Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 609
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Начи, ако Зорница спи с Хаджихристев спирам да гледам! Аман от измислени драми!

# 646
Д-р ви Кръстева ...  яка мацка е била😀
Личи й, много ми е симпатична, искам да я намачкам 😄
Аз да ви кажа отдавна си мислех, че Зорница ще забременее от Х.
Кога свършва сезона?

# 647
  • Кърджали
Значи Малък лигльо още с идването си се е влюбил в красивата докторска. Обаче нали е още на акъл на ниво в детската градина решил, че като я бута и скубе (тъй де унижава) ще покаже големите си чувства. (Другият вариант  е -иска да отрече чувствата си и пред себе си и затова се държи като примитивно леке).А Зорница я тряска един случайно паднал спътник от тези на Мъск и тя получава при видение и така разбира, че всъщност Малък лигльо не е толкова лош. Спят заедно, тя изненадващо забременява и от там според нуждите на историята
А) Остава с Марио, който е решил че все пак иска да е с нея
А. 1) Разбира, че бебе не е негово. Ама кво да прави, ще го приеме.
А. 2)Успява да повярва, че се е случило чудо и е станал татко.
Б) Малък лигльо и Зорница се пляскат по челата и разбират, че цял живот са се чакали. Той, естествено, продължава да се държи като леке, но това му е чара.
В) Дочува от Захариев за жената с двама мъже и решава, че ей това е решението...

Все още ми се иска да вярвам, че Зорница просто успява да изиграе Лекенцо и го оставя съблазнен, гол и разочарован. Иначе просто наистина ще слезнт под дъното и няма да има никакво нормално обяснение

# 648
  • София
Mоето скромно тълкувание на двете черни чертички е, че бременност ще има, ама ще ѝ причернее от нея - тоест от Малката Гад ще да е.

Нямам думи, Дързост и красота едно към едно става вече в тази болница...

# 649
  • София
лято, има логика, но ако това стане и без мен.
не знам дали бих изтърпял такава гавра. със сигурност бих намразил Зорница, а това мръсно лекенце ХъХъ вече не мога да го дишам, какво остава ако направи и това...
Ами прекалено много шоута гледам за да си причинявам емоционално такива неща и то заради някаква евтина Бг сапунка.
Ще видя де, прекалено много сезони гледах, а и заради темата, но сериозно ще обмисля напускане, което ще ми е сефте...

# 650
  • Ню Йорк
Едва ли ще е сън сцената със Зорница и ХХ, сценаристите отдавна ни убеждават, че и е много трудно да отказва, а и нищо че е лекар, предпазните средства са мираж за нея. Така че и очакваме да забременее.
Другата "гениална" идея на сценаристката е, че всяка жена чийто мъж се загледа по друга трябва веднага да го уреди с другата. За справка Кая и Кети Wink

# 651
  • Анкх-Морпорк
За Кунка съм се загрижила. Мисля, че е редно да й намерят някой, готин, мъжествен, отговорен, като Марио примерно, или нов герой с такъв характер. И тя да заблести кат слънчице, а Пенев да се усети, че е изпуснал и да почне да страда по нея, ама да не го огрява... А Боянова от време на време да използва Владко, та Пенев да се окаже от 2 стола - седнал на земята.
Някои герои много ги замотаха. Мирослава напр. И Кая с Христо. Децата от една страна се радвам, че ни спестяват несръчната им игра, от друга - кво стана накрая, Кари разбра ли за баща си и тн.

# 652
Firebird, много бих се радвала на такова развитие за Кунка. Любимка ми е и ако вкарат някой готин мъж за нея в новия сезон, ще се радвам Blush

# 653
А как се радвахме в началото на Пенев и Кунка 😆
аз се надявах, че са се открили най-накрая, ще внасят свежест, ще се смеем с тях,  ще гледаме една забавна двойка без тежки драми, пък то...

# 654
  • Разпиляна във въображението
И пак затискат Зорница по стените. Ако това не е сън, което пак е тъпо, това ще й е за трети път с трети мъж подобен секс, и сигурно поне пети път целувана от петима различни - къде по желание, къде не. Сценаристите са зле, а Апостолова 100 пъти без въображение.

За пореден път апелирам да не се сравнява с "Дързост и красота" Simple Smile В "Анатомията" сексът не е малко, и понякога също не е подозиран, но с времето нещата се слягат, прибавяме и повечко медицина и взаимоотношения. Тук сме от пълна драма и гробовно настроение, до шок и ужас + простотия.

Наистина трябва да помислят да спрат с по два сезона на година, а да помислят да е един, но качествено направен. Тук важи с пълна сила "Бързата работа е срам за майстора".

# 655
Наливат бозата и печелят. Smile

# 656
  • София
Мисля си: Наков каза, че не е бил застрашен живота на пациента, присъствал е опитен лекар - не е нарушил етичния кодекс. Да, ама, както се разбра копелето не е бил назначен като лекар, а като специализант - не е взел разрешение, дори не е уведомил шефа на отделението, нито шефа на болницата; поканил е външен специалист, на който за тази асистенция трябва да му се заплати (?)... не етична комисия, ами направо... А петелът Тасев, дето се репчи за глупости, направо си го награди Stuck Out Tongue Winking Eye  Честно казано много бих му се кефила на Гринчито, ако не засягаше другите колеги и на-вече Огнянова. Тасев заслужава тоя да си го върти на малкия пръст. Joy Гадничка ли съм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
Наков пак щеше да го оневини, и без заплахите😁

# 658
Александра, добра теория, ама хич не вярвам той да е влюбен в нея или да изпитва някакви наченки на топли чувства. Даже и в последния епизод ясно каза, когато тя преглеждаше пациента, че не би могла да събуди желание в никой мъж. В Зорница вижда само човек, който пречи на израстването му и го обстреля последно с Тасев и Наков.

Много сгрешиха и Зорница, и Наков, и Тасев - трябваше всеки от тях на време да го накаже и да не му позволяват да си развява коня.

# 659
  • София
Наков пак щеше да го оневини, и без заплахите😁
Да, бе, да... Наков не се впрегна заради себе си, а заради болницата.

Общи условия

Активация на акаунт