Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • España

dyvaromi , /правилно ли го изписаха/ и моите любимци са същите. Трябва да измисля добра аранжировка и да снимам и аз .
Да ,правилно ! 😉
По повод анкетата, честно казано, след годините живот в ориенталски държави ми е дошло до гуша от техните аромати ! Тези ухания се носят там навсякъде - в домовете,по пазарите ,по улиците,в колите ,дори по плажовете и градините...тогава развих, като контрапункт, афинитет към нежни,цветни аромати...Друго си е ,когато навсякъде около теб се носи ууд , ти да ухаеш на люляци и пролетни градини.... 😉
Еее...имам и няколко “ориенталеца”  .....за зор-заман 😜!

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 21:24 от dyvaromi

# 166
Кажете нещо и за Elie Saab le Parfum?

# 167
Здравейте, любими.
Надявам се всички да сте добре и здрави. Минавам само да ви оставя снимка на новия ми "приятел", а скоро ще изчета всичко - много съм изпуснала.
Това ми е първият парфюм от много време насам, да не говорим колко ми липсват магазините.
Беше намален на десет евро и спонтанно го купих заради смокинята, макар че самият зелен чай не ми е сред най любимите. Но за всеки ден е чудесен този вариант.

Снимката ме радва колкото и самата покупка ☺️

# 168
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc става ли за на сляпо ?

# 169
  • София
Почти да. Ако обичаш муск.

# 170
Има вероятност да не усещаш нищо, обаче, че муска прави такива неща.

# 171
  • София
Или да го усещаш силно и потно.

# 172
  • София
Може ли някой да опише малко GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO? Някак винаги я подминавам тази серия 🙄
И аз ги подминавам, но имах мостра от точно този парфюм и реших да си пръсна от нея. Не съм фен на кожа, пачули, черен чай и олд скуул аромат на рози, не знам как ухае женското биле. Соред мен, той е много тъмен, много хладен и много горчив аромат. Не е мой, за сметка на това е много траен. Smiley

Pure Musk, според мен е страхотен и благодаря на sunattraction, че ме запозна с него! Усещам предимно свежи, пролетни цветя, но макар и леко се усеща и мускус. Не мисля, че е подходящ за насляпо.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 00:33 от Mira_X

# 173
Честит Рожден Ден, Сънче Flowers Hibiscus Бъди здрава и запази прекрасното си чувство за хумор!

# 174
Здравейте момичета. Пробвала ли е някоя от вас Mancera Pearl? Хвърлила съм му око, но все още го мисля.
Имам питане и за White musk Montale, траен ли е, бива ли за лятото? Върху мен мускуса стои добре.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 09:55 от sesil99

# 175
Имам питане и за White musk Montale, траен ли е, бива ли за лятото? върху мен мускуса стои добре.
Траен е, но не е за лятото и е добре да го пробваш, че много изненади крие. Такива описания за него съм чела, че той е най опасния муск, който познавам.

# 176
Имам питане и за White musk Montale, траен ли е, бива ли за лятото? върху мен мускуса стои добре.
Траен е, но не е за лятото и е добре да го пробваш, че много изненади крие. Такива описания за него съм чела, че той е най опасния муск, който познавам.

Опасен в какъв смисъл? Гледах описанието, дават го като лек и леко ухаещ на виолетки.

# 177
За мен е чуден, защото не е потен.
Няма нищо общо с мускусите на Нарцисо.

# 178
В ето този смисъл, че както за densi е чуден, за много други не е. Не го усещат всички като свеж, а като потен. Муска е доста капризна съставка и може да прецениш на теб добре ли ще ти застане само с проба върху твоята кожа. Нищо друго страшно не искам да кажа за него.
Парфюмите на НР, например, също са с много мускус и на доста хора избиват с потна нишка, на други са кристално чисти и прекрасни. Ако си от късметлийките, ще е хубав върху теб монталският мускус, но без проба си е тото.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 10:36 от Анонимен

# 179
  • Пловдив
За мен е чуден, защото не е потен.
Няма нищо общо с мускусите на Нарцисо.
В този ред на мисли има ли нещо общо с муска на Аченто Соспиро и Андромеда Терензи?

Общи условия

Активация на акаунт