Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 838
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Приятелско неагресивно и добродушно момченце на морето играе с дете и както често става децата се карат и не става истинска игра. Момченцето се разстроило много и казало- тати, искам приятел. Купи ми да имам.

# 121
Вечеряме. По едно време малкият (3.2г) става, разговорът ни:
-Наяде ли се?
-Не.
-Къде отиваш тогава?
-Да се обадя по телефона (и взема телефон играчка)
-Ще се обадиш като се навечеряш.
-Ама той сега звъни!
.....

# 122
  • Велико Търново
Сина ми на 2.5г се събуди в 6:30 в неделя и започна да рита футболна топка в стаята. В просъница му се моля " моля те, вземи топката и ела да я гушкаме да спинкаме с нея"
А той ми вика " мамо, ти кого си виждала да спи с топка?"

# 123
Моят малкия стачкува нещо срещу миенето на зъбите.Всякакви панаири пробвах,все с разправии ги мием.От скоро се е научил,че като се счупи нещо или свърши,тати ще купи.Поредният пазарлък тази сутрин.
-Хайде да мием зъбите и ще излизаме.
-Не искам.
-Хайде,иначе ще дойде лошия кариес и ще ти се развалят зъбките и ще паднат.
-ГолАма Лабота,тати ще купи дЛуги 😁

# 124
Вечеряме. По едно време малкият (3.2г) става, разговорът ни:
-Наяде ли се?
-Не.
-Къде отиваш тогава?
-Да се обадя по телефона (и взема телефон играчка)
-Ще се обадиш като се навечеряш.
-Ама той сега звъни!
.....

di_di_,децата ни са на една "вълна" 😆
Вчера слиза от колата,но ръцете му заети с багаж и ми казва "Мамо,вземи ми телефона от джоба да не падне(поглежда ме ,усмихва се и казва "правя се, че имам телефон)"...Слезе,застава до мен и казва "Хайде сега ,сложи го пак в джоба ми!"

# 125
  • Варна
Взимам сина ми от детска градина заедно с още едно негово приятелче. И двамата започват да си говорят:

А: - Моята мама ходи на работа и получава пари.
Б: - Тя и моята ходи, но не получава пари. Тя взима заплата.

Следващото е за червена точка, затова в скрит текст.

Скрит текст:
- Мамо, кога ще отидем пак до онази *у*ка, за да си купим книжки. (помислих си, че не съм чула добре и го накарах да повтори, но буквата не беше Б.

# 126
  • София
Синът ми проговаряше, когато му показвах магнити букви на хладилника. И му пиша за нас с баща му- мама Моника и тати Иван.
Питам го как се казва тати- Иван, а мама? - Мама. Казвам- името на мама? - Мама е мама.

# 127
Седим си двете с дъщеря ми (беше преди да забременея сега съм бременна в пети месец) и аз гледам какво има из фейсбук.Виждам малко бебче и  казвам:
-Ооойй,какво сладко бебенце..бебушник малък..
Тя веднага се протяга към телефона и ме поглежда сърдито..
- Браво на теб мамо..!!
- Защо,какво стана..?
-Как какво,аз като видя някоя мама викам ли " ОЛЕЕ КАКВА ХУБАВА МАМА..!!!

Спуках се да се смея..(ама и гадно ми стана,права беше..)
Викам си: Ако имаме друго дете сигурно ще ревнува,но няколко месеца по-късно разбрах,че съм бременна и и казах,че ще става кака сега няма по-щастливи от нея много се радва,че ще има братче..

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 19:43 от Хюлия

# 128
- Мамо, какво ще направиш на тати като се прибере? /Баща й го няма от 6 месеца/.
Аз- тайна!
- Ааааа, знам, знам. Ще го нацелуваш! 😁

# 129
  • София
На 4-5 годинки учудено търся отговор защо е възглавница след като се слага под главата и трябва да е подглавница?

# 130
Сгъва изпрани дрехи,намира само един чорап и казва:"Мамо,на този му го няма приятелят!" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Боли ме много кръста.
Заключението на госпожицата: боли те мамо, щото не правиш задни кълбета.😳

# 132
Той:
-Мамо аз съм секси Simple Smile
Аз:
-Хаха
Той:
-Защо се смееш ? Не съм ли секси ? 
Grinning
Следват пояснения ,обяснения...

# 133
Нослето е запушкано,искам фъс фъс 🤣.(спрея за нос,баща му е нещо настинал и цял ден ходи след него да си играе на болен )

# 134
Пътуваме със самолет. След кацането близнаците на 5 години ми се оплакват, че ги болят ушите. Обяснявам, че е от налягането и че след малко ще се оправят. При това обяснение момиченцето ми казва: "Мамо аз не съм лягала. Аз само съм седяла."

Общи условия

Активация на акаунт