Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 274
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

https://www.dizidoktoru.com/roportaj/pandemi-turk-dizilerinin-sa … ni-artirdi-h562.h

Извадка от интервюто, което журналистката Oya Doğan/Оя Доан(палачинката, за да се сетите) взе от Izzet Pinto/Иззет Пинто - генерален директор на дистрибуторска агенция "Global Agency": Иззет Пинто каза, че в периода на пандемията, романтичната комедия "Ранна птица" с Демет Йоздемир и Джан Яман привлича вниманието с радостното си съдържание и, че интересът към мъжете актьори е по-голям от този на жените, и те имат повече фенове...

Пандемията увеличи продажбите на турски сериали

И така, от кои наши други яктьори се интересуват в света?

Енгин Акюрек, Халит Ергенч, Берен Саат, Джансу Дере, Бергюзар Корел, Къванч Татлъту, Туба Буюкюстюн, Бурак Йозчивит, Кенан Имирзалъолу, Хазал Кая са търсени в продължение на много години.

# 361
  • Варна
Ами нашия си е пич отвсякъде с каквато и мода да е, то хубаво, че в мъжката мода няма чак такава драма Smile

Марианка Two Hearts, това ме шокира за Ранобудната птичка Rage по- голяма безмислица надали има / то не че го следя/, ама си има пътници за всеки влак Smile

Марта  Two Hearts , да не забравя за 18 ч, имаше ли дублаж ? Ако да, не знам дали ми се гледа Rage
Иначе, МСП според мен е най- добрия филм на Енгин Two Hearts

Араселия Two Hearts

# 362
  • Пловдив

Аnista, има много дистрибуторски компании занимаващи се с промотирането.
"Global Agency" е просто една от тях. Те промотират сериала "Ранна птичка" и естествено е да пишат за него повече.
Те са дистрибутори и на нашия сериал "До живот". Но Иззет Пинто е запознат с търсенето на сериали, чрез най-популярните актьори известни с вече излъчени в чужбина такива.

Ето линк - може да погледнете сериалите с които е ангажирана Global Agency:
https://www.theglobalagency.tv/series

# 363

Аниста Two Hearts щом е по наша ТВ - с дублаж!

Докато чакам нашите /имам предвид "ДП"/ да започнат отново си гледам руски филми и мини сериали. Имам страхотни попълнения. А покрай тях ми излизат и руски шоу-програми, както забавно-развлекателни, така и музикални.
Ето едно много мило видео на една малка сладурка със страхотен глас.
И оригиналното изпълнение на Полина Гагарина.

Скрит текст:

# 364

На БТВ лейди съм.
Тъкмо ще гледат залеза - "който го видел, не се страхувал от смъртта".

П.П. Къде сте? Пускам пореден пост, но няма да се  коригирам...

# 365
  • Варна
Гледам МСП, с дублаж  е, да Марта, не толкова дразнещ за радост Smile
 Страхотен филм,  страхотна игра, е друго е като се чува и гласа му, но така по-добре се следят израженията на лицето му, невероятен Енгин Yellow Heart Фарах е супер добра Yellow Heart
Гледайки Тек не мога да допусна, че същия човек играе Санджар, невероятно е, това е актьорство  Hands Clap

Но и историята хваща за гърлото и не те пуска, колкото пъти да го гледаш Disappointed Relieved
А песничката заживя свой самостоятелен живот Heart Decoration

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 19:25 от Аnista

# 366
  • Пловдив

И аз гледам.

# 367
Не мога да гледам, за съжаление трябва да храня народа. Обожавам този филм, толкова е топъл, светъл и красив, и филма, и Тек, и Ейлюл 😍. Нищо, че е тъжен... И дублажа, е много добър 👍 качеството на дублажа зависи от качеството на филма според мен

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:29 от araselia

# 368
Здравейте, Hug:

Отвикнах, но се радвам на постоянството ви.Hug

Приятна вечер.

# 369
Хармония 👋

Да се поясня - красиво имам в предвид не толкова външно , а като излъчване, като чисти, искрени, добри хора, чисти мисли,  дива и чиста природа, чист и обикновен живот, отношения, къщата на Тек е като от приказка, той е като приказен герой. И много раним и крехък, като всичко добро.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:21 от araselia

# 370

Страхотен филм! Гледах го отново със същото вълнение, както и когато го гледах за първи път. Истинско удоволствие  е играта на Енгин и Фарах!

И останаха приятели!

# 371
  • Варна
Да, така е Араселия, доброто за жалост бива стъпквано доста лесно.
Ние хората сме доста повърхностни понякога като Ейлюл и не поглеждаме какви руини остават след нас във всякакъв смисъл Rage  Много силен филм и  да, независимо, че е много тъжен финала в теб остава едно топло усещане....Heartpulse

Лека ви вечер Two Hearts

# 372

Аниста Two Hearts щом е по наша ТВ - с дублаж!

Докато чакам нашите /имам предвид "ДП"/ да започнат отново си гледам руски филми и мини сериали. Имам страхотни попълнения. А покрай тях ми излизат и руски шоу-програми, както забавно-развлекателни, така и музикални.
Ето едно много мило видео на една малка сладурка със страхотен глас.
И оригиналното изпълнение на Полина Гагарина.

Скрит текст:

Здравейте момичета. Извинявам се че нахлувам във вашата страхотна тема , но искам да направя едно
уточнение! Полина Гагарина не изпълнява оригинала на Кукушка а един от аранжиментите направен от
К. Меладзе! Нейното изпълнение е саундтрак на филма "Битката за Севастопол"! Оригиналът на музиката и текста е на великия Виктор Цой трагично загинал в автомобилна катастрофа през далечната 1990 година!

Желая ви здраве и късмет в тези трудни времена.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:46 от Ana Sinnona

# 373

Премиерата на "Поверявам ти децата"
и тази на филма на Фарах "Шампион"

Ana Sinnona Two Hearts  Благодаря за уточнението и подробностите.
Има още едно изпълнение на  Ольга Задонская /всъщност може и да са повече/. На мен ми излизат в Ютуб, като пуснеш едно видео и излизат още с подобно съдържание. Въобще не съм компетентна по тази тема.
Но пък песента в изпълнение на Виктор Ц. е  в съвсем друг аранжимент и много ми хареса като звучене.
Благодаря още веднъж! 

# 374
  • Пловдив

https://m.facebook.com/notes/engin-aky%C3%BCrek-the-actor/engin- … 2396942263937044/

Портрет на Енгин Акурек 1 - Коментар на Cathie Hubert

За близък план ви трябва звезда.

Актьорът Енгин Акюрек е свободен дух в света на турските сериали. Ето защо сравняването му с всеки друг е неточно. Героите му изглеждат на пръв поглед като съвсем обикновени: ченге, бизнесмен, художник, ковач, студент и т.н. , пуснали котва в ежедневието на турската култура. Историите често разказват за социални и политически проблеми (Kara Para Aşk, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Bir Bulut Olsam, Ölene Kadar), изпълнени са с много напрежение и обикновено поддържат една епична и страстна любовна история.

Интелигентно заснети, базирани на добре изграден сценарии, те ни показват едно наистина добро забавно кино. Въпреки това, Енгин Акюрек, чрез своята емоционална игра, извежда всяка история на съвсем различно ниво. Създателите и операторите на филми без съмнение усещат това, когато дават в близък план лицето му, за да се опитат да уловят вътрешните състояния на сърцето му, какво се излъчва от него, когато играе.

Според мен той принадлежи към големите актьори от ерата на нямото кино (добър пример е „Жана д'Арк” от Карл Драйер). Тези филми перфектно изразяват чувства във визуално поетичен начин и точно това прави Енгин, това е неговата тайна. Очите му говорят за радост, любов, болка, съмнение, отчаяние, гняв. Той блясва на екрана и изведнъж това, което изглежда обичайно или познато, се превръща в трептяща светлина.

Въпреки че той,  без съмнение, е дете на собствената си култура и до голяма степен син на приказния Истанбул, все пак неговата сърцераздирателна игра е универсална, той говори на всеки от нас. С крупния план на неговото лице той хвърля светлина върху нашата уязвимост, емоции, мъки, какво чувстваме, когато се сблъскваме с другите, когато обичаме. Разстоянието между него и нас е толкова незначително, той е приказен тълкувател на човешката душа. Щедър, изключителен актьор, визуален поет, той плава под силни ветрове и увлича и нас със себе си.

Написах това, когато го видях за първи път на екрана)
© Cathie Hubert 2020

Общи условия

Активация на акаунт