Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 622
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Та да се върнем към нашите палавници Grinning - Тасев защо, за бога, повиши заплатата на Гринч и постоянно място му даде?

# 631
Пропуснала съм 2 епизода и не мога да хвана  какво е сгафила Кръстева . Нещо  случило ли се е  до сега или е ново "приключение " ?

# 632
Предлагам да върнат Банков и Зорница да започне да ги сменява като жената в епизода от вчера. Най-добре и да върнат и Табаков и бебе Диана. Какво голямо щастливо семейството ще са 6-мата - Зорница, Марио, Банков, Гринчи, Табаков и бебе Диана Joy

# 633
Та да се върнем към нашите палавници Grinning - Тасев защо, за бога, повиши заплатата на Гринч и постоянно място му даде?
Щото е малоумен? Joy
Ами видя го, че е млад, амбициозен, корав, готов да преуспее. Тасев не харесва Зорница, твърде човечна му се вижда Joy
Под-идеята е, за да загуби Зорница шанс за подкрепа от когото и да било и да трябва сама да се разправя с малката гад.

# 634
Моски, имах предвид зловещ черен цвят за чертичките, за такова хубаво нещо.
Аз моята теза я изложих снощи, сега чакам резултатът във вторник. Вие тук колко теории развихте, ще видим кой ще познае.Трябваше една анкета да се спретне, за това- меко казано-взривяващо промо за следващият епизод. Simple Smile
ОЖ си следва бавно, но сигурно линията на Дързост и красота-всеки със всеки и после си ги разменят.... и така до безкрай Joy

# 635
Защото Гринч всъщност му е полубрат-полублизнак и са били разменени при раждането Wink

# 636
Ааа, Моски, казваш като в приказката за неволята - сама да си помогне и да се справи с Гнидата Grinning

Дона, значи Тасев е изтеглил късата клечка при гените за височина Joy

# 637
Дона, значи Тасев е изтеглил късата клечка при гените за височина Joy
Ъхъ. Затова взе болницата - да има по равно за братчетата Joy

# 638
Нищо чудно в следващия сезон Гринчи да стане собственик на болницата Joy

# 639
Амбър, мен ми хрумна и още една идея, ама я намирам за гнусна и се надявам на никой от сценаристите да не им минава тая мисъл Joy

Значи, Марио зарязва Зорница, а тя го обича и си го иска. Обаче знае, че той ще избяга от нея, за да не я прави нещастна, затова си казва майната му, ще забременея и така ще си го върна. Прави секс с Хаджихристев, заклева го да мълчи и му обещава урологията. Забременява, лъже Марио, че е от него, събират се и така си мълчат и отглеждат детето до 23ти сезон, когато Марио разбира истината, превърта и й прерязва гърлото Joy

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 19:46 от Mosquita

# 640
Моски, ставаш за сценарист на някой латино-американски сериал Joy ако добавиш и за детето, което ще е момче,  че ще срещне сестра си и ще се влюбят, Зорница ще е против, Марио ще се чуди защо тя не харесва снахата и ще избиеш рибата Joy

# 641
Пропуснала съм 2 епизода и не мога да хвана  какво е сгафила Кръстева . Нещо  случило ли се е  до сега или е ново "приключение " ?
Кръстева последните два епизода я нямаше, така че е ново приключение явно

# 642
Ахаха, Майче, не! Аз съм гледала доста латинл сапунки и там главните герои са винаги чисти като сълза Joy

# 643
Аууу цяло кощунство! Joy

# 644
  • София
Д-р ви Кръстева е в момента по БНТ във Всичко е любов от 1979г.,  яка мацка е била😀

Общи условия

Активация на акаунт