Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 632
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Гостуването на Марта в Здравей България и анонс:

https://nova.bg/accents/view/2020/04/20/285605/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B4%D0%BD%D0%B8/

# 46
Бог да прости  Милен Цветков! И дано дадат на мръсното наркоманче най-високата присъда!
Значи Юлия няма да се откаже да разследва Наков и ще го сподели с Тасев. Ще има драма с моя човек. Кой ли ще му подаде ръка!? Плужеков или Захариев. Предполагам, че Петмезов мазно ще се изпари от действието, като пр. в гащи.

# 47
  • Варна
Децата в сериала биха били сладички, ако ги даваха по-рядко... И да, не пращят от талант, ама...

# 48
Да вземат да върнат предишния анонсаджия! Така хубаво ги пишеше анонсите, тоя сега хем малко,ами и скучно ги пише.

# 49
Част от анонса: Изследванията на Юлия излизат и тя разбира, че д-р Наков има съмнения за сериозна диагноза, която да застраши живота на красивата журналистка. Каква е диагнозата и как д-р Наков ще успокои колега си от PR отдела?
С кекс едва ли. Какво ли ще е🤔

# 50
  • София
Ето целия анонс:
Неизвестен номер едно се влошава още и изпада в кома. Д-р Грънчарова води дълга борба за живота му през нощта, а междувременно полицията открива друга негова вещ – фагот. Дали пациентът ще прескочи критичното състояние и ще оцелее?
Изследванията на Юлия излизат и тя разбира, че д-р Наков има съмнения за сериозна диагноза, която да застраши живота на красивата журналситка. Каква е диагнозата и как д-р Наков ще успои колега си от PR отдела?
Ще намери Нора опора в Борис или отново ще се обърне към сестра Ненева? Как ще постъпи д-р Тасев след срещата на борда предния ден? Всички отговори ще станат ясни още довечера, 20.00 ч., само по NOVA!

# 51
Анонсаджията не си е пил ракията тази сутрин и е обръщал думи, букви. Или просто много е бързал да ни изненада.
А дано Джон Доу се гътне, че отиде до края на сезона да ни занимават и с него.

# 52
С нетърпение чакам тази вечер развитието на историята на Наков.
Мернах в Революцията Ирина Митева. Сладурана, но с 2 секундна роля Simple Smile

# 53
  • София
Защо? Нека си се прибере при семейството,  та да приключат с мъките на Карагьозов. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 54
  • Анкх-Морпорк
Този с фагота да не е бащата на Кари? Защо ми се върти в главата, че нейният баща е музикант и свири на фагот?

# 55
Този с фагота да не е бащата на Кари? Защо ми се върти в главата, че нейният баща е музикант и свири на фагот?

Заради промото, в което Пепе обяснява, че иска да ѝ изсвири нещо на фагот като баща ѝ.

Не мисля, че ще умре бащата, ако е жив има потенциал за интрига, дори и да не е в този сезон, си оставят вратичка за следващия.

# 56
Зависи дали Джон ще се задържи от това дали е актьор или е статист.
Аз пак да питам, някой да го знае? Никак не ми се иска да се задържа-факт.

# 57
Защо? Нека си се прибере при семейството,  та да приключат с мъките на Карагьозов. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мислиш ли?
Ще има едно разкаяние, че се е отказал от дъщеря си и жена си. Пък ще иска да си ги връща, пък тя няма да ще. Христо пък вземе да реши, че все пак иска да се пробват с нея, но има конкуренция и ще върви да си връща Кая. Тя пък сега няма да го иска и ще се прави, че е приключила с него, пък Пепе ще върви да ги сватосва и да им ръси мъдри думи.
По-добре да го гътнат Grinning

# 58
  • София
Ха-ха, може всичко да свърши с хепиенд - чака ни короната Joy
Освен, ако той не е заразения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 59
Ха-ха, може всичко да свърши с хепиенд - чака ни короната Joy
Освен, ако той не е заразения Stuck Out Tongue Winking Eye
😮

Мисля си, че:
Скрит текст:
Наков ще заведе Юлия на гей бар😁