Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 635
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Ауу малко зловещо ми звучи.

# 601
Защо, Амбър, на мен ми изглеждаше напълно логично преди вчера Joy
Че ще искат бебе, че работата на Зорница в лицето на ХъХъ ще й пречат до такава степен, че тя няма и да разбере, че е бременна иче ще имат проблеми със забременяването,което за мен символизират черните чертички. Да не говорим, че в цялата тази композиция нито Гринч поглежда към Зорница, нито тя го отразява, тя гледа Марио.
Ако са си спазили символиката от промото, би трябвало да не се случва нищо между двамата. А аз продължавам да не намирам логика. Дори и извратена такава Joy

# 602
Ще е доста безинтересно, ако не са въвели елементи на изненада и дословно следват символиката на промото. Ще има неочаквани събития и изглежда те наближават.

# 603
Пълно падение на Зорница, ако това, което виждам се окаже истина. На толкова нелепи ситуации и абсурди се нагледах този сезон, но сцената в промото ме шокира. Не може да са толкова извратени авторите на сценария.

# 604
  • Анкх-Морпорк
Много пъти промото е доста подвеждащо, сещате ли се оня път, в който една жена скочи от високо, облечена в екипа на една от главните героини? Или когато си мислехме, че Пенев и Юлия няма да го направят, пък те го направиха. Ако не ни накарат да се питаме, ще спрем да гледаме сериала.
Може Зорница да го пързаля нещо, да е някакъв номер, да се съюзят внезапно Зорница и Пенев, или някой друг, то Хаджихристев кого ли не нервира в тази болница...

# 605
Честно казано, от четвърти сезон насам всяко едно сезонно промо дословно представя какво ще се случи. И в редките случаи, в които съм си мислила, че не е това, което изглежда, съм оставала дълбоко изненадана Joy
При епизодните промота понякога има елементи на изненада. Романова и Пенев също, мале тука колко хейт отнесе Романова, а то накрая нищо. Grinning
Няма да се учудя ако е номер или скритите копнежи на малката гад. Иначе единствената логика, която откривам, е за единия сеир. Не ме удовлетворява Joy

# 606
Абе абсурд е. Не знам на какви тежки наркотици трябва да са, за да сложат Огнянова да преспи баш с ХХ. С който и да е друг, ама с този не го вярвам

#Зорницадръжсе! Joy

# 607
Да не се окаже кошмар на Зора? Да сънува, че преспива с малкия смотаняк (може да я е изнудил нещо) и забременява от него?! Joy После се събужда и се гушкат с Марио.

# 608
Каролина, по-скоро очаквам да са мокрите сънища на малката гад Joy
В краен случай Зорница да му скрои номер.

Обаче беше много смешно как тя обясняваше на Марио, че се надява малката гад да е сврян някъде и да съжалява, а Марио гледа към колата му и - съмнявам се Joy

# 609
Ох, как ще ме изкефи да е номер и Пудела да остане с пръст в уста! Много яко 😁

# 610
Да мислим позитивно и, че това ще се окаже само нечий сън👍

# 611
Аз си мисля, че кака Зорка даже ще забременее от Гринч.

Ето това вече ще е дъното на дъното.

Хъмбъл, е ти намери кой да сънуваш, че ти е гадже,
при такъв избор....

Не разбрах кога Кунка успя толкова  силно да се влюби в Пенев и в какво
по-точно се влюби - в един плужек, който е готов да преспи с всяка, която му
подсвирне, подиграва се на другите, а той самият не знае какво иска.
Дано не ги съберат пак с Кунка, защото тя заслужава нещо
далеч по-добро.

# 612
Както разбрахме, Наков си е мислил да има дете от хетеросексуална жена. Ами що не Кунка😁
Кажете, какво гледа толкова Захариев през щорите(промото)
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … olen-life-vtornik

# 613
  • София
Най-тъпото е, че вчерашния епизод беше страхотен, но с промото разбиха у мен всякакво хубаво чувство. Хареса ми дори и историята с майката и двамата татковци. Въобще в последните 2-3 епизоди ни показаха как в опитите да сме по все “свободни” и да правим каквото искаме, да не зачитаме някои изконни ценности да се стига до извратените отношения, които видяме.

За Зорница и ХХ се опитвам да намеря логика и да си отговоря на въпроса и после какво, защото има още 10 епизода до края на сезона. Ако беше последен епизод бих допуснала, че тя ще преспи с малката гад. Обаче не мога да намеря логика, нито защо Зорница би се предложила на ХХ, който превърна живота и в ад и в продължение на месеци я манипулира и унижава, нито виждам как след това ще продължи да работи с него. Пък ако Зорница забременее от ХХ двамата да си се хващат под ръчичка и да си гледат отрочето в Австралия.

# 614
Както разбрахме, Наков си е мислил да има дете от хетеросексуална жена. Ами що не Кунка😁
Това кога го е казал Наков, нещо съм изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт