Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 548
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Абсолютно нетраен. По-хубав, но подобен е Свежият Шанс на Шанел и има отлична трайност.

# 211

В момента ползвам тези,но не бих ги снимала с френския и английския булдоци,защото не стоят мирно и ще има поражения:)

# 212
Мда, виждам плюшени зверчета вървят....

Ако някой леко се зачуди какъв е моят звяр да обясня: "Миличко  подарявам ти тази плюшена краста, да си я почесваш!"
InnocentRolling EyesSweat Smile
Предполагам въобще не е имал предвид манията ми. Thinking

# 213
  • виртуално
Моделът не беше много щастлив ... оказа се, че парфюмът не става за ядене.

# 214
Ре, от Нотино ги мятаме, много са изгодни. Специално този Aqva Marine ми беше първият луксозен парфюм през далечната 2008-ма и имам сантимент към него. Тогава имаше зверска трайност, сега едва ли.
На MM това му е любимата Аква, а и за мен най-добра от кръглите.Мерси !
И аз се надявам да е трайна,преди траеше по 2 дни, което за акватик е рядкост Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 16:16 от Ре

# 215
И така, до момента бях без парфюм заради това, че чаках да пристигне днес Arpege и сега го отворих ритуално, така да се каже, и се напръсках обилно. Такава красота, че умът ми не го побира как хората виждат бабички и чудовища в този парфюм. На моята кожа се държи благородно и ми носи невероятна радост! Heart Много ми е хубаво с него, изкарва дори леко сладка нотка. А бутилката е шедьовър просто! Densi сигурно го познава добре, защото тя познава мнооого парфюми, а повечето тук подминават такива "страшилища" и нямат представа за него, но тя може да каже какво е да се напръскаш с шест мощни апликации от този парфюм. Grin И въпреки това е напълно опитомен! Hug

# 216
Христос воскресе!

Благодаря за темата, Денси, страхотна е! Цветна, зареждаща и вдъхновяваща!
Прекрасни снимки, момичета и момчета, от сърце ви се радвам и на парфюмите и на любимците!
Днес съм самичка и бая се постарах, но пък светлината никаква ми я няма.

Доста си поиграх, но нищо не стана. Frowning1
Сега се утешавам с коняка и шоколада от декора, да не иде зян. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
И така, до момента бях без парфюм заради това, че чаках да пристигне днес Arpege и сега го отворих ритуално, така да се каже, и се напръсках обилно. Такава красота, че умът ми не го побира как хората виждат бабички и чудовища в този парфюм. На моята кожа се държи благородно и ми носи невероятна радост! Heart Много ми е хубаво с него, изкарва дори леко сладка нотка. А бутилката е шедьовър просто! Densi сигурно го познава добре, защото тя познава мнооого парфюми, а повечето тук подминават такива "страшилища" и нямат представа за него, но тя може да каже какво е да се напръскаш с шест мощни апликации от този парфюм. Grin И въпреки това е напълно опитомен! Hug
Да, 6 пръсвания са много нещо за този парфюм. Аз не мога да понеса толкова. Обичам алдехиди, то този парфюм ми е страшно ретро. Важното е обаче, че на теб ти носи радост, честит!

# 218
Хаха Sisly следващата ми снимка ще е с любим алкохол:) в тази пандемия и на обед,и вечер пренареждам бутилки и от вино:)....наред с парфюмните:),готвим и похапваме доволно.

# 219
  • София
Страхотни снимки и пухчета видях.
Обожавам да гледам котки на снимки, но изпитвам ужас от тях и ги доближавам само ако трябва да спасявам кучето от тях.
Ако го издебна за парфюмна снимка, ще го покажа.

Днес съм с Манифесто Елексир, толкова го обичах като го купувах преди доста години, а днес ми е малко лепкав и монотонен, дано да е моментно усещане.

# 220
  • Стара Загора
Мнение за този парфюм имате ли?
https://www.notino.bg/bvlgari/splendida-tubereuse-mystique-parfj … na-voda-za-zheni/

# 221
  • Бургас
Аз днес помирисах Chanel Cristalle Verte и Gabrielle Essence, но не ме впечатлиха честно казано. Kристала ми идва кисел, а другия ми е сладък … Харесах Versace Versense. Какво ви е мнението за трайността му? Че не ми остана място за него по ръцете и го пръснах на картонче...
Пробвай се с Шанс О Фреш тогава, но и с него внимавай, защото при мен избиват мъжки нотки.Доста от потребителите го определят като унисекс.Има добра трайност, но и той според мен изобщо не е толкова лесен.Тикве, честит Арпеж и респект, че можеш да го носиш и го превръщаш в меко мъркащо котараче.Bowtie Phoenix_ на мен никак не ми харесва това Булгари.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 16:46 от Bright Crystal

# 222
Имаме. Мек, кремест, хубав, но трябва много да обичаш тубероза.

# 223
Хаха Sisly следващата ми снимка ще е с любим алкохол:) в тази пандемия и на обед,и вечер пренареждам бутилки и от вино:)....наред с парфюмните:),готвим и похапваме доволно.
Това е идея! Така е, ние без домашните любимци като не можем да се разхождаме ще си пренареждаме бутилките. Simple Smile Все пак трябва и да се дезинфекцираме редовно. Wink

Рапунцел, искам го!
Не, не парфюма,  кучо!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт