Вкъщи си е най-добре, идвайте си всички от море -14.08-20.08.06

• 6 505
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
да са живи и здрави всички малки и големи Марии, Мименца и Мариани!
да ги пази Божията майка и да ги закриля!
специални целувки на малките именнички от форума  bouquet

# 31
  • София
Да ми е честито-по случай празника си Мими е с температура и сополи.Като се имавпредвид ,че през живота си два пъти е имала сополи и то през зимата,аз съм меко казано притеснена. Cry

# 32
Честит празник на именичките!

Малко новини за Теди и Анди - по-добре е и мислят четвъртък да ги изписват, но сега Мони е с афти и се опитва да се разболее а е на лагер другата седмица  Praynig се да не се наложи да си стои удома че чака лагера отдавна и с голямо нетърпение .
Ние сме на фитнес и вчера Радост беше похвалена за някои нови неща - обръщане хващане гледане... малко по малко отпадат разните му патологични рефлекси  Laughing
сега спи а преди малко бяхме и на консултация качила е 500гр и 3см
това е за сега
чао че чакаме гости
Аз нямам мидички но за среща с Надето дори и без пица съм навита всякога така че казвай Наде кога
и как мина при Минева

bouquet  bouquet  bouquet

# 33
  • София
Честит празник на именичките!!!
Да са живи и здрави децата и родителите им!!!  bouquet

# 34
  • София
Здравейте отново!!!
Баш н апразника на Мими новините не са никак хубави от прегледа при д-р Минева Sad за цели 6м тя няма никакво развитие, напредък или каквото и да е хубаво във двигателно отношение. С много резерви започваме кинезитерапия от др. понеделник, като каза че ще бъде под близко наблюдение (сигурно има предвид че ще се допитва до рехабилитаторката или направо ще пита мен как е детето). Обесни ми че по принцип тя не би трябвало да бъде на никаква рехабилитация заради епилепсията, но предвид тежкото й изоставане предпиемаме такава с много рискове.
Така се надявах да ни каже нещо хубаво (въпреки че си виждам детенцето и знам че никак не е добре,но като започна да си повдига малко крачетата и да си отваря ръцете при погалване и се позаблудих малко).
Ще се молим да й подейства положително кинезитерапията и да несе влошава никога повече състоянието й.
Молете се и Вие с нас  Praynig Praynig Praynig

# 35
  • София, в офиса
Леле Наде, зло да ви забрави - честит имен ден на Мимата Hug  bouquet

# 36
  • София
Благодарим Нина!!!
Чул те Господ  Praynig
Нямаме още напредък с упражненията които ни показа за малката, но не бяхме и много упорити, защотото в тетевен баба и дядо ни казваха че изтезаваме детето и не можехме много да ги правим Sad
Надявам се другата седмица да дойдем и да се похвалим с нещо ново и хубаво Simple Smile

# 37
И на нас да се похвалиш, да не забравиш Simple Smile
И аз като Нина - зло да ви забрави... Само напред оттук нататък!

# 38
  • София
Нанди, много цунки на Мими за празника..Тя си знае, че си я обичаме..Казвай кога искаш да си направим пак срещичка, за да мислим по въпроса..

Някой знае ли къде мога да поръчам 50 или 100 броя черно-бели визитки, съвсем обикновени на сносни цени?!? Нали ни смениха телефона и сега старите вече не са актуални...Препоръчайте някое местенце за визитки. И тъй като аз нямам конкретни изисквания по отношение на външното им оформление, може би има начин да ги поръчам и по Интернет, знам ли...

# 39
  • Враца
ОООх Нанди!
Чак ми се доплака.. не искам да те успокоявам.Искам да вярваш ,че нещата ще тръгнат и на добре....Трябва ,и аз вярвам,че ще е така.Имай вяра и бъди силна.И Честит имен ден с известно закъснение.Неки всички именници днес бъдат живи и здрави...
Ние сми добре.Както ви казах Криси свикна без памперс от първия ден..което много ме радва..По цял ден сме навън и играем.Трудно намирам време да сготвя и изпера,но няма начин и тати и кака чакат мен!Весела и щастлива седмица на всички.
Наде кураж ..малко остана.!    bouquet

# 40
Малко късно се включвам, но искам да поздравя всички именички! Особено най-мъничките! Много целувки и много късмет!   bouquet
Нанди ще се моля за мъничкото Миме!  Praynig Praynig Praynig

# 41
Нанди, прегръщам те, имай Вяра, много Вяра и най вече в Мими. Сама виждаш, че прави неща, които преди не е могла, Вярвай в силичките на малката си дъщеричка, тя е силна и от сърце се моля съвсем скоро да ви зарадва с нови и нови постижения  Praynig

# 42
Мила Нанди, моля се и вярвам, че другата седмица ще се похвалиш с добри новини Praynig Hug  bouquet

# 43
От мене честито на всички Мимки!   bouquet

Нанди, миличка, целувам ви двечките с Мимето. Кураж!

# 44
здравейте момичета,влизам в темата ви да ви поздравя от Надя-(catnadeen)-вчера бях да я видя в Майчин дом- Hug
Наденцето е добре-усмихната както винаги-правят й всички необходими изследвания и в петък ще разбере колко още ще стои и какво е реално положението-стискайте палци и приемете много прегръдки и целувки от нея  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт