Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 467
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Май я мернах в размените скоро.

# 136
  • Sofia

Малко парфюмчета и от мен....тези, които за момента ползвам.

# 137
Благодаря за отговорите, момичета! ❤

Аз днес ухая на каталунски крем. (Щях да кажа на козунак, но не ми звучеше изтънчено. 🤣🤷‍♀️).
Става въпрос за Montale Sweet Oriental Dream. Днес минах точно с едно фъс за семейния обяд и определено ще го зазимявам. Толкова е сладичък, че почти можеш да пропуснеш десерта.🙈

# 138
Дами и господа , може ли някой от вас да ми припомни как се държеше Муска на Валентино,Уда  е ясен - днес четвърта бутилка поръчахме 😁И понеже трябваше да вземем от всичко на промоция /65,80/, поръчахме и Муска, а не си го спомняме и двамата ....

# 139
На тоалетната ми вода Lalique Encre Noire не е указан срок на годност след отварянето. Това нормално ли е? Grinning

# 140
Митко, връщай! Ужас, как така са ти пратили без срок на годност! Smile
....
То това да не е козунак, бе хора! Обикновено след отваряне парфюмите им дават 36 месеца, лично за мен е минимален срок, който се изисква законово за всеки продукт, за да гарантира някакво качество. А не че след това се разваля автоматично (вкисва като прясно мляко). Stuck Out Tongue

Прекрасни снимки, напълниха ми очите и качиха настроението!
Сякаш и темата разцъфтява като пролетна градина.

Днес се нафъщях доволно с Mon Guerlain Florale по обяд. Още го усещам супер силно и трайността му за флорал приятно ме усмихва. Страшно добре се развива и подхожда на лекия повей на вятъра, свежия въздух и долитащите на вълни аромати на разцъфващи дръвчета. Толкова оптимистичен и ведър парфюм не съм имала скоро!

# 141
Няма да го връщам, но за пръв път виждам парфюм без указан срок на годност след отварянето

# 142
Аз честно казано никога не съм гледала за годност на парфюм , нали е алкохол, а алкохола с годините става  по-хубав .... 😁

# 143
  • Germany
Христос Воскресе, парфюмни приятели! Да сте здрави и прекрасно ухаещи! Чудесни снимки, добро настроение, харесва ми темата в този вид!

Дами и господа , може ли някой от вас да ми припомни как се държеше Муска на Валентино,Уда  е ясен - днес четвърта бутилка поръчахме 😁И понеже трябваше да вземем от всичко на промоция /65,80/, поръчахме и Муска, а не си го спомняме и двамата ....

macadamia, муска на Валентино на мен ми мирише на сапун Лукс от миналото. Ако нямаш идея как мирише, то си представи луксозен сапун с роза и нежни бели цветя, поръсен с пудра от хелиотроп. Има много класическо и женствено звучене, много ми е любим Purple Heart. Цената му е шокираща, направо ти завиждам за нея. При мен е много траен и стои много луксозно. Може да го комбинираш с други парфюми. С каквото и да съм го комбинирала на Валентино, се е получила страхотна комбинация. Ще се радвам да споделиш като дойде впечатлението си.

BoMarina, чудесно ревю Hug Много интересна ми звучи тази комбинация тубероза с канела, много съм любопитна ще мога ли да я понеса. Определено избяга в белите цветя и ми е трудно да се ориентирам Hug Много ми харесва тази серия на Каролина Ерера, всички парфюми са жестоки, бих притежавала всеки от тях, само да не бяха такива високи цените им.

От днес при нас работят вече парфюмериите и малките магазини, дано се върнем успешно към нормалния живот. Направо се чувствам като наркоман в абстиненция, като няма нови ароматни запознанства.

Благодарение на изолацията открих, колко хубави парфюми имам, които отдавна не съм носила. Абсолютен любимец в хоум офиса ми се очертава Metaboles Ys-Uzac, обожавам го този парфюм в това пролетно ветровито време. Дава ми точната доза зелена свежа мента, лакритцова сладост и мед. Много зелен парфюм! Като глътка свеж въздух ми е!

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 18:31 от kovatcheva

# 144
  • София
Базила, прекрасна снимка! Simple Smile
С всеки Мон се чувствам аз така! Винаги ми повдига духа и настроението! Hug

Аз пък днес чак разбрах, че в тази ми кутия били 2 различни парфюма!!! Thinking

А, бе помня, че писахте тука, че Pure Musc NR бил с притурка for Her NR, но някак си ми отмина и замина като информация! Почудих се и на коментара на щерката, че розовото шише миришело по хубаво от малкото за коса и аз и обяснявам задълбочено, че са един и същ парфюм, просто майка и е направила по добра сделка за 50+10 мл за един и същи розов парфюм. Е, да ама не! Днес ме осени прозрението, колко право е било детето. Ама, кой да чете толкова задълбочено надписите по кутията?@! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145
  • Пловдив
Аз се сдобих от съфорумка с Montale Aoud Lagoon и го разносвам от вчера. Признавам си, поисках го само заради едно ревю на Денси. Бях сигурна, че ще ми хареса. Много интересно начало и в един момент ми избива на загасена цигара 😆, а съм непушач. Мислех, че си въобразявам вчера, но и днес изби. Имам чувството, че времето не му е ок на този парфюм и ще продължа с тестовете.
По принцип не разпознавам почти никакви нотки, но имам няколко парфюма, които се развиват супер странно върху моята кожа. Шалимар едт - бензин, Армани Си - ракия и сега този фас. Този пост май е за предната тема😆.

# 146
Към познаващите Illamasqua - траен ли е при вас, колко време го усещате? Някак ми се загуби след няколко часа, а имам още много малко количество и не знам доколко ще ми стигне за реална представа за трайността му.
Пак искам да ви благодаря за снимките, които споделяте, прекрасни са 🥰

# 147
Ех, kovatcheva , магьосница си-как красиво го описа този Муск....нямам търпение да се полея с него .....
Момичета, и аз да споделя колко много се радвам на снимките ви.Следващия път ще се опитам и аз да ви поднеса парфюмно-котешка снимка/отглеждаме си две шарени, мъркащи писани, а видях,че много от вас им се радват 😊/

# 148
Аз се сдобих от съфорумка с Montale Aoud Lagoon и го разносвам от вчера. Признавам си, поисках го само заради едно ревю на Денси. Бях сигурна, че ще ми хареса. Много интересно начало и в един момент ми избива на загасена цигара 😆, а съм непушач. Мислех, че си въобразявам вчера, но и днес изби. Имам чувството, че времето не му е ок на този парфюм и ще продължа с тестовете.
По принцип не разпознавам почти никакви нотки, но имам няколко парфюма, които се развиват супер странно върху моята кожа. Шалимар едт - бензин, Армани Си - ракия и сега този фас. Този пост май е за предната тема😆.
Топло, топло, горещо дори му трябва и морски въздух по възможност.

# 149
  • España
Любимите ми Амуажи за разкош

Общи условия

Активация на акаунт