Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Мариянка Two Hearts Аз освен развитието на историята Санджар/Наре си чакам и още поне няколко , които малко или много са "омешани" с тяхната.
Интересното в този сериал е, че няма да има чисто положителни или чисто отрицателни герои.
Въпреки, че някои са ми абсолютно отрицателни, но за двама се надявам да прозрат първо щастието и после значението на подкрепата им към собствените им деца.
За други дваме имам обяснение защо са станали "лошите" в нашия филм. Мисля обаче, че такива ще си и останат.
Всъщност очаквам и най-голямата интрига в цялата история - да избухне с гръм и трясък.
За мен интрига - за други подозирам каква ще е драма, но... А-бе, имам си едни подозрения...

А-а, като спомена Корона-морона, та да ви покажа как България дава пример за правилно плажуване...

Скрит текст:

# 646

Чудя се, защо точно ръката бе премазана на Акън. Angry

Или СЦ искаха да запазят деен злодея, а Санджар великодушен.Thinking

Няма кой да оцени добрината в Санджар , освен Мелек.Но и на нея ще и става все по-трудно...

# 647
Скрит текст:

Няма кой да оцени добрината в Санджар , освен Мелек.Но и на нея ще и става все по-трудно...

Хармония Two Hearts Как да няма кой да оцени добрината в Санджар - има. Сценаристките. Затова  и поставят другите около него в ситуации, които говорят сами по себе си.
Кой е истински приятел, кой прикрит...
На този етап откривам пробойни както в Гедиз, така и в Каврук за съжаление.

Относно Мелек - не зная. Все пак тя до този момент е била само и единствено с майка си и е напълно възможно да реагира като нея и да се отдръпне от баща си.

А за Акън - великодушен е разбира се Санджар. Все пак го остави с една ръка и още нещо... А можеше да го "святне" с камъка и на друго място...

# 648
  • Пловдив

Ох Марта - разсмя ме.
Ето защо ръката, а не там***, където подсказваш...

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 22:44 от mariana51

# 649

За лека и спокойна!
И да сънувате нещо красиво...

Скрит текст:

# 650
Привет, момичета.

Скрит текст:
Скрит текст:

Хармония Two Hearts Как да няма кой да оцени добрината в Санджар - има. Сценаристките. Затова  и поставят другите около него в ситуации, които говорят сами по себе си.
Кой е истински приятел, кой прикрит...
На този етап откривам пробойни както в Гедиз, така и в Каврук за съжаление.

Относно Мелек - не зная. Все пак тя до този момент е била само и единствено с майка си и е напълно възможно да реагира като нея и да се отдръпне от баща си.

А за Акън - великодушен е разбира се Санджар. Все пак го остави с една ръка и още нещо... А можеше да го "святне" с камъка и на друго място...
Марта, хубаво ме разсмя по нощите.
В интерес на истината, аз си помислих, че тази работа с камъка я е свършил още в банята на Мюге, когато го намери.

Пожелавам ви хубав ден, момичета.
Бъдете здрави.

# 651
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Успешен вторник на всички.

https://dizianaliz.com/diziler-ne-zaman-baslayacak/

В очакване на новини - ето една от 17 май.
dizianaliz написаха - Кога ще започнат сериалите отново? Кога започват новите епизоди?
Това, което касае нас - статията е написана с материал събран от мрежата, но за нас няма нищо официално обявено:

Кога започва сериалът "Дъщерята на посланика"?

Стана ясно, кога започват снимките на сериала "Дъщерята на посланика", който се излъчва по канал Стар тв и успя да привлече вниманието на голяма аудитория.

В ролите: Енгин Акюрек, Неслихан Атагюл Доулу, Ураз Кайгълароулу, Ерхан Алпай, Тюлин Язкан, Хивда Зизан Алп, Доукан Полат и Ердал Кючюккьомурджу, където снимките бяха прекъснати за известно време заради корона вируса. Сериалът ще направи сезон на финала с 19 епизода, след като се излъчат още 4.

Екипът отива на снимачната площадка на 1 юни. Това означава, че сериалът ще започне да се излъчва най-късно през юли. И след кратка пауза се очаква да бъде с нов сезон на екран по Стар тв.

# 652

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 653
  • Пловдив

https://www.facebook.com/monicasusanaalzua/posts/2538270476434003

Обичайният ни статус!!... в облаците... с компютъра и EНГИН...

# 654

Аз пък се замислих нещо друго.
Екипът хубаво ще заснеме още 4 серии за финал сезони. Ако снимат с обичайното си темпо те ще заснемат тези епизоди за малко повече от месец, ако продължителността на отделен епизод е пак около 2,30 часа. Защото това удължаване им дава може би /не зная, само предполагам/ цялостното времетраене за 21 серии. Нали първоначално бяха писали за 21 серии. Сега оставащи 4, но все едно още 6 серии.
Тъй си мисля аз де.
Ами после какво - те така или иначе почиваха /макар и принудително 3 месеца/ ще почиват пак ли през август?
Мисля си нещо, но може и да греша - преди да започнат в края на месеца снимки, би трябвало всички без никакво изключение да си направят обстойни изследвания и най-вече за корона вирус. Отиват на снимачната площадка и снимат и лятото, защото не се знае есента и зимата какво ще стане.

# 655
  • Пловдив

Оххх...
Едната сценаристка отдавна писа, че наблюдават внимателно новините за короната.
Помните, в Бодрум-Мугла - нямаше заразени.
Мерките се разхлабват, трябва да свикнем да живеем с този вирус.
Това значи, че ще се и работи. Относно сценариите за 21 епизода - да, за 1 сезон.
Имаха време и имат да си напишат и за 2 сезон. Дали ще продължи историята със същите сценаристки и това ще разберем. Продажбата на готовите 15 епизода в 20 страни значи, че сериалът се харесва в чужбина и ще има 2 сезон.
Може да осигурят на екипа и кратка лятна отпуска за море.

Аз пък съм се замислила за друго.
Добре, ще продължат снимките, но как ще ни представят това отсъствие във времето.

# 656
Здравейте, по обедно време!

Много загадки, както винаги.

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 657

Не, мисля си, че  няма да има скок във времето.
Ще си продължим оттам, откъдето спряхме.

# 658
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:3ea447b0f2

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1126876_dusheryata-na-poslanika-ep3-zakleh-se

Да си припомним, кога Санджар се е заклел да не казва името на Наре.

В трети епизод на преговора си съм.
Халисе не дава да обиждат сина й, но аз започвам да си записвам, колко пъти припада Менекше.
Знаете защо... А кога и как ще разберем истината за бременността, май няма да е скоро, иначе каква ще е ролята на Менекше в сериала...Няма да я изхвърлят я, започва "танца" й с Локи.

Марта, имам предвид времето - от якета на тениски с къс ръкав ли ще минат...

# 659

Без якета и палта няма да е интересно.Wink

Ха дано  извадят хубави ризки вместо тениски.

Общи условия

Активация на акаунт