Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 585
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам някаква надежда, че няма да падне толкова ниско, обаче няма да се изненанадам вече от нищо...

# 541
Не може да е толкова елементарен сюжета ебаси. Ще се надявам да са ни подвели Joy

# 542
  • София
Първо няма никаква логика Марио да къса с нея, само няколко часа след милата сцена в колата. И второ Зорница няма никаква логика да ляга с мъж, който публично я унижава, освен това с мъж който е въздух под налягане.
Така че отказвам да повярвам. И без това вече станаха за резил, повече от това няма как да стане.
Най-много до целувката да се опре и толкоз. Ще го удари или изблъска и до там. То самата идея да се остави да бъде натисната и целуната от този плужек си е отвратителна.

# 543
Моски, точно, толкова е тъпо, та чак вдлъбнато.

Ако го направят, искам да питам Марков, Апостолова и Каменова - как са решили, че това е интрересно?

# 544
До вторник няма шанс някой да ме убеди, че Зорница ще преспи с ХХ. Абсурд.

Ако го направят, искам да питам Марков, Апостолова и Каменова - как са решили, че това е интрересно?
Предлагам им по време на извънредното положение, колкото и да е то, да позяпат малко чужди сериали.

# 545
  • Кърджали
Накрая ще вземе да се окаже, че всеки, който е напуснал сериала добро е направил.

# 546
  • София
Чувствам се омерзена, защото защитавах сезона, обяснявах, че има смисъл, че е добре измислен, последователен. По-голяма гавра с образа на Марио не можаха да измислят и то след бягството на Зорница.

# 547
Ами не четете между редовете Simple Smile
Марио би искал да се разделят защото още не може да смели информацията, че не може да ѝ даде дете. Той се чувства непълноценен и смята, че сега всичко мило, което тя прави за него не е истинско, а от съжаление към неговият проблем.
И когато Зорница остане сама, ще страда естествено и ще бъде уязвима и податлив а на внушения.. Наглеца както се заяжда с нея, така може да стане много мил и да ѝ "влезе" в положение да я утешава... и така стават тези работи. А аз смятам, че той я харесва, винаги съм го смятала, и няма да изпусне момента когато тя е сама.
Отделно лошите момчета(какъвто го играе Ххр) привличат доста женското внимание, така че...
А Пенев е голям глупак! Завря се пак там да се унижава! Кунка за втори път му се обясни в любов, но и той не може да чете между редовете!
Пп. Дано не съм права за нищо 😉

# 548
  • София
Амбър, рисуваш един противен образ на Зорница, а аз отказвам да повярвам, че е такава (поне до вторник). Гледам ще са и нужни 5 Мин за да хукне да се утешава. Егати и гнусната история.

# 549
Пената е бавноразвиващ, да ходи след тая... Хич го няма. Ама си мисля, че бързо ще му писне да е играчката на кака и ще си отиде пак при Кунка. Не вярвам, че нещо може да стане между Зора и Хаджито, но ще видим. Smile Нора и Не-не-ва пак спряха да пият чай, кога ли ще ги видим? Smile

# 550
Роси, рисувам психиката и талантът на Апостолова. Simple Smile Дано да греша. Но всички знаем, че под афект или някаква беда всеки е податлив...

# 551
То един сценарий, то чудо. Какво ли не се случи в тая болница? Joy

# 552
Aко го направят, даже самия секс няма да е най-гадното, а това, че това жалко същество получава всичко, въпреки че го интересува само собствения задник. Изнуди Наков, две(ще видим във вторник) красиви и умни жени да си легнат с него, а и на всичкото отговоре получи постоянно място и повишена заплатата. Е, това най ме дразни! Няма справедливост!

# 553
Нахалните пробиват. Винаги е било така.

# 554
Така е Майче. Той е от хората, които минават през трупове устремени към върха. И ако има някакви данни, визия и ела гледай какво става... Още жени ще изгорят докато той постигне целите си.
Него го води амбицията, в повечето случаи - болна, и никакви чувства не го вълнуват... така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт