Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 587
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … olen-life-vtornik

Искренно се надявам, че е подвеждащо и няма да се стигне докрай............

# 526
Е, не мога да повярвам, че така ще сринат Зорница.
Абсурдно е това, ще падне по-долу и от Лора.
Силно се надявам да е някакъв финт.

# 527
  • София
Не мога да кача промото за вторник, има го в нова плей, но смятам, че баш ще си се изплющят Head Band

Е, не, стига...
Значи това само по себе си е падение и непростимо.
Но има и втори момент. Актьора, който играе ХъХъ е точно помочко. С нищо не впечатлява. Слаба игра, има вид на мамино синче и надрусан тийнейджър едновременно. Смешен и нелеп ми е. Не може такива жени да лягат с такива мъже. Разбирате ли, това е обида за нас мъжете. Направо съм извън кожата. Всъщност е обида и за жените.
А най-голямата обида ще е за феновете на шоуто.
Това просто и да го видя няма да го повярвам. 100% е някакъв туист, защото няма абсолютно никаква реална основа (че дори и фикция) на която да легне едно такова деяние.

# 528
Сега дадоха няколко секундно промо, Хто целуваше Зорница, която беше допряна до стената. Не мога да приема, че това е истина, съвсем са изплискали легена.
Яни, май наистина по-добре хлапетата😃

# 529
Дяволо, принципно съм съгласна с теб, но има едно но, имайки предвид характера на Зорница тя е склонна към само унищожителни действия. И като я зареже Марио, ще изпляска и нарочно ще го направи баш с Гринч.
Обаче е адски противно и нечисто плътно. Не ща да гледам такива неща. В единия момент гледаме супер затрогващи сцени, в които двама демонстрират любов един към друг, в следващия Марио я зарязва, а Зорница ляга с първия срещнат?
Мне, сега като се замисля след това което си казаха вчера, че не искат дете, не може Зорница да забременее от друг, това ще е уникална боза.

# 530
  • София
Не забравяйте, че когато Зорница беше съсипана, защото Банков замина, отиде под душа, където Марио се къпеше и преспа с него.
А ако Марио сега скъса с нея, тя също ще е съсипана...
Въпреки, че аз на нейно място по--скоро ще ида в манастир , отколкото да легна с ХХ

# 531
  • София
Не вярвах, че ще измислят такава простотия, но явно може. Жалко!
Явно евтиния сеир е водещ в сценария

# 532
Не, не, не! Просто съм в недоумение как могат сценарисите да бъдат толкова изтрещели. Тая някаква надежда в тях, че имат малко разум в главите си! Всички герои иначе биха били изплискали легена - Тасев, Цонев, Наков, Зорница, Марио, Петмезов, Мирослава и т.н.

# 533
Честно, в шок съм. Аз щото не съм като героинята, и ми е напълно неприемливо така да си лекувам душевните рани.

# 534
  • София
Сега очаквам Зорница да забременее от онзи мърльо Хър, естествено той няма да иска бебто. Нови драми за следващия сезон. Апостолова е малумна сценаристка, направо ме разбива. Последните серии са безумни.

# 535
Този каквато кариера стартира, изглежда още преди края на сезона ще стане и шеф на урологията. А защо не и направо директор на болницата.

# 536
Просто!!!!!!!!!!!!!

# 537
  • София
Зорница като излезе в майчинство, естествено че Гринч ще се намърда за шеф на отделението. Неговата мечта.

# 538
Все още смятам, че Зорница няма да преспи с ХХ и това е номер, плот туист и тн.
Но, ако преспи с него, бих посъветвала Диана да спре с този сериал. Не виждам какво ѝ носи такава простотия.

# 539
  • София
Дано да е така.

Общи условия

Активация на акаунт