Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Представях си (по цвета и бутилката) тъмен и загадъчен аромат, който да ми вдъхне респект и да стои силен и мощен. Не можа да ме впечатли и го подминах ...

# 226
Скрит текст:

В момента ползвам тези,но не бих ги снимала с френския и английския булдоци,защото не стоят мирно и ще има поражения:)

Calabria, това, което прилича на червеното кубче на NR, но има сини отенъци на дъното, кой парфюм е?Flowers Hibiscus

# 227
  • España
Тиква, не си сама 😉! И аз много го обичам тоз Arpege!
 Чувствам се,като порцеланова кукла,когато съм с него !

Котки не обичам,макар и да оценявам красотата на някои екземпляри. Имам кученце,което остана при нашите в България,надявам се в близките месеци да си го взема ,когато приключи тази корона-история ,имам и костенурки,но те не са много подходящи за “парфюмен натюрморт”😉!

# 228
Писала съм няколко реда за него преди време:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1147805.msg39465356#msg39465356

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 17:54 от Sysly

# 229
dyvaromi, благодаря, че споделяш обичта към този парфюм! Hug Как е като трайност при теб? Защото въпреки първоначалната си мощ, при мен омеква бързо и се прибира. Аз не го усещам като много излъчващ, по-скоро около мен само. Поредното кротко "чудовище".

# 230
Страхотни снимки имате всички! Тези с кучетата ме зарадваха искрено ❤ Аз гоня едно ши-тцу вкъщи и при късмет, ще се отчета и аз с фотография Simple Smile Качам аз Sensual Instinct утре (живот и здраве). Яд ме е малко, за изпуснатия Valentino Oud, но чакам S. T. Dupont Royal Amber, който открих на чудна цена Simple Smile

# 231
  • España
Тикве, същата работа и при мен ! Впръсквам 3,4 пъти и ме удря силно с цялата си мощ ,
Скрит текст:
даже мъжът ми каза да предупреждавам ,когато ще си го пръскам,защото му идвал силно и ретро ( карантината ни завари на различни континенти и си се пръскам наволя сега 🤪)
, но омекването започва още в последващия час-час и половина .Даже,ако ще излизам някъде,задължително го вземам със себе си за допълнителни освежаващи впръсквания .

# 232
  • София
Страхотни снимки имате всички! Тези с кучетата ме зарадваха искрено ❤ Аз гоня едно ши-тцу вкъщи и при късмет, ще се отчета и аз с фотография Simple Smile Качам аз Sensual Instinct утре (живот и здраве). Яд ме е малко, за изпуснатия Valentino Oud, но чакам S. T. Dupont Royal Amber, който открих на чудна цена Simple Smile
Ето го Валентино Oud, все още е наличен
https://www.parfimo.bg/valentino-noir-absolu-oud-essence-eau-de- … um-100-ml-tester/

# 233
Ето го Валентино Oud, все още е наличен
https://www.parfimo.bg/valentino-noir-absolu-oud-essence-eau-de- … um-100-ml-tester/
Насляпо никога обаче. Това е животински уд, който е равен, неразвиващ се и е хубав като се смесва, самостоятелно от жени трудно може да се носи.

# 234
HKI ,това си е точно червеното кубче на НР,но светлината е пречупила цвета:)
dyvaromi аз мисля че с костенурчетата могат да се получат много шик снимки:) имаме и аквариум със златни рибоци-освен да пусна някое шишенце на дъното като малко съкровище:)))

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 18:20 от Calabria

# 235
  • Sofia
sesksta , моето мнение за "Мосю Ли", който много си харесвам и ползвам през лятото,  откъм трайност е сравнително добре. При мен около4/5 часа, като по обяд подновявам, но има добра проекция и осезаемо усещане, както  за околните, така и за мен. През летните жеги е страхотен, прохладен, ефирен и свеж аромат.  "Concentre-d-Orange-Verte" , аз имам одеколона и трайността е изключително малка, 1 или мак. 2 часа, но отново за горещо лято е перфектен. Свежо, но по студено излъчване,  което освежава и ободрява сетивата.

# 236
Мосю Ли ми е любимец и на мен. Много го обичам, на мен е траен, но и да не беше, такава любов ми е, че щях да пръскам ли, пръскам...
Версаче Версенс го бях забравила, един от летните ми хитове е той, траен е на мен и съм получавала комплименти за него.

# 237
Страхотна тема, снимките са страшно сладурски! Heart Eyes
*Ре, аз искам да видя и ротвайлера, ако може. Heart

Аз съм в търсене на перфектния кокос, който да не е химичен, да не мирише на "борче", и т.н.
Синтезирах разни мнения из интернет пространството и се спрях на два аромата за проба: Intense Tiare Montale и Soleil Blanc TF /edp/.
Intense Tiare - maaan, това ми е втори досег до Монтал и аб-со-лют-но сигурно ще ми е последен! Сигурна съм, че определението synthetic mess е измислена специално за ароматите на бранда.
Даже не мога да кажа, че отличавам някаква нотка изобщо; просто натегната до ужас, сладка химия... страшна работа, дори и "борчетата" не миришат толкова зле.
Soleil Blanc - ако кажа, че не ми харесва, ще излъжа. Обожавам кардамона в началото и умирам за кокоса в края.
Обаче не ми е достатъчен. Не ми е достатъчно секси, не ми е достатъчно кокосов, не ми е достатъчно тропичен и горещ.
Мирише ми чисто и прилежно, като добро момиче.
Не обичам аромати на чисто. За мен те са също толкова безинтересни и скучни, като безкофеиновото кафе, безалкохолната бира и колите с автоматични скорости.
Интензитетът му също е плачевен, имала съм одеколони с повече power.
Не. При добра оферта, бих го придобила, но за тези пари и това качество... няма начин.

Парфюм за деня /и още много напред, докато е топло и слънчево/:

Скрит текст:

*фотото е мое

# 238
  • Sofia
Аризона, а Долче Гардън?😁
Теракота Льо Парфюм, Холидейз/Коко Ванил Мансера.
Много хубава снимка. 🌺

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 20:13 от sunattraction

# 239
  • София
Здравейте! Много бих искала да си купя CHANEL COCO MADEMOISELLE, който в момента е намален в Pretty Shop. Но това, което ме отблъсква е, че в тези магазини парфюмите винаги са леко топли заради осветлението и имам опасения, че температурата променя аромата. Моите винаги ги държа на тъмно и хладно. Какво мислите вие? Аз наистина само онлайн си купувам (Елинор, Парфимо) и не ми харесва да си купя стоплен парфюм...

Общи условия

Активация на акаунт