Парфюмни размисли и страсти - 240

• 48 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 330

Скрит текст:
За втория нищо не мога да кажа , но мосю Ли при мен си  сравнително траен за  лек и ефирен свежак -вчера бях с него  и ми издържа около 7-8часа.  Преди няколко страници писаха за него в темата, аз лично завиждам на всички които споделиха, че при тях е шлейфов- любимата ми градина е, пролет и лято е прекрасен,  но при мен стои близко до тялото.
А при мен Le Jardin de Monsieur Li е много траен, чак се чудя за един и същи парфюм ли говорим. От сутрин до вечер го усещам и даже на следващият ден в косата. Не прекалявам с пръсканията 3 - 4 фъса са ми достатъчни, от повече кихам. Simple Smile Освен това открих, че на студено се държи прекрасно, по-мек е и по пухкав някак. Тогава цветята в него са много по-сладки и по-отчетливи.

И като заговорихме за него:

Снимките са мои. Simple Smile Вдъхновихте ме и ми се яви музата, отдавна не бях снимала. Flowers Tulip

Много си го обичам! Green Heart

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 13:57 от Sysly

# 331
  • София
О, единствено с виолетката на Аник Гутал са ми казвали колежки, че ухая на Метеоритите! Категорично ми се доближава най-много тя до тях. Но то си е и до кожа и излъчване. При мен трансформацията беше чудесна! Но да. Моно е.

# 332
  • Deutschland
Нека днес да ни е лилаво🎶😀

# 333
Sisly знам ли, при мен  така се държи Thinking,  а аз  от него специално пръскам двойно на теб. Иначе такава трайност мен ме устройва за пролет и лято, защото обичам да сменям късно следобед или вечер с друг парфюм. Много го обичам и аз,  много ми е лежерен, жизнерадостен  и дзен, винаги ми повдига настроението, даже днес си го поднових, че ми бяха останали едни нищожни мл. в бутилчето:smile:

# 334
Kopche, Densi, благодаря за отзивите.
Май засега ще се въздържа, още повече, че днес цената е с повече от 10лв нагоре 🤔
Insolence го харесвам аз, ако и да идва силничък или химически понякога.
Но ако La Violette писва бързо, определено нямам нужда от него, в момента поне.
Aко го видя пак на хубава цена, ще се замисля, заради Метеорит-ността му

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 14:35 от tuali

# 335
Не е снимка с куче (защото не стои мирно, а и е прекалено рошаво 😀), но пак се вписва във всеобщата тема напоследък. Получих го днес, не познавам Бакара Руж, единствено негови клонинги и имитации, но този Монтал няма почти нищо общо с тях. Чак се изненадвам на всички коментари, колко много прилича на Бакара..
Е, може би има значение, че не е “престоял” вкъщи 😀

# 336
Montale-Starry Nights

# 337
  • София
А може ли да го опишеш как го усещаш? Blush

# 338

.....и другата мацка, която по случай слънчевия ден си избра Sunshine  🌞🐈

# 339
Опитах се да аранжирам някои любими пролетни аромати в компанията на един от домашните любимци (най-любопитната) - доколкото склони... Wink Flowers Four Leaf Clover С пожелание за слънчев и жизнерадостен ден! Two HeartsNature SunnyFlowers Hibiscus
Скрит текст:

# 340
Коя е Мансерата и може ли да я опишеш?

# 341
Здравейте !Някой ползвал ли е ТОM FORD Velvet Orchid

# 342
Densi, Питона е това.

# 343
А може ли да го опишеш как го усещаш? Blush
  Страхотен е  , не знам точно как да го опиша има доста специфична миризма !

# 344
Коя е Мансерата и може ли да я опишеш?
Дивия питон е това. По-рано бях споделила първото си впечатление (през декември) - вмъквам го долу. Сега мога да добавя, че е изключително траен и много красив. Heartbeat
Скрит текст:
От днес имам нова белоцветна парфюмна любов - Mancera Wild Python 💕 Купих го без тест (не ми е за пръв път), но уцелих в десятката. Не съм го разносвала още, но този парфюм ми залепна като втора кожа. Това е туберозата, която исках - чиста и хладна, мека и обгръщаща, ясно изявена, на челна позиция. Усещам присъствието на още бели цветя, които не са водещи, но правят с туберозата хармоничен букет. Мускукът е светъл и достатъчно отчетлив. Прасковата е поднесена както е откъсната от дървото, без да е разрязана. Има лек намек за ванилия и пачули. За османтуса не мога да кажа, защото не знам как точно мирише. Парфюмът не е сладък, но е добре подплатен, великолепен и пристрастяващ. В началото започна агресивно (но не остро) и се смутих. След две-три митути започна да уляга и се разкри цялата му красота. Създава усещане за дистанцираност, не излъчва прекалено силно, но според мен, трябва да се внимава с дозировката. Смятам, че в малко по-топло време ще се разкрие още по-добре.
Пожелавам на всички пишещи и четящи безброй позитивни парфюмни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт