Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и хубава неделя!

Най-после прочетох Пинокио, останах със смесени чувства и леко объркана... Може би всички малко или повече лъжем, другите, себе си, дори само ако премълчаваме, и добре, че не ни растат носовете 😜. Трудно е да си откровен, да се разкриеш, иска се смелост да, рискуваш да се сблъскаш с присмеха на другите.
Такива неща, си мисля 🙄🙂

# 616
  • Варна
Привет Smile

Марта, мерси за кафето, още не съм пила Yellow Heart

Изчетох Шахзад, днес разказа е наред Smile
Много хубави анализи е направила Навид Шахзад, цял  научен труд ще събере за сериала !
Това само потвърждава мнението, че сериала си заслужава гледането.

Хубава стара снимка от един друг проект зад кадър Two Hearts

Липсва ми информация извън снимките и повечко реклама на сериала , особено  с участието на водещите актьори Rage
PR- ът много куца в проекта според мен, не че съм компетентна много, ама Smile

Хубава неделя, момичета !
Араселия  Hands Wave

# 617
Аниста ме подсети и за анализите, благодаря за преводите 💐 Харесват ми много, даже ако се съберат ще се получи един много интересен роман. Но в анализите всичко изглежда по-приказно и романтично,  на екрана ми се струва по-прозаично, некрасиво(да не река грозно ☹️). Приятно е да четеш собствените си мисли облечени в хубави думи и подредени 🙂
 Марианче, Санджар е ревнив и Гедиз го знае, но Наре не е обвързана, така че може да си подрежда живота както иска и с когото иска. Това е положението. Никой не му е длъжен да, се съобразява с него. А и както се отбелязва и в анализите, връзката на  Наре и Санджар е една мечта, а сериала е за това дали може да стане нещо истинско, всъщност не е имало нещо реално, което да се възстанови. Така че, дилемата е дали може въобще нещо да се изгради 🧐. И това е интересното и тръпката в сериала, не историята с прекрасния безупречен Гедиз, там нещата са кристално ясни и прозрачни, няма неизвестни 🙂
  Но липсата на зад кадрови снимки ми оставя горчив вкус, струва ми се, че няма екипност и добри колегиални отношения, има някакви групички само двойки, тройки и нещо такова. Така, че оптимизма ми силно намаля, че ще излезе нещо хубаво. Не знам в проектите на Неслихан, но при Енгин не е било до сега такова нещо. Мои наблюдения и интерпретации, може и да бъркам, не споря✌️😊

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 09:49 от araselia

# 618
Скрит текст:
Здравейте,отново бях в working mood 😊и на всичкото отгоре си взехме куче вчера.Мечтая за куче от дете и сега си имам една топчица. 🥰🥰🥰
Прочетох анализа на Навид ,съгласна съм на 100 %с нея.Всичко написано сякаш излиза от мен.
Двамата са горди ,не са се опознали навремето за кратките срещи ,които са имали,и сега се откриват малко по малко .Варвам,че след като видим историята на Санджар ще ни се изяснят  много неща.🥰🥰🥰

# 619
Здравейте,

Керим, изпълнен с надежда. Heart

А защо и Санджар да не намери път към Наре, въпреки че той има много повече пречки...

Въпросът е, какво тя наистина иска, мъж или баща и мъж.Thinking

Момичета, Hug

Приятна неделя.

# 620
  • Пловдив

Здравейте и добър ден.
Решила съм и аз като Теменужка да изгледам отново епизодите.
Забравят се някои неща, а и от това, че знаем повече от историята, може да се разберат нещата по-ясно.

Въпросът е, какво тя наистина иска, мъж или баща и мъж.

Баща вече е официално. Личната карта на Мелек е доказателство.
Какво иска Наре - трябва да има интрига. Иначе ще е скучно.
Какво ще направи Санджар - предстои.
Зрителят ще научи - героите обаче по-късно.
Няма да ни е лесно, няма да става така, както искаме.
Отговорите - чаааак на финала на историята.
Приятна неделя.

# 621

Пълен релакс... Ами неделята е затова.

# 622
Добър ден момичета. И аз да се отбележа, че съм на линия.
Усмивки и много настроение в неделния ден.
Бях малко на пазар, малко на разходка, събрах витамин Д, и ей ме на в темата.
Бъдете здрави и се пазете.

И аз като вас, сега като имам време колкото искаш, ще се върна да изгледам сериите бавно и спокойно, ще се вглеждам в детайлите.

Спокоен остатък от деня.

# 623
  • Пловдив

https://www.dizidoktoru.com/dizi/ilk-karenin-sihrini-bilir-misiniz-h928.html

В блога на Оя Доан(палачинката), Аслъ Башар е написала статия: Знаете ли магията от пръв поглед?
Коментира в кои сериали има химия/магия между главните актьори.
Написаното за нас е едно изречение:
По същия начин Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл в "Дъщерята на посланика" също са регистрирани с коментарите на своите фенове и зрители.

Под снимката е написала: Колко добре си подхождат Енгин и Неслихан.

# 624

https://www.dizidoktoru.com/dizi/ilk-karenin-sihrini-bilir-misiniz-h928.html

В блога на Оя Доан(палачинката), Аслъ Башар е написала статия: Знаете ли магията от пръв поглед?
Коментира в кои сериали има химия/магия между главните актьори.
Написаното за нас е едно изречение:
По същия начин Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл в "Дъщерята на посланика" също са регистрирани с коментарите на своите фенове и зрители.

Под снимката е написала: Колко добре си подхождат Енгин и Неслихан.
Flowers Bouquet
Е, все пак има изречение.Wink

# 625
  • Пловдив
Относно колегиалните отношения в Черна любов с Неслихан, също беше някаква драма и лагери, и изобщо главните не се виждаха заедно извън кадър /на какво се дължи те си знаят/ феновете на Неслихан да не ми се сърдят ✌️. А Енгин като няма социални мрежи е по- трудно да е активен, но донякъде и това му е чар, загадъчен е 🙈☺️🤗

# 626
Василева, благодаря за споделеното 🙂 Далеч съм от мисълта, че колегите винаги могат да се сдушат и извън работата, въпрос на характери, светоусещане, ценности и възгледи за живота. И не говоря само за главните. Обаче когато е сериал и се налага да прекарват дълго време заедно ако има напрежение няма как да не се отрази, пътешествието е дълго, търпението си има граници.
 А Енгин винаги е бил без соц.мрежи,но колегите му (артисти или друг персонал) с такива все са ни пускали по нещо с него, такава суша не е било чак, си мисля 🙄

# 627
  • Пловдив

Важно е да дадат най-доброто от себе си в историята, която ни разказват.

# 628

Важно е да дадат най-доброто от себе си в историята, която ни разказват.

Така е, но трябва и да е убедително и автентично, иначе няма успех. Това е отборна игра, не е моноспектакъл, важно е как ще си подават топката. До тук се  справят добре, даже чудесно✌️На 200% са убедителни в яда си, обидата, болката от миналото, любопитството един към друг след изминалите години,лутането в това, какво изпитват един към друг и как ще живеят паралелно в името на щастието с дъщеря си.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 20:01 от araselia

# 629

Личи си класата на актьорска двойка.Heart

Общи условия

Активация на акаунт