Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Candy, при мен е точно като този коментар от фрагрантика - “actually such a creamy blend of almond milk, coconuts and vanilla (sprinkled with pretty white florals on top).” С лека сладост. Simple Smile)
Не усещам цитрус никакъв.😁
Адски траен и изпълва стаи, много го харесвам.

Бих си го подновила и аз, защото ми бяха останали 25/75 мл. и го размених.😃
70 лева за 75 мл добра цена ли е? Много харесвам кокос и ванилия и сега се чудя дали да не го поръчам на сляпо Grinning

Ох, много съм зле - за Dolce & Gabbana Garden питам Simple Smile
Супер е цената. За мене е най-много кокос с цветя, малко франджипани и иланг усещам... Много летен, много плажен и едно безгрижно настроение ми създава.

# 286
Да, и за мен е такъв. Много кокос има и е много летен.

# 287
  • Sofia
Цветинка, и аз мисля, че е добра цена, особено ако е от проверен сайт.
На прима виста, в повечето сайтове е по-скъп. Simple Smile))

# 288
А точно тия дни го гледах в Парфимо, или Елинор, на тази цена, тестер де. Купувала съм го на подобна от Мейкъп и не бих имала съмнения.

# 289
Благодаря, момичета, ще го поръчам, че нещо тези два дни ми е много напрегнато на работа и искам нещо за успокоение Grinning

# 290
  • España
От Сикрет гардън серията на Амуаж аз си ги подреждам по харесване така : 1. Туберозата 2.Лилака 3. Мимоза 4. Розовия . Съншайн имам само на мостра и не бих си купила....краставицата е много осезаема за моите възприятия...
Искам да Ви питам пак за Davidoff Leather Blend... обожавам миризма на кожа...обаче ....опушена дървесина....изобщо пушеци ми действат зле....наистина ли се усеща нещо подобно? И за цената...тук го открих на едно място и е последен,така че трябва бързо да се реша ( вчера бяха повече от 5) ,та... 63 евро нормално ли е? Благодаря предварително!

# 291
Усеща се пушекът. Напомня ми на миризмата от якето на един съсед, когато се върне от лов Simple Smile.  Не е за на сляпо. TF Ombre leather е по-добрият вариант според мен.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 23:07 от HKl

# 292
Определено се усеща пушек. Цената е висока.

# 293
  • España
Благодаря ,момичета! Отказвам се ,значи...

# 294
  • Deutschland
Аз поръчах едни 75 мл от Dolce & Gabbana Dolce Garden за 38 €. 😀

# 295
  • Седмото небе
Здравейте и благодаря за темата!!! Много ви бях изпуснала и ви изчетох за 4-5 дни сутрин с кафето. Прекрасни снимки на парфюми и домашни любимци сте показали. На Великден подсетена от тук бях с:
*тук е станал малък микс, Рубинените феи са снимани с капачката на Сините*
Излязох и носейки се на крилете им направих и още една красива ( поне за мен снимка )

За следващите дни съм предвидила на Червените феички компания от същия бранд

Тази снимка е малко по-стара:

На нея липсват Сините феи и Aqua Oriens. Тях ще ги снимам обаче в топло време и сред зеленина, каквато им отива. Определено VC&A се очертават като мои любимци...
Ако успея да я изнамеря ще ви покажа и снимката на моята покойна маца преди години как позираше с Великденските яйца.
Скрит текст:

Много съжалявам че я няма, а когато я имах, че не съм я снимала и с парфюми... Затова толкова много се радвам на вашите маци и кучовци!!!
Седеше и ги пазеше по три дни. Същата особено се наслаждаваше да се доближава до Уоманити на Мюглер. Тогава го ползвах много активно.
Благодаря на всички тук, които споделят позитивизъм,хубави емоции и полезна информация-прекрасно е да ви чета!!!

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 19:49 от * SUPERGIRL *

# 296
  • Варна
Тиква, търся...  нещо хем свежо, с леко мъжка нотка, аз го наричам дървесно, но като ви чета сякаш се влага друг смисъл в дървесината Simple Smile, но да не е съвсем мъжки. Иначе харесвам My Burberry blush,  наскоро купих Chanel фреш и много ми харесва също. Мисля, че не знам какво искам Simple Smile Явно ще събирам мнения сега и когато отворят Дъглас ще ги тествам.

# 297
[quote author=Аризона миналата година ме беше подгонил и мен кокосът точно натурален търсех, затова си насъбрах, включително плюс лосиони за тяло, след малко ще ги добавя за инфо, може някой да Ви пасне:)
Много благодаря за снимките! 🤗
Bronze Goddess ми хареса при тест неотдавна, но е мега нетраен върху мен.
И сега да питам - има ли разлика в аромата между този със златните частички (аз него харесах) и другия флакон?
И кой е този сладур с кърпата на главата? 😃
Ох, пиша през телефона и са мазало цитатите, съжалявам.

# 298
С кърпа на главата е Маша:)))
от Маша и мечокът httpss://makeup.com.ua/product/352443/. Иначе от двете богини предпочитам засега като аромат eau fraiche, и двете ги усещам доста трайни, особено златната. Някои от кокосчетата (на боди шоп, натуралиум, хараюку) са много натурални, почти никаква сладост, могат да се комбинират или самостоятелно. Korloff gold, terracotta, Aquolina, pasifica, богините са по-богати на съставки, ама всички са си кокосчета:)

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 10:55 от Dorry88

# 299
  • София
Тиква, търся...  нещо хем свежо, с леко мъжка нотка, аз го наричам дървесно, но като ви чета сякаш се влага друг смисъл в дървесината Simple Smile, но да не е съвсем мъжки.
Като те чета и първият аромат, за който се сетих е Roberto cavalli Paradiso. Кръстила съм го "приключенският парфюм". Прави ми компания на почивка по крайбрежието на Хърватска, Черна гора и Албания. Той е точно свеж и дървесното му е далеч от накъртващото. Не ме напряга, дори ми дава положителна нагласа и ме кара леко да се усмихвам. Абсолютно настроение за ваканция, почивка и хубави емоции.

* SUPERGIRL * гледам твоя снимка с червената фея и разбирайки, че и ти имаш синята, може ли да опишеш червената или да ги съпоставиш по някакъв начин двата парфюма?

Общи условия

Активация на акаунт