Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Аз имах Pearl Mancera, но не се спогодихме изобщо с него .Хубав аромат е, носи си мансерското ДНК.Един от лесните аромати е ,много траен ,женствен и излъчващ.Проблема при мен е , че не давам шанс на ароматите -като реша, че не е моя и веднага го шътвам /пръсках го в едни августовски жеги-нормално беше да не се сработим тогава/, сега в това време мисля, че ще е чуден .
Парфюм на деня / повлияна от вчерашните дискусии/ Valentino Donna Noir Absolu-приказен е -тъмен , сладък, упойващ.
Започвам и аз вече да си складирам ароматчетата като вас,защото след известно време като се върна към пръскан аромат, го преоткривам отново-онази тема с размените ще я зачеркна 😊
И малко за развеселяване в мрачното време-Тя също пожела Valentino Donna Noir Absolu ❤❤❤

# 182
  • Sofia
White musk Montale един от парфюмите, за които носът ми е сляп. Другите са Lalique Amethyst и Max Mara Zeste & musc. На нищичко не ми миришат, мокро петно.

# 183
  • Бургас
Макадамия, страхотна котчица, обожавам котки!:broken_heart: Белият Муск на Монтал не е за слепи удари, много е капризен на моята кожа определено не стои добре и няма нищо свежо за мен в него. Не се разбрахме с него, задължително проба, че да не стане някой гаф, при това се носи трудно поне за мен.

# 184
Ако говорим за Montale и нотка Musk, според мен, нито в комбинация, нито поотделно си заслужава риска. Обожавам някои аромати на Montale, но никога не съм взимала без проба за цялостно развитие на аромата. А, относно муска, това е единствената нотка, която днес мога да обичам, а утре да мразя. (Отварям скоба, мразя я в The One D&G, особено в комбинация с този крем, иначе като ме хване шизофренията, много ми харесва).
Муск при Montale, който при мен е кристално чист вече повече от година е Wild Pears, но пък и по принцип не е доминантен в самия аромат.

# 185
  • Deutschland
macadamia, невероятна снимка! 🥰

# 186
#macadamia, страхотна писана имаш. 😊 Ще пробвам да снимам и моята после, дано е в настроение.

# 187
Благодаар ви , имаме още една , но тя е по-своенравна-ще издебна и нея за някоя котешко-парфюмна експозиция 😁🐈

# 188
  • Deutschland
Чудно!😅Любимци🐈 🐕представят аромати! Очаквам с нетърпение снимките ви.🤩

# 189
И аз след размисли и страсти поръчах от Нотино Guerlain Mon Guerlain, както и един летен мъжки аромат на доста добра цена Bvlgari AQVA Marine .
Продължавам да се оглеждам Simple Smile))

# 190
Тъй като кучето ми е  Ротвайлер, реших да снимам новият си парфюм със заместител на кучето по разбираеми причини Satisfied Най-после и Коженият Давидоф е при мен.Отново УАУ.В началото усещах много повече дървесина,амбър и роза,отколкото кожа.....мек,силен и леееко опушена горчивина.Първите няколко минути много ми приличаше на Ambré Baldessarini- топла дървесина и амбър( но Давидоф е доста по мощен). След известно време при мен започна лека-полека да излиза кожата. В момнта усещам кожата като кожа на луксозна, нова обувка...и тъмна амбра с роза. Излъчване-мощно както при Амбровият Давидив, предполагам и трайността ще е огромна . Красота!

# 191
  • Бургас/Пз
Привет и от мен Kissing Heart
В топлия Великденски ден бях с Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her. Май се очертава новият любим парфюм на мъжа ми. Днес обаче отново заложих на Либрето, че поне малко да ме стопли в това гадно време.

Идвам с въпрос, защото никога не съм подозирала, че има такъв вид от любимия ми мъжки парфюм. Какво ви е мнението за този део спрей и дали изобщо има смисъл от него. Мъжът ми понякога иска да подновява през деня, но не му се носи парфюма в колата и се чудя този спрей дали е добра алтернатива https://douglas.bg/tom-ford-noir-extreme-048165
Също така мисилите ли, че който харесва Extreme ще хареса  Noir https://douglas.bg/tom-ford-noir-conf-32421 или Ombre Leather https://douglas.bg/tom-ford-ombre-leather-conf-46522 . Искаше ми се да ги пробвам , но предвид обстановката няма да има къде и кога. Дали да стрелям на сляпо или да заложа на Extreme отново?

# 192
  • София
Монталът е доста наситен мускус, но не е потен, а чист. И на мен леко ми мъжкарее, честно казано.

# 193
  • Пловдив
По повод снимките с котки снимах моята с парфюм, който много често ми е като дежурен за подновяване през деня, много ме радват крушите в него🍐🍐🍐

Ариана Гранде Ари

# 194
Парфюм за деня - Moschino Toy Boy. Като се сетя, че не исках дори да го тествам, сега е един от любимите ми нови аромати. А някои персони от снимката не го харесват и стоят на разстояние. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт