Тапа или..?

• 1 051
  • 9
  •   1
Отговори
Момичета не знам къде да пиша, всички ще кажат да се обадя на доктора си, да ще го направя, но искам да чуя и вас. Събудих се и още със ставането от леглото усетих как нещо излиза от мен, сякаш се напишках. Отидох веднага в банята. Въпросното нещо беше кафяво розавеникаво и слузесто. Това тапата ли трябва да е или водите ми малко по малко изтичат? Ще се побъркам. Не ми се смейте, глупаво изглеждам, но ми е първородно и наистина не знам какво да сторя.

# 1
  • Пловдив
Тапата е най вероятно.
В коя седмица си?

# 2
39 г. с и 2 дни

# 3
  • Германия
Да. Тапата е. Леко раждане ти желая.

# 4
Скоро бебчо ще се роди. Леко раждане.

# 5
  • Пловдив
Водите не са слузести, а са си течни.
Има твърдения, че някои хора можело да ги объркат с урина, но от това, което аз си спомням ...едва ли. Според мен имат характерен странен сладникав мирис.

# 6
  • София
Тапата е. Водите са течни. Тапата е слузеста. Ако имате изтичане на води,едвали ще го пропуснете. Леко раждане

# 7
Здравейте момичета имам същия въпрос. При мен ситуацията е следната че станах и отидох до тоалетната и по тоалетната хартия имаше въпросната слуз но при мен беше леко жълтакава дли това си е тапата или някаква цервикална слуз. Някоя от вас имала ли го е този проблем една приятелка ми каза че е тапа но не тази която е преди раждането били сме имали две такива. Звъннах на лекарката ми каза че може да е цервикалба слуз и да се следя ако има изтичане на води или контракции а аз съм в края на 6 месец.

# 8
  • Германия
Най-вероятно не е тапата. Рано е за нея.

# 9
Дано да не е, защото бая се стреснах а ми е първа бременност. И се надявам всичко да е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт