Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
cielo, ако познаваш Карата на Картие за мен имат много общи черти, като Мимозата е една идея с повече сладост.В една и съща посока са, заради това не си купих Амуажа.При мен Мимозата има доста добра трайност.

# 271
  • Germany
Привет и от мен Kissing Heart
В топлия Великденски ден бях с Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her. Май се очертава новият любим парфюм на мъжа ми. Днес обаче отново заложих на Либрето, че поне малко да ме стопли в това гадно време.

Идвам с въпрос, защото никога не съм подозирала, че има такъв вид от любимия ми мъжки парфюм. Какво ви е мнението за този део спрей и дали изобщо има смисъл от него. Мъжът ми понякога иска да подновява през деня, но не му се носи парфюма в колата и се чудя този спрей дали е добра алтернатива https://douglas.bg/tom-ford-noir-extreme-048165
Също така мисилите ли, че който харесва Extreme ще хареса  Noir https://douglas.bg/tom-ford-noir-conf-32421 или Ombre Leather https://douglas.bg/tom-ford-ombre-leather-conf-46522 . Искаше ми се да ги пробвам , но предвид обстановката няма да има къде и кога. Дали да стрелям на сляпо или да заложа на Extreme отново?

ani_d, и аз съм забелязала, че мъжете много харесват парфюмите на НР. Първият ми NR For Her EDT ми го избра точно мъжът ми в далечната 2006 година, и беше любов от първо помирисване. Много рядко ми е подарявал парфюм, без да е съгласувано с мен, но този му е право в десятката. И до ден днешен винаги ми прави комплимент, че мириша много хубаво, когато съм с парфюм на НР, наистина са много женствени.

По питането ти за мъжките парфюми, аз лично бих подновила Extreme Noir EDP, и бих му осигурила малък флакон за отливка да носи със себе си, ако не иска да носи целия флакон. Много различен е и от Ноар, и от Омбре ледър. Екстрем ноар е топъл, сладък, вкусен, дълбок, мек и гальовен, с неустоимия аромат на десерта Кулфи. Noir е доста по-мъжествен и пачулест, доста по-хард, не бих рискувала без проба. Ombre Leather е много секси и мъжествен, но e само за големи любители на кожа, съвсем различен от Екстрем ноар.  Extreme Noir EDP нося и аз с удоволствие, докато другите два намирам за твърдо мъжки.

Парфюм за деня беше
Скрит текст:
намести ми се сърцето с него Purple Heart

И да покажа и аз моят красавец Heart Eyes
Скрит текст:

На всички с нови придобивки - честити!

# 272
  • Deutschland
Кристалче, от Картие почти нищо не познавам 🙊 1-2 аромата.

# 273
  • Бургас
Ох, Ковачева страхотно коте имаш, имах подобно, но си отиде и още тъжа за нея.Expressionless  Сълзите ми потекоха чак.

# 274
А ето, аз не понасям и Карат. Но е по- добре от Мимозата де, защото е 60 лв., даже 54. За мен прилика обаче нямат голяма.

# 275
Candy, при мен е точно като този коментар от фрагрантика - “actually such a creamy blend of almond milk, coconuts and vanilla (sprinkled with pretty white florals on top).” С лека сладост. Simple Smile)
Не усещам цитрус никакъв.😁
Адски траен и изпълва стаи, много го харесвам.

Бих си го подновила и аз, защото ми бяха останали 25/75 мл. и го размених.😃
70 лева за 75 мл добра цена ли е? Много харесвам кокос и ванилия и сега се чудя дали да не го поръчам на сляпо Grinning

# 276
# 277
  • Варна
Много моля, кажете ми дали Палома Пикасо има сладка нотка, че това най-малко го харесвам.
https://www.parfimo.bg/paloma-picasso-paloma-picasso-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

# 278
Candy, при мен е точно като този коментар от фрагрантика - “actually such a creamy blend of almond milk, coconuts and vanilla (sprinkled with pretty white florals on top).” С лека сладост. Simple Smile)
Не усещам цитрус никакъв.😁
Адски траен и изпълва стаи, много го харесвам.

Бих си го подновила и аз, защото ми бяха останали 25/75 мл. и го размених.😃
70 лева за 75 мл добра цена ли е? Много харесвам кокос и ванилия и сега се чудя дали да не го поръчам на сляпо Grinning

Ох, много съм зле - за Dolce & Gabbana Garden питам Simple Smile

# 279
В момента нямам домашен любимец и от мен една пъстра домашна версия на най- предпочитаните от  мен Amouage аромати.
Колебая се за Мимозата. Мнения?

Сиело, Мимозата е страхотен . Мисля , че ти е нужен за корекцията , много !
На мен топ са ми Мимозата,  Блосъм, Туберозата,  Онър , Епик и накрая Люляка..
При мен Мимозата има завидна трайност ,Онър не толкова , а Съншайн изчезва още на 15 минута и не усещам част от съставките , както и La vie est belle..
Кристалчето ме заинтригува със Сиел...
Утре ще се опитам да снимам моите Амуажи и един голям пес
. Grinning

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 22:06 от mimozata

# 280
Много моля, кажете ми дали Палома Пикасо има сладка нотка, че това най-малко го харесвам.
https://www.parfimo.bg/paloma-picasso-paloma-picasso-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/
А ретро парфюми обичаш ли? Силно ретро?

# 281
Няма, но това е парфюм, който доста хора намират за "бабичка"

# 282
  • Варна
Аха, ясно. Не е за мен Simple Smile Благодаря!

# 283
А ти какъв точно парфюм търсиш?

# 284
Страхотна тема, снимките са страшно сладурски! Heart Eyes
*Ре, аз искам да видя и ротвайлера, ако може. Heart

Аз съм в търсене на перфектния кокос, който да не е химичен, да не мирише на "борче", и т.н.
Синтезирах разни мнения из интернет пространството и се спрях на два аромата за проба: Intense Tiare Montale и Soleil Blanc TF /edp/.
Intense Tiare - maaan, това ми е втори досег до Монтал и аб-со-лют-но сигурно ще ми е последен! Сигурна съм, че определението synthetic mess е измислена специално за ароматите на бранда.
Даже не мога да кажа, че отличавам някаква нотка изобщо; просто натегната до ужас, сладка химия... страшна работа, дори и "борчетата" не миришат толкова зле.
Soleil Blanc - ако кажа, че не ми харесва, ще излъжа. Обожавам кардамона в началото и умирам за кокоса в края.
Обаче не ми е достатъчен. Не ми е достатъчно секси, не ми е достатъчно кокосов, не ми е достатъчно тропичен и горещ.
Мирише ми чисто и прилежно, като добро момиче.
Не обичам аромати на чисто. За мен те са също толкова безинтересни и скучни, като безкофеиновото кафе, безалкохолната бира и колите с автоматични скорости.
Интензитетът му също е плачевен, имала съм одеколони с повече power.
Не. При добра оферта, бих го придобила, но за тези пари и това качество... няма начин.

Парфюм за деня /и още много напред, докато е топло и слънчево/:

Скрит текст:

*фотото е мое
миналата година ме беше подгонил и мен кокосът точно натурален търсех, затова си насъбрах, включително плюс лосиони за тяло, след малко ще ги добавя за инфо, може някой да Ви пасне:)

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 22:40 от Dorry88

Общи условия

Активация на акаунт