Хубава вечер със Санджар!
Дари
лека!
а аз загледах един филм. .gif)

интересен пост, но нямам нужното време да отговоря, защото отивам на работа, пък от телефона мога да чета, но не и да пиша по-обстойно.
къде Наре е казала, че му прощава...
Да пием по кафе и към задачите за днес. Моите са ясни.
, ти малко отиваш към фантастиката
Само не разбрах, що Менекше като споменаваше колко ще се радва на бебе , той сърдито я отрязва, сякаш го праща в магазина да и купи и не допуска и малка вероятност да го е произвел вече 

Сладури са децата, а жена му -Джейда Дювенджи помня от мойта младост с първите сериали по нашата ТВ и много я харесвам 

( Аниста, Копелето на Истанбул най-ми хареса, помня , че не можех да се отлепя )
, както и с всички други пишещи, четящи и наминаващи

Мисля, че никой няма съмнение за това, но на този етап от историята, тя не е простила, няма как да се бори за нещо, дето не е пожелала 

Засега
никога не е късно да си променя мнението
трябва да поддържат интерес, да има динамика, да има смислена история, да има драма, да има любов............, да изброявам ли още
иначе никой няма да го гледа, затова трябва да сме по- снизходителни когато има пропуски в типажа на героите, но няма как да продължат нататък със същото темпо и интерес и да има нови развития, които да ни шокират постоянно

В него има и трите 

Препоръчани теми