е,земна....като я гледаш,нищо общо с омразната Менекше.Прави ми впечатление,че е дала интервю.Дано и нашите главни дадат интервюта с втората промоция,когато и да се състои тя...Ще имат нужда от такава,за съживяване интереса на обикновения зрител,този,който гледа каквото му хване погледа и вниманието.Интереса на феновете на Несли и Енгин няма нужда да го съживяват,ние си поддържаме огъня сами.
Пускат различни слухове за старт на снимки,всеки гадае,но докато от официалните източници няма потвърждение,приемаме всичко за догадки.
И в този ред на мисли да ви кажа какво видях в една испанска страница.Нашата мексиканска приятелка Карен,коятоживее в Истамбул и пускаше репортажи от подписването на книгите на Енгин има канал в Ю-тубе.Та тя вчера е говорила,че жълтите издания в Турция говорят за нов проект с участието на Енгин и Туба Бююкюстюн.Филм,които ще бъде заснет през лятото,с режис1ор Али Билгин.Споменава,че няма нищо официално и че за момента това били непотвърдени слухове.Моето мнение е,че са си безпочвени слухове,но все пак си направих труда да изгледам видеото и ви предавам накратко съдържанието му.Мисля,че след лайфа на Туба,в който тя спомена,че би била очарована отново да работи с Енгин и че между тях има голяма химия,някои са развихрили фантазиите си.Не че имам нещо против,просто не го виждам в момента като достоверна информация,но както казва Марианка,да знаем.
Тази сутрин,разхождайки се из нет-пространството,прочетох на фен страницата на Енгин във Фейсбук разказ от Фулия Капан за срещата и с Енгин на премиерата на МСП.Да ви кажа честно,развълнувах се и дори се разплаках.Много истински разказ,предала е точно чувствата си,сякаш и аз бях там.Или поне на мен така ми въздейства...Фулия Капан,помните,е една от активните фенки на Енгин.Участва в организирането на кампаниите,на срещите с Енгин,активна е и в ТТ.Винаги почтителна,уважителна.Имаше една година разказ от фенка,която благодарение на нея се беше оззовала на срещата с Енгин.Споделям ви разказа и...

МЕЧТАТА МИ СЕ СБЪДНА
Фулия Капан разказва за срещата си с Енгин Акюрек на премиерата на филма „Малък септемврийски проблем”, 2014г.
(There is an English translation, рlease scroll down)

"... Толга бей ми беше казал, след като пристигна да му се обадя...Срещнахме се на входа. Попитах за Енгин, но нашият красавец го нямаше. Толга бей каза: „Намери ме, ако видиш Енгин” и си тръгна. Мислейки си „Няма да стоя тук, ако Енгин го няма,” аз се върнах при приятелката си, която бях зарязала при закусвалните на Центъра. Разстроих се, защото не виждах Енгин.
Междувременно забелязах много известни личности. Първо, видях Фара Зейнеп Абдулла. Тя е миньонче и е много нежна. Според мен е ужасно сладка. Беше с една жена, която играеше сестра й във „Времето лети”. Все още поддържат връзка. Отидоха заедно в един магазин. Видях на няколко пъти и Туба Бююкюстюн. Беше без грим и изглеждаше по-слаба, отколкото по телевизията. Разхождаше се наоколо със своята естествена красота. Бергюзар е изключително привлекателна жена, висока, грациозна и благородна. Имаше много актьори и актриси... Джансел Елчин… И Бюлент Сейран... Не можах да си спомня името му, но подвикнах: „Рахми” и той се засмя. И за да изляза от неловкото положение, подхвърлих: „Хората ви познават като героя, когото играхте.” Той е много приятен, весел и стеснителен човек. Тувана е красавица и с Туба изглеждаше, че са приятелки...

Филмът е безкрайно различен от класическите турски филми. Колкото до актьорите и актрисите, искам да ви кажа, че много се смях с Енгин. Беше много сладък. Избухнах в смях, когато той направи обратен завой от масата на Фарах, разбърквайки чая в ръката си. Сцената, когато маха с ръка от покрива на караваната също беше много смешна. Споделих с приятелката си, че това прилича на романтична комедия. Но после??? Към края? Накрая… усетих как тялото ми се вдървява.
Както и да е, не искам да разказвам подробности от филма, за да не ви разваля изненадата. Фарах се справи отлично. Беше много естествена. Много я харесах в този филм.
Филмът свърши.

Нашият красавец все още го нямаше. Приятелката ми каза: „Няма го. Хайде да си вървим.” Но аз бях там, бях мечтала за този миг дни наред и изобщо не мислех да си тръгвам. Отидохме да чакаме на входа с надеждата, че можем да го видим, когато си тръгва. А той давал интервюта вътре. Ако знаех, мислите ли, че нямаше да отида? Чаках на централния вход. Тогава видях Али бей да излиза. Казах на приятелката си „Ще опитам”, а тя отвърна: „Ти си луда”. Вече бях се срещнала с Али бей в началото на премиерата. Отидох при него и заявих: „Искам да кажа „Здрасти” на Енгин бей. Той отвърна: „Сега ще попитам мениджърката му. Изчакай тук.” Аз чаках от началото на премиерата. После той дойде при мен и каза: „Не съм те забравил, но той дава интервю, изчакай още малко.” И продължих да чакам. Най-сетне той подвикна: „Ела.” И в този миг се втурнах в Cinemaximum. С Али бей слязохме долу. И мига, който чаках!
О, Господи! Той беше на няколко крачки пред мен.
Около него имаше хора, всички искаха да се снимат с него. Но той ме видя сред тълпата. Погледите ни се срещнаха. Той се снимаше в този момент, но вместо да гледа към камерата, гледаше към мен... / Поне аз така го почувствах /. Така ме гледаше, такова прекрасно електричество премина между нас, че просто не мога да го опиша. Никога няма да забравя този миг. Стоях там – аз с приковани в него очи, а неговият поглед – прикован в мен. Какво беше това?
Докато г-жа Йозлем не подвикна: „Енгин!” Аз се стреснах, а тя развали магията. Али бей се обърна към мениджърката Йозлем и я помоли за снимка с мен. Между другото аз, която непрекъснато обяснявах какво ще направя, когато видя Енгин, не можах да обеля и дума.
Но Енгин го усети, повика ме с очи „Ела” и в следващия момент се озовах при него. Бях насърчена от погледа му и помолих г-жа Йозлем да ни направи две снимки заедно. Ха-ха-ха… Тя ме попита „Защо две?” Не можах да отговоря, защото не знаех защо поисках две снимки. Г-жа Йозлем направи първата. Бях все още до Енгин. Нито аз, нито той си тръгваше. Йозлем попита: „Още една”? И понеже Енгин не си тръгваше, тя трябваше да направи втора снимка...
Погледът му беше толкова искрен и топъл, че изведнъж казах: „Енгин бей”, без да си давам сметка как ще продължа. Спряхме встрани и той попита: „Да?” с такова наивно и смирено отношение и с впечатляващия си глас. Тогава казах: „Много ви харесвам.” И когато видях усмивката му, продължих: „Искам да кажа, харесвам играта ви. Но всъщност много харесвам и вас”... Беше толкова сладък!
Окопитих се и смених темата. Казах му, че не съм от Истанбул и че съм дошла специално за премиерата. Той се усмихна и аз продължих: „Всички ваши фенове ще видят тази снимка, те очакват новини от мен. Изпращат ви поздрави.”
Той махна с ръка като за поздрав и каза: „Предайте им и моите поздрави.” После попита: „Какво мислите за филма?”, аз вдигнах палец и отвърнах: „Много е хубав”. И двамата се усмихвахме. За миг настъпи мълчание, двамата продължихме да се гледаме, докато г-жа Йозлем не развали отново магията. Подвикна: „Енгин! Чакат те за снимка!” Но на нас ни беше приятно заедно. Каза ми довиждане все така сладък и скромен.
Не знам как съм стигнала до приятелката си. „Изглежда, че най-сетне си го видяла.” – рече тя, преди да съм й казала каквото и да било. Най-сетне желанието ми се сбъдна, но това изобщо не ми беше достатъчно. Отправихме се към къщи с усмивка на лицето и с разтреперани колене…"

# 507
Момичета 💕
Довечера ще прочета всичко и повече писане от мен. Сега съм на работа.

# 508

Момичета, Tülin Ece Yazkan/Тюлин Едже Язкан/Менекше е дала интервю за списание MOOADBOARDMAGS.

Скрит текст:
Въпрос: На екраните виждаме успешна, млада и красива жена. Освен красотата си, вие сте възпитаник на факултета по изобразително изкуство. Освен това което знаем, какво още ще ни каже Тюлин?
Тюлин: Преди всичко, благодаря ви много за хубавите думи. Единствено дете съм в семейството. Мога да кажа, че прекарах по-голямата част от детството си с баба ми. Когато баба ми беше на смяна в болницата, исках да ходя с нея на работа. Прегръщах пациенти: „Ще се оправите, не се притеснявайте, добре?“ Казвах тези неща като невинно дете. Учебният живот ми отне малко повече време.  Имам незавършен немски език и литературно приключение. Тогава завърших факултета по телевизионна журналистика и програмиране, и факултет по актьорско майсторство. Обичам и двете специалности. Бях на 14 години, когато за първи път стъпих на театрална сцена. Вие правите нещо; работите седмици, месеци и хора, които никога не сте познавали, ви аплодират, идват в залата и ви прегръщат, между вас има обмен на чувства. Мисля, че такива близки взаимоотношения, които могат да бъдат установени с "непознати" хора от детството, са полезни за мен. Предполагам, че това също ме привлече. Имам прекрасна работа. Освен това се опитвам да живея спокоен живот. Опитвам се да има добри хора около мен. Опитвам се да оценя всичко, което прави живота ми по-добър.

Въпрос: Вие сте един от най-важните персонажи в "Дъщерята на посланика". Научихме, че точно вие давате след няколко месеца кастинг, живот на героинята Менекше. Как мина този процес, как попаднахте в сериала?
Тюлин: Една сутрин мениджърът ми изпрати сценарий и ми говори за проекта; каза, че дълго време са търсили Менекше за каста. Бях развълнувана, защото това беше работа специфична за егейската култура и отношенията между хората. Мисля, че е много ценно актьорът да разказва на хората за различни култури. Работих върху сцените за прослушване както с акцент, така и без него. Г-н Емре също гледаше моите сцени с всичките им алтернативи. Опитахме се да се доближим до Менекше според неговото виждане. Той поиска още няколко сцени. От моите 2-3 дни прослушване: "Ще стане ли това, нима това не стана?", представете си, от моите трансформации, вълнението ми премина в стрес. Тогава ми се обади моят мениджър: "Добра работаТюлин!"

Въпрос: На кое обръщате внимание във вашите проекти? Какви са важните детайли за вас?
Тюлин: Не мога да играя перснаж, за който не вярвам в реалността. Първо се питам, вярвам ли в характера на героинята. Мисля за съществуването й в живота за който се касае.  Обикновено имаме няколко епизода, преди да стигнем до снимачната площадка. В началото не можем да предвидим хода на нашата история през повечето време. В тези моменти чувствата си играят с вас:  "Искам ли да разкажа такава история? Какво правя в тази история?" Мисля, че това са правилните въпроси.

Въпрос: Имате ли незаменими условия в живота?
Тюлин: Мисля че това се случна, не само като незаменими. Много неща се случват. Но има неща, които ми се отразяват добре. Например, ако има хора с добри сърца, които знаете, че винаги са наоколо, всичко около вас е много добро; в приятелството, в любовта и на работното място... Добре написани книги, задоволителни филми, перфектно композирани песни... Много повече. Те също са добри.

Въпрос: Нека да преминем към личния живот, какво ви влияе от противоположния пол?
Тюлин: "Тук съм!", чувстваш го "крещяш", често виждаме това. Не харесвам тези плачевни ситуации. В живота; Мен ме заинтригуват хората, които са развили фини вкусове, чувстват се отговорни за себе си и за живота си, чувствителни са към природата и цялото човечество, наслаждават се на момента в който се намират, не бягат от борбата, съпреживяват, забавляват се и да те накарат да се усмихнеш.

Въпрос: Какви са вашите тайни за красота, какво търсите в модата?
Тюлин: Всъщност не мога да кажа нищо тайно. Когато ходех на училище като дете, се измивах със сапун. Когато пораснах, замених рутината; ползвам гел за измиване на лицето, тоник и овлажнители. Грижата ми е кожата да ми е чиста. Също консумирам много плодове. Не следвам модата. Опитвам се да нося неща, които ме карат да се чувствам по-добре, а не временни неща. Обичам ежедневни рокли, изработени от многоцветни тъкани.

Въпрос: Как минава времето #evdekal/останиУдома за теб? Какво правиш?
Тюлин: Това е много добре за мен. Тъй като обичам да прекарвам по-голямата част от деня си у дома, този процес не беше труден за мен. Имам ритуал, който започва с кафе и книга сутрин, след това продължава със спорт и рисуване. Определено гледам филм, преди да си легна.

Въпрос: Как можеш да повишиш мотивацията си?
Тюлин: Това е много добър въпрос, който чуваме напоследък. „Опит за повишаване на мотивацията.“ Никога не съм била от  тези, които се е опитват да направят това и мисля, че то е свързано по някакъв начин с моя възглед за живота. Животът съдържа хиляди емоции и ситуации, вярвам в необходимостта да живеем по начина, по който се чувстваме в този момент, без да се опитваме да избягаме от него. Спри, чакай, реши. Вземете най-ниската мотивация в този ден. Когато мислим, че има спирка, през която трябва да преминем, значи това не е важно пътуване, мисля, че то ще създаде тежко бреме за нашия гръб и малки безполезни моменти.

Въпрос: Вашето настроение за този месец #hopemood/надежданастроение, какво бихте искали да кажете по този въпрос?
Тюлин: Докато дишаме, има надежда. Има неща, които се надяваме да се случат; когато започнете да правите нещо по въпроса, то определено резонира във вселената. Преживяла съм го много пъти. Просто почакай, направи го!
[/b]

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Интересно е да "чуя" актрисата за ролите.

# 509
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CAARq_JpqD6/?igshid=reyoi4zxcfq

Нашата Берен/Мелек поздравява за деня на майката.

Общи условия

Активация на акаунт