Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.
Наистина от известно време нямаме никакви актуални новини или снимки около Енгин, но е имало и по - голяма "суша".
Помня, че след края на "КВФ", така се скри, че почти цяла година нямахме никаква информация за него. Тогава не знаехме кои са приятелите му. Който можеше, търсеше информация, но от никъде нищо. Не даваше интервюта, не се срещаше с журналисти. Приписваха му роли в какви ли не сериали, но пак нямаше никаква вест от него.
Чак през 2014 година, когато започна снимането на "Малък септемврийски проблем", се разбра, че в главна мъжка роля ще е той, а ние бяхме на седмото небе от щастие.
Той ни научи на търпение. И точно когато си мислиш, че вече си на предела, се появява я някоя новина, я нова снимка, а ти се радваш и си щастлив като дете в магазин за играчки. Поне аз така съм се чувствала винаги.

# 631
  • Пловдив

Момичета, започнах си преговора. Няма да пиша неща, които сме обсъждали, дъвкали и т.н.
Само такива, които ме навеждат на разни мисли или такива, за които мисля, че са подсказка и вероятно предстоят.  Дали ще ни ги покажат - предстои.

Зададох си въпрос: защо Санджар в настоящето е с прическа различна от Санджар в миналото. Когато се е отказал от Наре - дали тогава? В деня на сватбата отива да вземе белия кон, но първо гали Гедже и Каврук нарежда ли, нарежда...  Да не се жени. Санджар му казва: "Преди много години, направихме помен на любимата." Тогава ще да е.
Ще видим легендата и през очите на Санджар - втори сезон ще е...

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 21:52 от mariana51

# 632
# 633
  • Пловдив

Преди и аз да пожелая лека нощ, арабските фенове са написали, че сериалът ни вече е продаден в  20 страни-ето линк: https://twitter.com/sloom_sg/status/1262110268961718272

https://www.instagram.com/p/CAQEzXApNBj/

Берен/Мелек ни пита, с какво се занимаваме и е пуснала линк, как си прави изкуствен сняг: https://www.instagram.com/p/CASrpmeJC3w/

# 634
Добро утро момичета.
Нека денят ви е пълен със слънце, усмивки и настроение.
Бъдете здрави и се пазете.

Днес е понеделник и сме в компанията на Мустафа Булут

и Санджер Ефе.

От Санджер чая, от мен кафето днес.

Успешен ден на всички.

# 635
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Започваме нова седмица. В края й е и Шекер Байрама при съседите.
Очакванията са, че след приключването й, ще започнат много сериали да снимат.
Нашите очаквания са, дали сериалът ни ще поднови и продължи снимките...
Не остана, за да разберем.
Успешен понеделник на всички - kami999, пия от кафето ти.

# 636

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден!

Да пием  от кафето на Ками Two Hearts  и към задачите за днес.

# 637
Здравейте,

Цитат
арабските фенове са написали, че сериалът ни вече е продаден в  20 страни
Налага се значи, да продължат историята, нооо когато е възможно.Thinking

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 638
  • Пловдив

Обеден поздрав от моите любимци баща и дъщеря.

# 639

Момичета Two Hearts
С тези летни температури навън, на човек му се иска да е някъде  на по-прохладничко.
Но нали пък топлото "мори" вирусите - нека е жега. Имаме алтернативни решения.

Скрит текст:

# 640
  • Пловдив

Лика прилика...
Марта, страхотен спойлер - актуален.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1126520_dusheryata-na-poslanika-ep2-she-zabogateya

Отбелязвам този момент от епизод 2.
Обикновено каквото каже Санджар го прави. Подсказка ли е????
Дали в края на историята ще въведе Наре в конака качена на Гедже???

Да допълня. И Халисе е знаела за ръзката на Санджар и Наре. Вероятно е била доволна.
Но, за да я мрази толкова сега, представете си какво е преживял Санджар.
Ще му дойде времето.

И този гаден баща на Гедиз - нагъл крадец на чуждо завещание.
В живота всичко се връща - да видим как ще ни покажат и това в настоящето.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 14:36 от mariana51

# 641

Ейлюл, аз съм Тек. Моля те, спомни си за мен.
Като излязохме от морето, ти написа нещо на пясъка. А аз казах, че вълните ще го изтрият. Това ще изчезне.
Не, няма. Вълните ще го вземат.И където и да идеш, ще го донесат на твоя бряг.
"ТЕК ОБИЧА ЕЙЛЮЛ."

# 642

Санджар няма да си прости, че с недоверието си, е подтикнал и без това наранената Наре от Акън и баща и, към

самоубийство.

Ще  живее с вината си и въпреки ревността си, ще се съюзи с Гедиз, за да пазят Наре и Мелек от Акън.Thinking

Голямо "стискане на зъби" го чака.Thinking

# 643

Аз също чакам с нетърпение да видим историята и от страната на Санджар, защото досега "гледахме"  какво е преживяла Наре. Санджар разбра цялата истина, но останаха някои много важни моменти чрез които да сглоби всичко.
Кой е извадил Наре от пропастта и я е отвел в Швейцария за лечение?
Номера с флашката от подставеното лице в рехабилитационния център.

За себе си имам отговори, но да видим дали са правилните.
Акън и Мюге са хората, защото Мюге какво каза на Наре - "Вашата /Наре-Санджар/любов свърши, а нашата /Тя и Акън/ започна". Значи добрата психоложка и семейна приятелка е гледала цели 9 години как се измъчва Санджар, мълчала си е и нищо не е направила?

А за изясняването на втория момент - Наре знае за флашката, защото Акън ѝ каза /когато тя го посети в болницата в Черна гора/.

Значи добрата, изискваща безусловна вяра Наре -  скрива това от Санджар, както и куп други неща. Но иска той да ѝ вярва... .Много противоречив образ е всъщност Наре.

Като се замисля - сега тя е в позицията в която беше Санджар. Той обаче разбра, поиска опрощение и започна своята трансформация. Бих оприличила образът му  и говоря за отношенията му специално с Наре, защото той по принцип си е много точен, отговорен, справедлив и честен човек  - започващ от кота 0 във възходяща градация.

Докато тя тъпче на едно и също място - "Искам да ми вярва, просто така, без да му кажа нещата които той не знае и няма откъде дори и да ги предположи" ; "Няма да му простя никога, но трябва да е жив защото дъщеря ми има нужда от баща си" ; "Дъщеря ми може да има женен баща, но той да има друго дете е едва ли не престъпление спрямо нея самата"...

Наре не иска да погледне историята през очите на Санджар и това си е. Язък ѝ за 8 езика, които е научила и за  различните култури с които се е сблъскала през времето когато е живяла доволно и осигурено заради дипломатическия статус, който е имала като дъщеря на посланик.
Да се беше постарала да научи нещо повече за живота, нравите, традициите и морала характерен за страната която е представлявал толкова години баща ѝ.
Никакво усилие от нейна страна - научила е само това което ѝ е казвал Санджар. Но тя сега е в неговия свят...
Но не иска да живее според изискванията на този свят, на тези морални устои, на традициите които понякога са по-силни от закон.

А лошото /поне засега/ е това, че тя не прави и най-малко усилие да разбере защо?
Защо е било важно за Санджар - не само червената лента и нейното значение, но и факта за премълчаното на случилото ѝ се предния ден от нея?
Защо е важно за Санджар да участва в осигуряването на дом на нея и общото им дете?
Защо е важно за Санджар да  ги подсигури финансово?
Защо е важно за Санджар да въздаде справедливост и да накаже Акън /включвам и Зехра/?

Наре не търси отговорите на  нито един от тези въпроси - тя дори не се и сеща да си ги зададе.
А на въпросите пък от страна на Санджар - или не дава отговори или чисто и просто не казва истината.

Да не стане така, че в края на втори сезон - тя да моли за опрощение...
И айда - отидохме в трети сезон. 

# 644
  • Пловдив

Според тази агенция - най-коментираните сериали през изминалата седмица.
Според мен не е коректно съпоставянето на сериали в дигитални платформи и сериали излъчвани по тв в една таблица. Причините са ясни.
В платформите се качват и тв сериали, но след излъчването им по тв - доста след това.
Просто да си бъдат разделни.

Марта, на много въпроси чакаме отговорите.
Знаем как се разпределят сезоните - за всеки главен по един сезон.
Да се разберем с короната и всичко ще се подреди.

Общи условия

Активация на акаунт