Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Страхотна снимка!
За Амуажите не завиждам,не са мои, но за гледката от терасата определено.

След душ - аромат за вечерта ще е Мон ЕДП, не го бях носила отдавна, много лавандула изкара тази вечер, ммм чуден. Purple Heart

# 151
  • София
Дами, прекрасни снимки правите! С тях, тази тема става още по-опасна за джоба Simple Smile .  Великденски парфюм ми е Trussardy A Way For Her утре може и да го снимам.
https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-A-Way-for-Her-24720.html
Някоя от вас, имала ли е щастието да се докосне до тези аромати: https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Golden-Citrine-59405.html
Изглежда ми много приятен, но дали не е и скучен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Modern-Princess-Blooming-58715.html
Обичам аромата на диня и цветя и роза, когато е леко сладка но ме притеснява дали цитрусите на придават чувството на солен сапун.

# 152
Кой от парфюмите на Elie Saab  е най-подходящ за пролет/лято?

Girl of Now Forever е прекрасен през пролетта, но преди да стане горещо, твърде сладък (и леко химичен) идва след това.

In White е невероятно красив, особено в жега. И сега е чуден, днес съм с него, и нарочно седя на отворената врата на терасата. При всеки повей на вятъра се разтапям от удоволствие. Пазех си последните мл за жегите, но не мога да чакам. Знам, че ще го повторя (както и повторих Girl of Now Forever. Bместо да повторя първообраза обаче, взех Shine на негово място).

Girl of Now Shine  е перфектен за летни вечери, особено край морето. Много изпипан парфюм. ❤

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 22:06 от Deziderata

# 153
Този и на мен ми е любопитен, бих се радвала да прочета отзиви.

# 154
С каквъв парфюм  да си довърша поръчката към Нотино, моля за изгодни предложения?

# 155
Как намирате Guerlain La Petite Robe Noire Intens, спрямо първата версия?Ще се радвам на кратко ревю от ваша страна. Благодаря!

# 156
С каквъв парфюм  да си довърша поръчката към Нотино, моля за изгодни предложения?

Някое 30ml Ели Сааб, или 30мл на някой от фланкърите на Black Opium.

# 157
С каквъв парфюм  да си довърша поръчката към Нотино, моля за изгодни предложения?

Някое 30ml Ели Сааб, или 30мл на някой от фланкърите на Black Opium.
Сега ще ги разгледам. Допълващия продукт може и да е 100 мл Simple Smile))
Променям си желанието - просто ще се изкуша да добавя към Guerlain и друг парфюм. Стига да е неустоимо предложението. Доставката няма значение, когато има изкушаващи цени.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:25 от sevgito

# 158
Kovatchevaблагодаря! Hug  Залитнах към тъмната страна, но още не съм окончателно преминала:grinning: Следобед така ми се приноси Valentino Uomo Intense, че ходих да си пръсна от този на ММ и сега тъна в облак ирисово плюшено вълшебство. Гледам, че рязко е взел да му намалява и чак се притесних!:) Нищо не съм купувала откакто сме в извънредно положение, и аз съм в абстиненция, но май е време поне него пак да  заредя, докато още се намира.
Много малко  неща съм пробвала от тази серия на Ерера, но всичко пробвано ми хареса. Цените им наистина са срамни.
Страхотна снимка на Metaboles(не че парфюма не е Simple Smile) Направо се размечтах се за разходка  в планината.
Изплакнах си очите и със   снимката на Амуажите и гледката около тях!

# 159
  • София
Честито Възкресение Христово!
Желая на всички любов във вярата, здраве и много щастливи мигове Green Heart

Темата е пълна с чудесни снимки и позитивност, което е много хубаво и радващо Hands Clap
Последните дни ми се носеше нещо по-дълбоко, мистично и опушено. Вчера, бях с Jil Sander  The Essentials Scent 79 Man / https://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/The-Essentials-Sc … 79-Man-17290.html.
Страхотен!
А днес продължих с нещо  по-ароматно и топло - Ajmal Accord Boise  for men / https://www.fragrantica.com/perfume/Ajmal/Accord-Boise-14040.html

Продължавайте с чудесните описания и снимки Hands Clap

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 20:59 от Deetron

# 160
Кой от парфюмите на Elie Saab  е най-подходящ за пролет/лято?

In White е невероятно красив, особено в жега. И сега е чуден, днес съм с него, и нарочно седя на отворената врата на терасата. При всеки повей на вятъра се разтапям от удоволствие. Пазех си последните мл за жегите, но не мога да чакам. Знам, че ще го повторя (както и повторих Girl of Now Forever, вместо да повторя първообраза обаче, взех Shine на негово място).
Присъединявам се. И аз го обмислям (в мейкъп е на много добра цена), ама пък много искам и Lalique Soleil Thinking Не знам.

# 161
  • Sofia
Минавам да оценя снимката с Амуажите, кръстоса ми очите, прекрасни пастели.

Изпуснала съм оферти, ама имам повод - рожден ден, нестандартен - карантинен рожден ден😄, та в скрит текст черпя всички с истинската ми торта.😃

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 01:41 от sunattraction

# 162
Аз минавам да кажа, че тъна в такова удоволствие с Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille! Сега му е времето на този парфюм, не е за студено време. На студ изчезва, а сега е с мен от обяд и не е помръднал интензитета и излъчването му!
Аман от намаления по сайтовете, от нищо нямам нужда, но едно Момиче от Капри приютих колкото да не е без хич. И Арпеж не е пристигнал, ще има радост тези дни.

Продължавате с красотите, много много е приятно! Flowers Hibiscus
Сънче, какъвто и да е поводът ти, да си здрава и щастлива, това е най-важно! Тортата е wow!

# 163
Сън , страхотна торта ! Поздравления!
 dyvaromi , /правилно ли го изписаха/ и моите любимци са същите. Трябва да измисля добра аранжировка и да снимам и аз .
Валентиното го изтърват и аз ...

# 164
Може ли някой да опише малко GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE BLACK PERFECTO? Някак винаги я подминавам тази серия 🙄

Общи условия

Активация на акаунт