Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 551
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Дяволче, как си? Grinning

# 466
  • София
Жалка история. Пълно падение за Юлия.
А този Гринч ли е какво ли, актьора не ми харесва как изигра сцената. Всъщност изглеждаше смешен. Никакъв тестостерон, сила и увереност не видях. И това още повече засилва сриването и падението на Юлия. Sad

# 467
Дяволо, актьорът ако спре да си вдига веждите и да го играе ранния Жокер, може и да му се получи да бъде "гадняр"

# 468
Захариев се шашна Joy

# 469
  • София
Шок! Захариев онемя. Хахаха

# 470
  • София
И аз онемях от тъпия сценарий.

# 471
  • София
Мусака - тайната за щастлив семеен живот!

# 472
Ми той е по-традиционен явно, една след друга ги върти, не едновременно. Joy

Тасев малко не ми хареса как реагира. Излиза, че не му пука толкова за стореното от Хаджихристев, а му е досадно Зорница "да му мрънка" и иска да си го спести.

# 473
  • Кърджали
Тасев хич не се прояви като шеф.
Не искал Зорница да му мрънка, значи може да нарушавам правилата, стига да не стига до него

# 474
Не схванах защо Юлия...прави кекс с този. Привлича ли я наистина?
Доне,казах и вчера,Юлия е със самочувствие и си мисли,че ѝ се полагат "играчи",а не мечовци като Никола.И Хх(вече го кръстих -наглеца)си мисли,че е такъв и най-малкото усети каква жена е Юлия и действа с тази техника и... успя.Заподозрях го още преди 2-3 серии Grinning
Сега искам Никола да си хване Кунка,но в момента не я заслужава,да го поизмъчи малко и после..да се обичат.
Доживяхме някой да скрие шапката на Захариев! Joy

# 475
Амбър Hands Plus1

А Пенев трябва да потича малко (много) след Кунка. Леко ми е черен в момента, а нея ужасно я харесвам. Сигурно ще се съберат, макар че в момента не искам.

# 476
Ахх, Хаджи, ахх, Христев, скоро ще си го получиш, не бой се!!!

# 477
Сега искам Никола да си хване Кунка,но в момента не я заслужава,да го поизмъчи малко и после..да се обичат.
Видя сега, че Юлия няма да му върже за повече от една нощ и тръгна да се присламчва към Кунка, понеже му се струва, че ще му падне в краката, ама да не стане само след дъжд качулка, след сватба булка. Grinning

Еййй, страшна гад е този Гринчи, иде ми да го шибна с тая ехидна усмивка. Няма такъв друг анти персонаж като този.

Жалко, Юлия се оказа пчеличка, от цвят на цвят прелита. Grinning

# 478
Абсурдни ми бяха Пудела и Юлия. Много фалшиво и тъпо.

Не мисля, че рейтинга на ОЖ има общо със спрените продукции на Бтв, те не бяха конкуренти, доколкото знам турския сериал си им върви.

# 479
Значи, ако се разбере, че Марио ще цапне ХъХъ, мисля че цялата болница ще му ръкопляска Joy

Наков притесни ли се или се ядоса?

Общи условия

Активация на акаунт