Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Ще стане бетер боза с айрян, ако Зорница роди от малкия боклук, пък излъже Марио, че е от него. Или просто скрият от Хр, че ще има дете от него. Всички ще мислят, че е от Марио, и в един светъл миг, когато Гринч е вече на смъртно легло, 120 годишен, Марио отдава ще е умрял, синът ще хване студената длан на Влад Цепеш, и ще му прошепне:"Татко!".😁

# 586
  • Другата България
Момичета, знам, че тук знаете всичко, кога е финала на сезона?

# 587
Не, просто не мога да приема, че сценарисите ще позволят да покажат Гнидата като победител и имащ всичко, предвид каква личност е,  а другите като слабаци и смотаняци Някакъв замисъл трябва да има!

На 22 май е финалът.

# 588
  • София
Аз не мисля, че Наков се поддаде на изнудването. Просто както обясни на Зорница, няма нарушение от морална гледна точка. И тя го прие и се съгласи.

# 589
  • Другата България
Не, просто не мога да приема, че сценарисите ще позволят да покажат Гнидата като победител и имащ всичко, предвид каква личност е,  а другите като слабаци и смотаняци Някакъв замисъл трябва да има!

На 22 май е финалът.
Много ти благодаря.

# 590
Бях казала, че от солидарност, че не спряха снимките, ще бъда по-положително настроена към този сезон, колкото и да е тъп, обаче... как да стане?! 😒

Снощи след епизода, първата ми мисъл беше, че тази сцена е заблуждаваща и Зорница ще му извърти номер.
Днес, обаче съм по-склонна да вярвам, че това, което виждаме наистина е истина.
Защото както знаем драма и сеир трявба да има, не може да имаме щастлива двойка.
На Марио и Огнянова им се случи какво ли не и вече тотално се изчерпаха откъм идеи.
Драма с Банков, сватба/не сватба, историята с Психаря...
Чилингирова - съвсем нямаше живец в тая история. 
Репродуктивни проблеми - и тук се отчетоха.
Табаков и бебе Диана - и те минаха.
И сега какво да ги правят?
Да се обичат мирно и щастливо и да им се появи бебче? Ясно ни е, че няма да се случи.
Та, дай да включим и Пудела. Наистина няма да се изненадам, ако добавят и бременност. На всички ни е ясно, че това им даде материал за цял нов сезон.

Но не си обяснявам как може да си легнеш с някой, който постоянно те унижава и смачква.
Милошева така ли прави?
Разбирам, поне да имаше някакви наченки на искри, колегиално напрежение и съперничество, което прераства в сексуално привличане.
При тях обаче не видях нищо такова, и капчица симпатия нямат един към друг.

# 591
Ванилия, това е единственото, което ме кара да си мисля, че няма да има секс. Снощи го наричаше нищожество, копеле и гадина. Следващият ден да иска да спи с него? Колкото и сеир да става, все някаква елементарна логика следват. Тя Зорница си е смахната, ама чак пък толкова...

# 592
Аз виждам нещата много зле. Тези персонажи друг живот освен интригите в една затворена сграда- в случая болница-нямат. И всеки се изплющя с всеки, не подбират ни по пол, ни по възраст, ни по нищо. Менкат си ги като носни кърпички. Разменят се, пак се връщат, абе-тотално мазало е това чудо.

# 593
Ако бях на мястото на Наков, само затова, че се опита да го изнудва, щях да го накажа. Много го дондурят - Зорница, Наков и Тасев - и тaка той става все по-нагъл и неконтролируем.

Ванилия, за мен необяснимото и нелогичното е с Гринч, да бе Банков - бих разбрала, ама с тая долна Гнида - не!

# 594
Аз се надявам точно с това, че много лесно си постигна целите да се самозабрави и яко да се олее за да изгори подобаващо, което е неизбежно в неговия случай.

# 595
О, напротив, на прекалено елементарно ниво ще е всичко. В интрото виждаме, как Марио предлага на Зорница да си починат малко. Предполагам Зорница, силно огорчена, и пада пердето и се пуска на Хаджито.

# 596
Е добре де, ама защо точно на тая гнида, дето й отрови живота цял сезон? Да може тотално да се срине пред него? Нали не очакваме, че той силно ще се влюби и ще е мил и добър занапред? Напротив, ще стане още по-нагъл.

# 597
Точно заради това, че ще стане още по-нагъл и противен.
То, не че има и много други подходящи кандидати.
Аз все пак имам надежда, че е заблуда, макар и малка.

Ще ми припомни ли някой каква беше сцената в общото промо за сезона с теста и пудела??

# 598
Е то ще стане тъпо да се повторят същите сцени като с Юлия... Аз все пак си мисля, че до секс няма да се стигне.

# 599
Ванилия, Зорница държи тест за бременност и тръгва да го види какъв е, в този момент Марио застава зад нея, закрива й очите с ръце, усмихва й се. ХХ минава, изтръгва от ръцете й теста и го хвърля в краката на Тасев. Зорница не го отразява изобщо, вдига глава и поглвжда към Марио. Тестът е положителен,но двете чертички са черни.

Общи условия

Активация на акаунт