Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 79 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Вчера се прибираме в София, влизаме и минаваме през Дружба, малкия гледа трамвая, по тази линия вървят от най старите мотриси, и детето замислено "Тоя град е много западнал!" Grinning

Имам подобна случка - синът ми беше на 3 и малко и отиваме някъде с метрото. Идва влакче от най-старите, той поглежда ужасЕн и казва - Аз на това няма да се кача! Виж колко е старо, ще се развали по пътя. Ще чакаме ново! - Едва го убедих, че няма страшно.

Разговор между сина ми (4г) и мъжа ми: -Тате, ти кога ще умреш? - Когато стана стар. - Ами ти и сега си стар!....

# 496
  • Страната на чудесата
Ники (8г)
Мамо, аз като порасна, ще идвам да те виждам ВСЯКА година!
Питам къде ще живее тогава, отговор: "Е как къде, у дома."
"А аз къде ще живея?"
"Амииии, в старчески дом?!?"
Светло бъдеще ме очаква, дааа😆😥

# 497
  • Варна
Драмите с моята работа продължават. Тази сутрин ми казва: - Сега отиди и се отпиши от работа.

-----------
Старо е, но днес се сетих.

Сряда е, национален празник. Качваме се на ферибота при Белослав, на детето му е за първи път. Въодушевени, с баща му го питаме:
- Утре ще разкажеш ли на децата къде си бил?
- Не.
- Защо?
- Защото само в понеделник разказваме.

# 498
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Драмите с моята работа продължават. Тази сутрин ми казва: - Сега отиди и се отпиши от работа.

-----------
Старо е, но днес се сетих.

Сряда е, национален празник. Качваме се на ферибота при Белослав, на детето му е за първи път. Въодушевени, с баща му го питаме:
- Утре ще разкажеш ли на децата къде си бил?
- Не.
- Защо?
- Защото само в понеделник разказваме.
И моя син казва, че на никого в градината няма да каже къде е бил.
Тайна било.

# 499
Моят син днес не бил на ясла, той бил на работа. Голям мерак да работи 😑

# 500
Дъщеря ми на 5 години:
Тя: - какъв сироп ми даваш?
Аз:- калциев глюконат.
Тя:- не ми се пие този калциев прокълнат
Голям смях падна, не харесва вкуса му и явно затова го нарича така.

# 501
Детето получи за подарък от онези пластмасови кръгчета, които се редят като пъзел и после се гладят. Гладейки и поредния еднорог малката ми вика: мамо, добре че получих такъв подарък, иначе какво щяхме да я правим тази ютия 🤣(ютията е много омразен за мен уред и дъщеря ми съответно почти не я е виждала)

# 502
Снощи се карам на каката, че мина през де що локва имаше докато се прибираме, съответно днеска вече я боли гърлото. Малкия слуша известно време и се обръща към мен- Шшшш мамо, тихо. Стига вика мамо!😳
Аи ши му се невиди, от земята не се вижда още, забележки ще ми прави.

# 503
И мойта малката като почна да се карам на баба й или кака й ми вика: “Шт, тихо!” и не стига това ами и ме избутва в другата стая… 😄

# 504
  • София
"Какво  работи тати ли?Ами натиска копчетата на компютъра и като има проблем,започва бързо да движи мишката"

# 505
  • София
Синът, 3г8м, ми поиска банан. Посочих му бузата ми и го попитах какво трябва да ми сложи тук, а той с един сериозен поглед:
- ПЪПКА ЛИ?

# 506
  • Bарна, морето, сините вълни
Моето пък като ходи на село, мама и тати го научили да казва марш. Е, тя го казва маш, но много обича да го употребява и онзи ден пазарували с ММ в Кауфланд и някаква жена се блъснала в тяхната количка и малкото извикало "Не, маш", а госпожата ги изгледала много злобно.
Joy
Но честно казано някои хора така блеят в големите магазини, че и аз бих им викнала марш. Grinning

# 507
  • Пловдив
"Монета номер едно" - монета от един лев - дъщерята, на 6 и половина. Синът (3) е направо на "къде ми е мойта ми монета?". Понеже което му харесва, е "мое".
----
"Марш" казва и моят малкият, от нас го научи обаче и го казва на всички. Също и "айде да бием Коко" - големият му брат го понабива, понеже малкият го дразни (а големият не може да говори и така си изразява досадата явно), той идва при нас и ни вика да бием Коко.

# 508
Вчера малката иска да гледа детско, но аз не й разрешавам и тя ревва на кака си: “Какоооо, набий мама по дупето” 😄 Чувам я и надниквам от кухнята: “Ти какво каза на кака си, да ме набие ли?!”, а тя показва с два пръста: “ъъъ…само мъничко” 🤣🤣🤣

# 509
  • Варна
По новините говорят за списъка "Магнитски" - кого са извадили, кой остава и т. н. Синът ми пита:
- Шефа ти ще го извадят ли?
Аз, шашната от въпроса, отговарям: Той не е в списъка, че да го вадят.
- А защо не е? - продължава той.
Докато умувам какво да му кажа, той сам си отговаря. - Защото са забравили.

Общи условия

Активация на акаунт