Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=sopNfrWZPIE

https://www.youtube.com/watch?v=BQxdN-LdeEg

На днешния ден, точно преди 1 година, Енгин получи наградата Sadri Alışık.
Да си припомним тези две видеа.

Я да видя, кой не ме харесва???

# 421
  • Pleven, Bulgaria
Привет,мили дружки.Честит празник!С карантина и без нея,празникът си е празник и заслужава да се отбележи.Нека Свети Георги ни закриля и бди над нас,над близките ни,над домовете ни...
Огромно благодаря на Свети за преводите на Навид Шахзад!Страхотни са анализите и,задълбочени,подробни,правдиви.
Араселия,много си права с харесването и нехаресването на даден акт1ор.Хората станаха злобни и завистливи,а и  винаги е била вярна онази фраза "Я не сакам мене да ми е добре.Я сакам Вуте да е зле".Просто сме си такъв народ.
И в политиката сме такива,и в ежедневието,и във всичко.Критикуваме,критикуваме,но решения не предлагаме.Нямаме познания,нямаме идеи,но си критикуваме,сякаш това е целта на живота ни.
И с фенството е така.Да,добре,но харесвай,без да обиждаш и подиграваш другите.Какво пречи да признаеш,че друг също е добър и прекрасно се справя?Светът е голям,под небето има място за всички.А и това,че ти харесваш някой,не го прави автоматично харесван от всички.....Но някои не го разбират и си настояват на своето,и си налагат мнението,дори с риск да застрашат любимеца си или проекта му.Други пък оплитат действителността с измислицата,така се объркват между герой и акт1ор,че не успяват да ги разграничат един от друг.Е,хора всякакви.Кои сме ние,че да ги съдим?
Знам само,че през годините тук,в тази тема,стотици пъти се е доказвало,че тези/списващите тук/ фенове на Енгин са предани,лоялни,но и уважителни и толерантни.Тук никога не са се търпяли обидните епитети към никого,нито към съфорумки,нито към артисти и техните герои.Надявам се да си продължим все така,въпреки ,че виждайки как се отнасят тук-там към темата с фенството,понякога и на нас ни идва в повече.
Гледам и други турски сериали,когато Енгин не е на екран.Това не е забранено и не е табу.Но да ви кажа честно,малко заглавия помня и имената на малко артисти остават в главата ми.Просто гледам,за да уплътнявам времето,за да видя и нещо друго,да убия скуката...Някои съм харесала,други съм изгледала с мижката,просто за да не ги оставям недовършени,но най-често гледам докато бродирам,т.е с едно око.
С  Енгиновите герои и проекти обаче, е съвсем различно.Всеки един от тях се е запечатал ясно в паметта ми.Всеки има своето специално място в сърцето ми.знам на изуст цели реплики,които за мен са станали култови,докоснали са душата ми и са се загнездили там.Колко е човешката памет,човешкото сърце.....забравяме толкова много неща учени,преживени,видени....Но в моето малко сърце,са си намерили място тези жестове,погледи и реплики на героите на Енгин и си съжителстват с личните ми спомени най-спокойно.Да се не начудиш защо ли от други артисти нямам такива......
Е,аз затова и съм тук,а не в друга тема.Обаче не налагам на никого мнението си.Просто го споделям с други като мен.И не за сметка на друг колега на Енгин,когото да оплюя,за да изпъкне той.
Оххх,пак започнах с едно намерение и се отклоних по пътя.....Извинете ме.Като стара баба станах...
Хубав ден,момичета!Имайте весел празник!

Кадрите на Бинка Михова са невероятни!

# 422
Здравейте момичета.
Честит празник на всички и весел празник на именниците.
Бъдете усмихнати, обичайте и бъдете обичани. Бъдете здрави и се пазете.

Благодаря Марианка:hibiscus:, Свети:hibiscus: за поредното удоволствие, което ни доставихте с превода на анализа на Навид Шахзад за Санджер Ефе.

Обичам ви всичките. Благодаря, че ви има.

Щастлив празничен ден момичета.

# 423
  • Варна

Сега се прибрах и видях,че на БТВ дават Скрити числа, много хубав филм , бях ви го препоръчала, който иска да го погледне !

# 424
Аниста, и аз видях, обаче гледам Писмо до Америка по БНТ1, много го харесвам, нищо, че всеки път ме разплаква

Скрит текст:

Имам любима реплика - зорлем се живее, зорлем не се умира

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 16:12 от araselia

# 425

Нуше Two Hearts Ками Two Hearts
Хубав празник и на вас!  Здраве за всички, че най-важното и скъпо нещо е то!

Да са живи и здрави и нашите хора, да започнат снимки и да видим продължението на историята.
Сега сме на най-интересното място. Направиха принудителна пауза в снимките, надявам се лятото да не прекъсват.

Нали знаете, че обичам да си джиткам из Ютуб - днес попаднах на клипчета, които искрено ме усмихнаха.
То няма как да е другояче, щом става въпрос - вижте за кого.

Скрит текст:

# 426
  • Пловдив

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-turkiyenin-yildizlari-yarisma … emedik-41510909/3

Статия от днес в Нurriyet:

Бенги Йозтюрк, която участва в конкурса "Звездите на Турция": Бяхме като сестри с Берен Саат, никога не се срещахме след състезанието

Бенги Йозтюрк, която се състезава с Берен Саат и Енгин Акюрек в конкурса "Звездите на Турция", направи поразително изявление в прякото си предаване на своя мениджър Селчук Кая в Instagram.

Бенги Йозтюрк, която участва в няколко сериала като: „Малката булка“, „Фалшива пролет“, „Егейска хамсия“, направи поразителни обяснения в предаването си на живо на своя мениджър Селчук Кая в Instagram. Бенги Йозтюрк каза: „По онова време се разбирахме много добре с Берен Саат.

Ние живеехме в една и съща стая. Бях като по-голяма сестра. Но след състезанието не се видяхме повече. Това е животът! Всеки път, когато се срещнем с Енгин, се прегръщаме. Най-сладкият в света, той е прекрасен човек, каза тя.

ЗВЕЗДНИ ИМЕНА ИЗЛЯЗОХА ОТ ТОЗИ КОНКУРС!
Берен Саат и Енгин Акюрек са другите имена, които участваха в програмата "Звездите на Турция", която се проведе през 2004 година. Берен Саат бе втора при жените, Енгин Акюрек е първи при мъжете.

През същата година Бенги Йозтюрк, който участва в конкурса, заема четвърто място.

# 427
Привет и честит празник ,момичета.Вижте какво срещнах в инстаграм
https://www.instagram.com/p/B_2HVAiptyK/?igshid=rcz64f8apnlh,но не разбирам минало ли е или предстои.Хубавица ми е :https://instagram.com/hivdazizanalp?igshid=6du2w3x362ro

Скрит текст:
Искам да ви поздравя с това прекрасно изпълнение на друг мой любимец
https://www.instagram.com/p/B_zdeeCn56Z/?igshid=1dckbv3qe1wr2

# 428
  • Пловдив

https://twitter.com/startv/status/1257997540013879296

Дарриди, предстои:
В петък 15:00 турско време, актрисата, която играе Елван(Хивда Зизан Алп), ще бъде на живо в инстаграм на официалната страница на #SefirinKızı, така че подгответе си въпроси, ако имате такива.

https://twitter.com/nancyhateme/status/1258042978523852801

"Каква е вината на Фатмагюл?", в койтоЕнгин Акюрек и Берен Саат споделят главните роли, който счупи рекордите за рейтинг през периода, когато се излъчваше в Турция, сериалът е на Amazon Prime! Ay Yapım и Kanal D започнаха да продават телевизионния каталог, скоро още 5 турски сериала ще бъдат добавени към каталога.

Amazon Prime е платено приложение. Има го почти във всички държави, в т.ч. и в България.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 18:23 от mariana51

# 429

https://twitter.com/startv/status/1257997540013879296

Дарриди, предстои:
В петък 15:00 турско време, актрисата, която играе Елван(Хивда Зизан Алп), ще бъде на живо в инстаграм на официалната страница на #SefirinKızı, така че подгответе си въпроси, ако имате такива.

Подгряват ни 😊😊😊

# 430

Денят на храбрия комисар Йомер. Heart

# 431
  • Варна

Най-обсъждани актьори за последната седмица Smile

Араселия , не съм го гледала Писмо до Америка, казваш хубав е Thinking

Казвате, ще задават въпроси на Хивда , е предпочитам да задаваме на Енгин, ама като няма риба и раци може Smile

Лека !

# 432
  • Пловдив

Най-обсъждани актьори за последната седмица.

Нашият клъстер(нали сега е модерна тази дума) добре се е справил и през изминалата седмица.

Ето и как е при жените актриси.

# 433
Марианче, не знам какво е клъстер, ама нашият се справя перфектно 👑👌 😂

Аниста, този е от малкото, ако не и единствен български филм от новото време, който харесвам. Режисьор е Иглика Трифонова, жена на Христо Гърбов, носталгичен е, но ми връща хубави спомени и има един за съжаление изчезващ вид 😟 - селски баби, които са ми идеала за човешки същества изобщо 😭 .
  Изгледах и Скрити числа, хареса ми, а и научих нещо ново, а Кевин Костнър е бонус 😍. Изобщо днес ми беше кино-ден 🙂

Лека нощ!

# 434
  • Пловдив

Нашата самостоятелна единица, около която сме обединени е Енгин.
В последно време се използва много в даваните по тв брифинги.

Скрит текст:
Клъстер (на английски: cluster – група, струпване) – обединение на няколко еднородни елемента, което може да се разглежда като самостоятелна единица, притежаваща определени свойства.

Общи условия

Активация на акаунт