Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 309
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Аз разбрах, че Пудела от изпитателен договор е минал на постояннен, а не е бил специализант.
Ако е бил такъв, поведението му е още по-абсурдно.

# 661
Аз разбрах, че Пудела от изпитателен договор е минал на постояннен, а не е бил специализант.
Да, бил си е доктор.

# 662
  • София
Да, бил си е доктор.
А защо каза на Огнянова / малко преди да изяде тупаника/ нещо от сорта, че вече е равноправен доктор като нея?

# 663
Според мен Гринч трябваше да бъде наказан, най-малкото от Тасев, а не награден.

# 664
Нали в началото на сезона Огнянова трябваше да избира между Гринчи и другото момиче, кой да остави като специализант при нея или не съм разбрала?

# 665
Да, бил си е доктор.
А защо каза на Огнянова / малко преди да изяде тупаника/ нещо от сорта, че вече е равноправен доктор като нея?
Ми вече е на постояннен трудов договор, затова😋

# 666
  • София
Нали в началото на сезона Огнянова трябваше да избира между Гринчи и другото момиче, кой да остави като специализант при нея или не съм разбрала?

И двамата бяха на изпитателен договор, но заради парите трябваше да остане един.

За мен Наков избра болницата и кариерната перспектива в новото отделение за трансплантации, пред това да отсъди справедливо, защото ако беше провел разследването, беше говорил с Поли, с доцента, с Цонев, Юлия и всички замесени, щеше да разбере, че има нарушение.

# 667
Всъщност, нарушение нямаше. Гринч изманипулира анестезиолозите, но това не е нарушение, избра си този, с който искаше да оперира. Постъпи гадно със Зорница, но от лекарска гледна точка не е направил нищо нередно, а с него имаше опитен лекар, който можеше във всеки един момент да поеме нещата.

# 668
Съгласна с Москита.Смятам,че затова се отказа,а не че се е уплашил от наглеца.

# 669
Ако не беше споменал болницата и финансирането на транспланнацията на роговици, всичко ще ще да е ок. Но така остави съмнение в решението му. И тук говореха от морална гледна точка, а не разследване за лекарска грешка.
Хх беше изпипал нещата и си изигра картите на макс.

# 670
За мен това, че се спомена, че момента не е правилен за скандал заради отваряне на центъра, ми бе досатъчен, че не го наказват заради това, а не, защото не се е провинил. Гринч е достатъчено нагъл да вдигне шум до небесата.

# 671
Да бест енд да онли нали го каза на Зорито, че с поведението си младият колега сам си вреди. Ще се препъне, спокойна съм👍😁

# 672
  • София
Да бест енд да онли нали го каза на Зорито, че с поведението си младият колега сам си вреди. Ще се препъне, спокойна съм👍😁

Е, че ще се препъне е ясно, въпросът е до къде ще стигне наглостта му и дали няма да пострадат невинни пациенти. Сега всички избягаха от отговорност и се оставиха да бъдат манипулирани, започвайки от Зорница и свършвайки с Тасев, Хъмбъл, сори, но дори и Наков. Марио веднъж даде урок на келеша като го накара да опъва екартьорите, после му разби носа, но не мисля, че това помогна, а и очаквам отмъщение, нали малкият така се закани. Та въпросът е до къде ще стигне ХХ и като/ако преспи със Зорница, какво ще е това, което да го приземи - смърт на пациент ли?

# 673
🤣
Скрит текст:
Петмезов вече е купил роклята, чакаме да видим на Наков костюма-сигурно ще е Кристиан Диор🤣
Хора, вдъхновена от щатската боза Централна болница,  ми мина еретичната мисла, че Хаджито може да се окаже син на Наков 😁

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 15:54 от HumbleDrumble

# 674
  • София
Ако ХХ преспи с Огнянова, предполагам че веднага ще се похвали на Марио. Нали трябва да си отмъсти за унижението с шамара.

Общи условия

Активация на акаунт