Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А как Зорница и ХХ ще работят заедно, той ще продължи да я изнудва, ще я манипулира, тормози. Или ще си стана семейство?

# 571
Майче, той беше казал в едно интервю че се надявал георят му да има повече присъствие в следващия сезон, така че короната явно няма да я умори тая хлебарка Joy
Вижте абсурдно е. Гринч побърка Зорница цял сезон. Лази й по нервите тя се унижава заради него, подиграва й се в очите. Рано или късно трябва да си получи заслуженото и то точно от нея. За пореден път той излезе победител. Ако правят секс, няма да има нещо, което да позволи на Зорница да бъде овъзмездена за целосезонните мъки.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:58 от Mosquita

# 572
Някой трябва да скрои такъв номер на Гринч, че да му държи влага и да не го забрави никога! Заради Наков, Юлия, сестрите и целия тормоз над Зорница. И ако точно последната му го даде, ще е най-гадно за него!
А аз ще си върна всички лоши думи към сценаристите назад! Joy

# 573
Мислех си...
Значи, Зорница решава да върне тъпкано на ХХ, отива при него, уж да го прелъсти, но в следващия момент го отблъсква здраво, точно за да може колеги от болницата да станат свидетели на случката.
Заплашва го, че ако не се промени, ще го обвини в сексуален тормоз и че има кой да потвърди.
И готово Joy

# 574
Добре че Ковачев не страда от корона, че тогава и дженерала мераклийски не може да го спаси Simple Smile Иначе са вкарали статистика и е въпрос на време да чуем ключовите думи ПИК и плато (спазарих се с един млад татко да ме заведе на разходка в парка другата седмица). Важното е че Маргото пак се усмихна, а Романова ще командва мисирките. Само в Ковачев има някакъв морал, но черна точка, че не си изми ръцете преди прегледа. 9 сезона не спират да си мият ръцете и баш га не требе стана сакатлъка ... Разгеле, откриха ваксината срещу короната - хетеро трябва да станат активни борци срещу гей Simple Smile Айде пациентка на белина и дезинфектант, но най-добрите лекари в галактиката и вселената ще я оправят и спасят. Само БАНСКО липсваше да затвори цикъла. Така трябва, задължителна карантина под ключ, а не псевдо домашен арест и КПП. еФтиНе, надявам се да не кандидатстваш по 60/40 и по другите мерки, че аман от нагаждачи  и манипулации ...

Пак се уредиха с отворен хотел. Днес в града много заведения бяха отворени на нова сметка. Само в големите вериги още дезинфекцират задължително на входа и карат клиентите да си слагат намордниците. Сега разбрах защо Садомазов се изложи така. Не е запознат, че мисирките имат по-важна работа от това да се занимават с изневерите му. Междудругото беше много симпатичен клипа от Англия с мисирките и малките мисирчета, които се разхождаха по улицата под зоркия ескорт на полицията. Хаджитрътлев ще надмине скоро рейтинга на Тасев. Е*ахти елитния парцал, който струвал колкото детската градина на Стефко. Това ми причини по-сериозна травма и от короната и ще трябва да си сипя един 40 градусов дезинфектант ... Добре поне, че няма криза при жриците, че не ми се мисли колко милиарда заеми щяха да трябват, за да им се компенсира труда. Тасев - корона говорителя извън брифингите - "стей хоум" и мрете, за да не цапате болниците. Дано поне са им доставили черни чували, че Ненева се оплака от последната доставка на медицински консумативи. Комбинацията от крадец и ку*ва е пагубна за все по-слепите (във връзка с думите на Радой Ралин, които станаха много актуални през последните дни). Умело обаче ни правят диверсия със сексизъм и гейщини, но няма да направят двойка Тасев-Хаджи ... Айде, че се разтопиха мелбите Simple Smile Най-накрая една дума на място - кръжок (навремето имаше стойност и положително значение). Маргото се притесни, а доцентинът се уплаши какъв Врйдър е създал ... Свети Валентин беше преди 30 епизода (иначе бонбонките не са лоши), но Пената е пич, особено като се беше барнал с костюма.

Тия верно ли спретнаха вакханалия на паркинга и в частност на задната седалка? Не им стига на децата и юношите корона облъчването 24/7 и за да развият допълнителен имунитет - насилствен секс, ку*ви, лесбийки, гейове, явен език на омразата. В следващия епизод може да има и наркотики и да утепат някой лекар/пациент пред болницата ... Ще взема да се прекръстя на бате Ванго как за съжаление познавам случващото се особено през последните месеци Simple Smile Тъй тъй "консерви с хомофобско и расистко мислене". Прав беше някой, който предложи наскоро публично задължителен психиатричен тест на управляващите и не само ... Пациентът математик беше свеж полък, но контекста го задуши. Да направят тест на бебето за синдром на раздразненото черво Simple Smile Явна пропаганда за разруха на моралните и семейните ценности! Да идва нановаксинацията и да ни довършват Simple Smile Лидълска кола, но в предишния епизод ми се стори по-скоро кока-кола. Само били джама липсва, за да е пълна идилията ... Тамън да се зарадвам, че Тасев взе правилното решение, а то се оказа повишение - дежавю от преди няколко седмици в една сграда на едни жълти павета ... Супер Марио пауър!

Анонсът за другата седмица е тотален хорър. Предпочитам маскираните зомбита по улиците пред тази чутовна еманация на простотията и упадъка

# 575
Все едно сме навлезли в зоната на здрача Joy
Толкова коментари не знам откога не са предизвиквали, ама защо все с лошо трябва да е.

# 576
Майче, мислех си същото - гледай как живна темата Joy

# 577
кекситер, не знам кво щеше да правиш, ако я нямаше темата. 😁

# 578
  • София
кекситер, не знам кво щеше да правиш, ако я нямаше темата. 😁
Споко, има и Ягодова луна Joy

# 579
  • Ню Йорк
Трябваше да заложа пари, че Зорничка ще "оправи" младия колега. Това го разправям от началото на сезона, а никой не ми вярва. Пфу, че ме яд Laughing

# 580
Значи, след глупостите снощи сънувах, че близък мой приятел е станал полигамен и обяснява на жена си как това е нормално.
😃
Апостолова, ще ме побъркаш! 😫

# 581
Значи, след глупостите снощи сънувах, че близък мой приятел е станал полигамен и обяснява на жена си как това е нормално.
😃
Апостолова, ще ме побъркаш! 😫
Joy

Ааа и аз сънувах една вечер ,че с Карамазов сме на гости на Вачкова. Grinning

# 582
Аз един път съм сънувала за сериала 😁  сънувах, че Мирослава е дъщеря на Петмезов, а с него сме гаджета😁 Наков си беше Наков 😁

# 583
  • София
Много ми е тъпо, че Наков се огъна пред ХХ, не очаквах, че ще поддаде на заплахите. А за Тасев съм без думи. Въобще не схванах идеята му и защо подяволите вместо да нарита нахалника, той го награди, като го назначи на постоянен договор, че и пари му даде.

# 584
Роси, аз затова казах, че все едно сме в зоната на здрача - всички са изперкали Joy

Общи условия

Активация на акаунт