Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 630
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Е то ще стане тъпо да се повторят същите сцени като с Юлия... Аз все пак си мисля, че до секс няма да се стигне.

Аз уж с половин око гледам, обаче тази Юлия преспа вече с няколко. Хаждито явно и той. Зорница да не говорим с колко. Тасев краде чужди жени, после гаджето на Марио. Имаше един, кйто преспа и с Романова, а после май се точеше на рехабилитаторката си.
Въобще, егати сексуалния сериал.

# 616
  • София
Когато говореше с Пешко, точно преди ХХ да започне да го изнудва.

# 617
Май в 6 сезон една беше изневерила на мъжа си който работи в същата болница и  друг  и вика " с кого успя да изневериш? Трябва някой от болницата да е щото за друг време няма " 😂

Сега това ми изкочи като спомен, ама тогава не гледах сериала (само конкретната серия бях гледала 😂)

# 618
Въобще, егати сексуалния сериал.
Че кое му е сексуалното? Една добра секс сцена нямаше в тоя сезон. Суша JoyJoy

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 19:31 от Donna Paulsen

# 619
Не разбирам, какво знаечение има кой с колко е преспал и като се каже тоя/тая минали колко хора. В "Приятели" Рос и Фийби имат по 16 гаджета, Рейчъл - 14, Моника - 13, а Чандлър - само си никакви 9. От нашите герои само Захариев може да се конкурира с тях Joy

# 620
Сега си мисля, защо Наков подчерта Хетеросексуална жена. За да не си помислим зрителите, че има предвид Кирилова😁
(ако Зора не успее с ХрХр, може да пробва с Наков😁 шегичкаа)

# 621
На Захариев няма ли да му измислят нова жена, че така ми е тъжно да го гледам самотен или поне в следващия сезон да го съберат с Поли Joy

# 622
А, как забравих Захариев. И жена му. Бившата. И двете бивши.
Ами Приятели е комедиен сериал и тези сценки са комични. Този сериал се води някак по-сериозен, за да се води единствено от това.

# 623
На Захариев няма ли да му измислят нова жена, че така ми е тъжно да го гледам самотен или поне в следващия сезон да го съберат с Поли Joy
Поли е казала, че ще имат развитие.

# 624
Анатомията е драма. Боже как се плющят там тия хора. Там сексът в болницата си е норма, има си стаи за почивка, много, и редовно куцо, кьораво и сакато прави секс. Там сексът е здраве Joy
Даже имаше една двойка, жената три дни не позволи на мъжа да правят секс и за него не знам, ама тя изпуши Joy

А едната от героините след като 10 години чака любовта на живота си в деня на сватбата им преспа с бившото си гадже. Нашите са като девици, моля ви се Joy

# 625
Анатомията е драма. Боже как се плющят там тия хора. Там сексът в болницата си е норма, има си стаи за почивка, много, и редовно куцо, кьораво и сакато прави секс. Там сексът е здраве Joy
Даже имаше една двойка, жената три дни не позволи на мъжа да правят секс и за него не знам, ама тя изпуши Joy

А едната от героините след като 10 години чака любовта на живота си в деня на сватбата им преспа с бившото се гадже. Нашите са като девици, моля ви се Joy
Обаче гей-двойката им хич не ми харесва. Как са ги подбирали тия актьори, не знам. Никаква химия не улавям. Или, защото са невзрачни, особено дребния. Китайчето ме кефи, но с тоя партньор😏

# 626
Е, ок, ама аз не гледам Анатомията  и нямам идея какво е. Коментирам този сериал.

# 627
Е, ок, ама аз не гледам Анатомията  и нямам идея какво е. Коментирам този сериал.
Това е сериалът, от който се вдъхновяват нашите сценаристи.

И друг американски, драма NCIS - ми там единият герой трябва да го обяват за мъжка к*рва, даже Пешо не може да се конкурира с него Grinning Шефът им женен 4 пъти, гаджетата през годините  да не броим Grinning

# 628
Ужасни са, Хъмбъл, като некви момченца невръстни. Те се разделиха, китайчето се чупи. Женската им гей двойка беше мега яка, но се махнаха.

Имах предвид репликата, не помня чия, че в Приятели могло, щото е комедия.

Иначе ние сме ужасни моралисти. Зорница е все призната от зрителите на сериала за бръмчалката на болницата, а тя е имала двама мъже и една еднократна нощ и никога на никого не е изневерявала. Ама на, не може да слезе от кладата Joy

# 629
В тази връзка в Сексът и градът пък във всеки епизод правеха секс с някой нов - дори Шарлът, която беше "девицата" на сериала Joy

Общи условия

Активация на акаунт