Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 79 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Племенникът ми /5 г./ - Виж, Луната не е кръгла, сега е сгъната. /имаше Новолуние/

# 466
  • София
Подсетихте ме покрай тези думички за:

-Мамо,бебето на Ники си има КРОКОДИЛКА 😂

И

-Може ли да си сложа жълъБите в твоята чанта?

# 467
Прибирам се с близнаците на 6г.
Момченцето: Мамо ти не си много стара. Нямаш бяла коса.
Аз: Да!
Момиченцето: Има, има. Виж, че има бели косми.

# 468
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Къде смешно, къде тревожно... Но!
Докато малкия спи, аз си шия гоблена.
Малката кака Мая първо гледа някой филм, тихо и кротко, а като свърши филма, хваща малкия гергеф и бродира някакви си нейни неща... Първо избира конец с мъдър и преценяващ поглед... Така... Звучи като идилия от приказка.
Но какво чуват ушите ми?!?
- Мамо, щеше да е много забавно, ако вместо конец, шиех с човешки косми! - съобщава невинното ангелче на мама, с пълно спокойствие и невинна усмивка!

Шах съм... Trollface

# 469
- Мамо, дъждът чист ли е?
- Не е, мамо.
- Защо не е чист?
- Защото мръсотията от колите се изпарява и после пада надолу с дъжда. За това не може да се пие вода от дъжда. Ако пиеш вода от дъжда, ще те заболи коремчето после.
- Ами, защо тогава котките ближат водата от дъжда?
- Ами, защото техните коремчета са малко по-различни от нашите.
- Мамо, от къде идва топлото?
- От слънцето.
- А, от къде идва студеното?
- Ами... Идва отттт... Северния полюс! Rolling Eyes

# 470
Днеска направих на децата за първи път касадияс. Много ги харесаха, ядат и им плющят ушите. Каката:
Мамо, това е най-вкусното нещо което съм яла. Ти ли го направи или някой друг! 🙁
Голямо доверие в моите кулинарни умения!

# 471
Днес в хладилника имаше една кутия Киндер. С детето(на 3г.), си хапнахме по 2. Легнали сме с него на спалнята и лющя слънчогл.семки, провиквам се на мъжа ми да ми донесе едно шоколадче. Носи той едно, Мартин рипва, че и той иска. Вика:"Мое!! Яж си там семките!"

# 472
  • София
- Мамо, какво е да станеш аборигент? Дикси каза, че е станал.
- Какъв е станал? Кой е Дикси?
 - Аборигинт.  В  ютуб канала го чух.
- Не е аборигент , а абитуриент. Когато завършиш училище ставаш такъв.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 10:40 от Мигла

# 473
Миналата седмица идва майка ми у дома. Обаче ѝ паднала обецата , която е една перла . Помоли голямото да я потърси из къщи, че да не я лапне малкото дете. Търсят,, търсят , няма я. Вечерта някой донесе парче торта в една кутийка и давам на голямото дере да яде, докато приготвим малкото да спи. Търчи голямото с все торта и вика :
- мамо, Мамо, намерих на баба обецата -и посочва тортата.
А та украсена с декоративни перлички, които слагат на тортите Wink

# 474
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малкия се поряза, почиствам, превързвам, успокоявам го : "Спокойно, не е толкова болезнено". Той - " Не е болезнено, ама е кръвнензено" 😬

# 475
    Миналата седмица малчо си сцепи
    челото в касата на вратата. Докато почиствах и превързвах раната беше голяма драма. Той реве с пълно гърло, а кака два пъти повече:
    Мамо, моля те спаси го, не го оставяй да умре! 😳
    В крайна сметка отидохме до спешното да го лепят. Кака му беше плътно до него и отказа да се отдели докато не се увери, ще е добре.
    Горката, много го преживя.
    Сега на всички разказва как се е ударил брат й и как съм го спасила.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 03:26 от black_pearl_30

# 476
    Ох, душичка! Моят пък вчера се помоли на баща си, да ми изпълни едно желание, което баща му беше категорично отказал. Отишъл казал на татко си като голям мъж "моля ти се, тати, да не се разплаква мама...". Мм се засрамил. После дойде, потупа ме по рамото и каза "хайде, мамо, татко ти ще ни закара, не плачи..." В моменти на солидарност са уникални децата. 

# 477
    Миналата седмица давам на голямото един сухар и го моля да си го яде на стола, че прави много трохи. Изяжда го и казва :
    - мамо, може ли още един трохар?

# 478
    • София
    Не знам смешно ли е, на мен ми се доплаква. Тръгва да прави беля и аз категорично отсичам:
    -  Не! Казвам не!
    И той ми връща:
    - Аз казвам да!

Иначе като сме много добрички и двамата го питам той зайче ли е или прасковка. Отговорът варира, последно беше “и двете” .

# 479
    Детето и баба му по скайп:

- Ти виждала ли си гоуст?
    - Какво е това?
    - Гоуст! Не знаеш ли? Гоуст е... Е.... Уф... Как да не знаеш какво е един гоуст, бе?
    - Е, не знам.
    - Едно такова с магия!
    ------------------------------------------------

- Ти виждала ли си летяща вещица с пръчка?
    - Не, няма такива.
    - Как да няма? Понякога има вещици!
    ----------------------------------------------------------------------

- Ти виждала ли си, ходила ли си в космоса? Ти знаеш ли всичкия космос?
    - Ее, как ще знам, от къде ще знам, аз не съм била в космоса! Това не е работа за всеки. Там само хора които са много добре обучени отиват там. Те, имат специална апаратура, които се качват на космоса, горе.

Общи условия

Активация на акаунт