Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
...*Ре, аз искам да видя и ротвайлера, ако може. Heart
Aризона, за теб Bowtie
Скрит текст:
Farra De Vi En ,малкото ми мече с нежно сърце Yellow Heart
Майкооо, направо ми разтопи сърцето! Heart Heart Heart
Благодаря! Kissing Heart
Не му отива Бакара Руж, трябва му нещо гушливо, топло и интензивно. Grinning

Благодаря за насоките, момичета! Долче Гардън е на мушката ми.

# 256
  • София
Долче Гардън е страхотен

# 257
  • Deutschland
И от мен един глас!

# 258
Особено пък,след като десетки пъти се е коментирало за развалени тестери,точно защото се нагряват от лампите във витрините.Но пък като се замислим,тези,които ги получаваме от сайтовете,много знаем как са ги складирали.

# 259
  • Sofia
Candy, при мен е точно като този коментар от фрагрантика - “actually such a creamy blend of almond milk, coconuts and vanilla (sprinkled with pretty white florals on top).” С лека сладост. Simple Smile)
Не усещам цитрус никакъв.😁
Адски траен и изпълва стаи, много го харесвам.

Бих си го подновила и аз, защото ми бяха останали 25/75 мл. и го размених.😃

Кучачо е страхотен, с още по-страхотно име. Винаги са ми били интересни завъртените имена на животинки и откъде са се сетили собствениците им за тях.😁

# 260
Ре,голямо сладурче:)
Хора,с този Sunshine много ме “тормозите”....става ли за лятото поне?...да разтегна разхода за бъдещите месеци живот и здраве и да успокоя демона в мен....

# 261
  • Deutschland
Calabria, става и то много 😍. Бих казала целогодишно.

# 262
Не, не става за лятото Съншайн, много е силен и става душлив, както и вкисва. До 20-20 и няколко градуса е супер и после се прибира.
Мимозата не я понасям. Толкова прост парфюм, на такава цена.

# 263
Ре,мега як куч ❤Един Sunshine много ще ми ходи на тази тучна полянка 😊
Кой Съншайн Laughing....Амуаж ?
Точно !!! 😁

# 264
  • Бургас
Хора,с този Sunshine много ме “тормозите”....става ли за лятото поне?...да разтегна разхода за бъдещите месеци живот и здраве и да успокоя демона в мен....
Дай първо с пробичка, аз изобщо не го харесвам.Нищо, че е любимият парфюм на Преслава.Mask

# 265
За мен този ултра, мега, готин и модерен Амуаж може да се носи целогодишно и особено когато има слънце-то и от името му е ясно ❤❤❤❤
Коя е Преслава?!?А да-тази,която си смени физиономията....тази женица не заслужава да се докосва до тази “ красота”

# 266
Ре,мега як куч ❤Един Sunshine много ще ми ходи на тази тучна полянка 😊
Кой Съншайн Laughing....Амуаж ?
Точно !!! 😁
Не са за мен Амуаж-ите:) Но от всичко,което изтествах,той беше най-носим за мен Simple Smile

# 267
  • Deutschland
Не, не става за лятото Съншайн, много е силен и става душлив, както и вкисва. До 20-20 и няколко градуса е супер и после се прибира.
Мимозата не я понасям. Толкова прост парфюм, на такава цена.
Ох, densi разсмя  ме 😅 " прост" казваш. Все го отлагам, че много лоши отзиви в чуждите сайтове- не се влияя лесно, но него няма да го поръчам на сляпо.
Моля те, кажи нещо повече.

# 268
Няма какво да кажа. Прост цветен парфюм, миришещ на нещо като нищо. От Амуаж аз очаквам чудеса, очаквам нещо за 600 и повече лева, не цветно парфюмче като от каталожна търговия примерно. Че и излъчване и трайност няма горкият.

# 269
  • Deutschland
Благодаря, densi . Много е оплювана Мимозата  и това разпали още повече любопитство ми.

Общи условия

Активация на акаунт