Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
И аз искам котка! 🤩❤

Аромат за деня: Elie Saab In White. 😍
Правя нещо като Сблъсъка на белоцветните аромати. Редувам с JPG Intense, Cavalli EdP, и Narciso EdT (класическата черна бутилка, и единственото Нарцисо което обичам).

# 196
  • Sofia
Валери, това котка ли е, извънземно ли е, какви са тея шарки??? Уникална е!! Направи й още парфюмни снимки и ги качи веднагически! Grinning Open Mouth
Като БГ Карл Лагерфелд и неговата котарана Шупет си. Grinning /бъзикам се/

Astravera, твоята котка също е много красива!!

Като се оправи времето, ще извадя парфюм за деня, ще сбера дворните котковци и ще ги снимам. Grinning

# 197
#sunattraction - извънземно е, дегизирано като котка. Много проклет характер има, но си я обичам. 😄

От правене на снимки изпуснах пак яката оферта за Валентино, аман вече!

# 198
  • Deutschland
Привет и от мен Kissing Heart
В топлия Великденски ден бях с Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her. Май се очертава новият любим парфюм на мъжа ми. Днес обаче отново заложих на Либрето, че поне малко да ме стопли в това гадно време.

Идвам с въпрос, защото никога не съм подозирала, че има такъв вид от любимия ми мъжки парфюм. Какво ви е мнението за този део спрей и дали изобщо има смисъл от него. Мъжът ми понякога иска да подновява през деня, но не му се носи парфюма в колата и се чудя този спрей дали е добра алтернатива https://douglas.bg/tom-ford-noir-extreme-048165
Също така мисилите ли, че който харесва Extreme ще хареса  Noir https://douglas.bg/tom-ford-noir-conf-32421 или Ombre Leather https://douglas.bg/tom-ford-ombre-leather-conf-46522 . Искаше ми се да ги пробвам , но предвид обстановката няма да има къде и кога. Дали да стрелям на сляпо или да заложа на Extreme отново?
ani_d, боди спрейовете на TF са много търсени. Смятам да си поръчам за летните ми Neroli Portofino, Soleil Blanc, дори за Tobacco Vanille.
Радост за окото са снимките ви 😍

# 199
Valeri, котката е... Heart Eyes мачк-мачк-смачк Hug
Ще зарадвам милото с една Aqva Marine, а сега с най-голямо удоволствие ще си отворя жестокия Arpege Heart

# 200
Хихи, не очаквах да има толкова много котколюбци в тази тема, иначе отдавна да съм повлачила крак 😄
Може следващата тема да е представена от домашните ни любимци - кои парфюми предпочитат те?😄

Парфюм на деня - Nasomatto Narcotic V, много нежен и красив аромат, но нещо трайността при мен бяга🙄

# 201
#sunattraction - извънземно е, дегизирано като котка. Много проклет характер има, но си я обичам. 😄

Валери, коя е яката оферта на Валентино? В кой сайт?

# 202
Приключи към обяс още, тази която аз видях. Муск Интенз на Валентино за около 60 лв. Този парфюм обаче е страшно труден и не е за насляпо и за 6 лв.

# 203
Ще зарадвам милото с една Aqva Marine, а сега с най-голямо удоволствие ще си отворя жестокия Arpege Heart
Благодаря, много е фотогенична, но изобщо не обича някой да я мачка. Satisfied
И аз метнах един Булгари, даже снощи мислех да поръчам 50 мл на подобна цена, добре че изчаках.

#sevgito, беше тестер Valentino Noir Absolu Musc Essence на супер цена, но здраве да е - пак ще има добри оферти.

# 204
  • Чукарландия

И моите красавици пристигнаха! Лошото е, че не мога да ги тествам, защото са за подарък на ММ, но все някак ще устискам, затова ти крада снимката, Ре. 😉
А и много обичам кучета. 🤗

# 205
И моите красавици пристигнаха! Лошото е, че не мога да ги тествам, защото са за подарък на ММ, но все някак ще устискам, затова ти крада снимката, Ре. 😉
А и много обичам кучета. 🤗
Кради,кради Simple Smile)) Радвам се,че има и кучкари в темата. Ти кои поръча , и двата ли Simple Smile))

Къде ги мятате тия Булгарита? Искам и аз един Марин Bowtie

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 15:44 от Не се сърди, човече

# 206
Ре, от Нотино ги мятаме, много са изгодни. Специално този Aqva Marine ми беше първият луксозен парфюм през далечната 2008-ма и имам сантимент към него. Тогава имаше зверска трайност, сега едва ли.

# 207
  • София
От черната серия виждам, че е останал Valentino Noir Absolu Oud Essence Eau de Parfum. Споделям, ако не си го видял.
Сигурно бях последната поръчала Муск Есенс, защото после спря да излиза като наличен.

# 208
  • Чукарландия
Да и двата. И т.к. нямам домашни любимци, освен моите трима мъже 😂, поради разбираеми причини скалъпих една снимка с подръчни мечета. 🤣🤣🤣

# 209
  • Варна
Аз днес помирисах Chanel Cristalle Verte и Gabrielle Essence, но не ме впечатлиха честно казано. Kристала ми идва кисел, а другия ми е сладък … Харесах Versace Versense. Какво ви е мнението за трайността му? Че не ми остана място за него по ръцете и го пръснах на картонче...

Общи условия

Активация на акаунт