Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 857
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Моето много често е запечено и стои по много на тоалетната. Вчера, обаче, влиза по голяма нужда и ме вика след около минутка, че е готов, да го избърша и измия. Бърша го и гледам няма нищо по хартията.
- Абе ти въобще направи ли ... ?
- Да, направих.
- Ами, този път много бързо и чисто си направил.
- Ами, да. Щото ях чисти неща.

# 136
Току що на площадката получи оферта за да бъдат гаджета.
И мацката почна да му подвиква: "Скъпииии, айде дере"!
Все едно аз овиквам баща му😃😉🤩🤣

# 137
  • София
Казвам на баща му да даде на дребния Дуфалак. Той пък се обиди и нацупи, не бил дебелак.

# 138
Току що на площадката получи оферта за да бъдат гаджета.
И мацката почна да му подвиква: "Скъпииии, айде дере"!
Все едно аз овиквам баща му😃😉🤩🤣

Какво значи "айде дере"?

# 139
  • София
Казвам на сина си като беше на 4
-защо си толкова сладък?
-защото ям бътики(бисквитки)
Питах съпружието
- Ти кво(какво) реши за морето?
Синът ми мамо, защо наричаш тати ТИКВО?

# 140
ЗНАЧИ "АЙДЕ ДЕЕЕЕЕ", НО и аз сега видях грешката
Wink

# 141
  • Варна
Дъщеря ми на 2 и половина не можеше да казва "чичко". Един приятел се сърдеше, че му викала шишко... Започна да му вика Ибан... 😂 (Така му чуваше името явно...)

# 142
  • Страната на чудесата
Синът ми, болен, преди Ковид-истерията. Ще го водя с мен на работа и той казва:
И сега всичките те коЙеги ще видят какво пЙекЙасно детенце си имаш🥰

# 143
Синът ми, болен, преди Ковид-истерията. Ще го водя с мен на работа и той казва:
И сега всичките те коЙеги ще видят какво пЙекЙасно детенце си имаш🥰
Ох, нямам какво да споделя по темата, но детенцето Ви ме разтопи Blush Да са живи и здрави и все такива смешки, че да ни припомнят колко е хубаво около деца Heart

# 144
Не е от детето, но много се смях.
Детето носи книжка на мъжа ми, подава я и казва: прочети ми я. На мъжа ми много му се спи, отваря и зачита (по спомен):

''Тази книжка съдържа интерактивни прозорчета и илюстрации за развиване въображението на детето...''

# 145
Решаваме тест по бълг. език за 4-ти клас. Кръстословица - човек със сини очи, прилагателно име. Мисли, мисли и се произнесе - синьоглед. Simple Smile

# 146
  • София
Как се оправяте с въпроса ''защо''? Има ли някога край това чудо?

# 147
  • София
Оправям се с търпение, макар понякога да ми писва. Laughing Отговарям на въпросите й. Има край, но май при всяко дете е различно. Моята щерка сега е на7 г , въпросите вече са други, рядко има защо, но някак плавно стана това. Не знам в кой момент точно се спря със защокането.

И за да не е съвсем спам. Май съм го писала, но ще го напиша пак. Щерката беше още на етапа "защо". Возехме се в тролея. В противоположния край на тролея имаше един плешив мъж. Тя на висок глас изстреля бзпощаден въпрос:
- Мамо, защо този човек няма НИКАКВА коса?

Всички хора инстинктивно погледнаха горкия човек. Представям си как се е почувствал. То и на мен ми идеше да потъна някъде. Laughing

И пак в тролея, отново етапа "защо". Замириса неприятно. Беше ясно, че някой е изпуснал газове.
- Мамо, някой пръцна. Защо не се извини?

# 148
  • София
Ах, и аз си припомних като беше синът ми на около 4 и чакаме на светофар да пресечем и до нас от неговата страна застанала лелка с огроооомен бюст . Синът ми силно и конкретно попита какво има там? Защо е така голямо? Може ли да го пипна? Страхотно се смутих. Жената се усмихна а аз се опитвах да го спра, че ще му обясня по-късно.
Плешивите мъже също му бяха страшно необясними и питаше къде им е косата?

# 149
И аз съм го писала тук, отдавна. Отиваме на гости на съседка на село. Селска жена, натурална. Малкият се изцепва: Олее, какви мустаци имаааш! Притежателката им се засмя и разсея притеснението ми една идея..

Общи условия

Активация на акаунт