Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland
На Annick Goutal други имали ли сте и доволни ли сте от трайност върху кожата и наситеност на аромата ?
Аз имам няколко и изобщо не съм доволна, спирам с опитите. Неотварян: Eau D' Hadrien - ще го видим и него.

# 436
Да ви представя и моя домашен любимец (истински си нямам в момента), казва се Люлин 5 (истинското му име, дадено от играчкопроизводителя😂). Черното, лака и леко фетиш-стила идеално паснаха на Extreme Noir TF. Лилавите лалета подсказват чувствителната, но тъмна същност  на душичката му 😀
Хора, защо съм чакала досега да имам този парфюм?!? Сигурно от 3 години му се каня, а чак сега се взехме. Направо ми е като преоткрита стара, но неизживяна любов. Сякаш се познаваме от 100 години, но чак сега преоткриваме страстта. Страшно ми харесва! Обичам аромати, в които има съставки, които обичам) пък и такива, които си мисля, че не обичам), но са така замесени, че не можеш да различиш ясно откъде идва магията. Да, има мандарини, нероли и роза, но стоплени от шафран и ванилия, щипка лепкави смоли и дървесина, но а-ха да стане шербет и са подправени с карадамонче и индийско орехче. Това е абсолютен унисекс, да не кажа, че ми е чудно как е писано като мъжки аромат. Не че бих имала против мъж да да мирише на него, но за мен е доста женствен. Със сигурност зависи от приносителя... Мъчно ми е, че вероятно заради грешен маркетинг Sahara Noir го пратиха в женската секция и кой знае дали заради това не просъществува..?

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 18:07 от tuali

# 437
  • Deutschland
Момичета, наистина ли намирате Мансерите за толкова мазни? Дали не е до кожа.🤔 Нямам алергични реакции или съсипани дрехи. Силен мазен филм също не оставя върху кожата ми. Понякога се чудя дали не говорим за различни Мансери 😊 Изобщо не са ми и толкова силни и задушливи ( като например един Alien ). С мярка ги използвам- 3 -4 апликации. Трябва да пробвам Mancera в София дали няма евентуално някаква разлика за различните пазари. Използвам предимно Roses Vanille, Cedrat Boise, Aoud Orchid и Jardin Exclusif.
Roses Vanille е един от любимите ми за спорт през зимата, другият е лек, цитрусов- MFK Aqua Vitae.

# 438
Да, моите Mancera са мазни, правят петно. Аз ги пръскам на дрехи, но обикновено на плетени, или такива на които няма да личи.

# 439
  • Deutschland
Рядко пръскам директно върху дрехи, обикновено от вътрешната страна или прилагам друи трикове.

# 440
Сиело ,пак хубава снимка !
Аз получих една интригуваща шанелска мостричка Heart Decoration
И отивам да и се любувам..
Кристалче Flowers Cherry Blossom

# 441
Ооо, и аз чакам отзиви за питона, моля:)!

# 442
Аз също  виждам, че много го хвалите, но до сега не съм го срещала ..изглежда интересен!

# 443
Мансерите са ми мазни, като че съм се напръскала със зехтин. Често ги бърша отгоре със салфетка, защото ми съсипват дрехите. Пръскам на кожа в деколтето и после след известно време преди да се облека бърша. Така им намалявам и силата, защото са мен са страшно силни моите.

# 444
  • Deutschland
densi,  при всички ли Мансери, които имаш/ тествала е така?

# 445
  • София
За питона - започва много остро туберозено, чак лекарствено, но това е 5 мин. Много бързо става креместо белоцветен, пухкав, леко сладък, но не в гурме смисъл. Като цяло не е чудо невиждано, аз съм фен на белите цветя и имам много, този също ще си го нося с кеф, но не е нито особено оригинален, нито чак толкова мощен и чудовищен. Като си заровя носа там където съм пръснала и вдишам дълбоко, усещам и някаква билкова нотка, но в облака не се долавя.
Пръснах 7 пъти, мога и още Grinning

Велвет ванилата и шоколадовата роза не ми правят такива мазни петна.

# 446
  • Бургас
За спорт използвам цитрусови или цветно-мускусни аромати. Преди използвах този Les Cascades de Rochas Songe d’Iris Rochas for women, но вече е много трудно откриваем и макар, че се запасих ми се свиди. Сега прдимно Vetiver Pamplemousse Zara for women and men, Adam Levine for Men Adam Levine for men, My Green Summer Yves Rocher for women and men  и Tuscan Soul Salvatore Ferragamo for women and men. Не са особено трайни /без първия/, но мисията им е да издържат час-два и да не ме душат, когато кожата се затопли и започнат да излъчват по силно и .... доволна съм.

# 447
densi,  при всички ли Мансери, които имаш/ тествала е така?
Да, като някои като Черешовата и Precious Oud примерно са по-мазни. Муски Гардън не е толкова, новият ми Инсенс Голд също. Те са по-леки като консистенция. Велвет Ванила е мазен, но не колкото първите два. Голд Уд е мазен, като и Уд Ванила.
Монталите също са ми мазни. Особено удите.

Питонът няма да е мой, отдавна го знам, но сега вече затвърдих това мнение и не бих го поръчала.

# 448
  • Deutschland
За питона - започва много остро туберозено, чак лекарствено, но това е 5 мин. Много бързо става креместо белоцветен, пухкав, леко сладък, но не в гурме смисъл. Като цяло не е чудо невиждано, аз съм фен на белите цветя и имам много, този също ще си го нося с кеф, но не е нито особено оригинален, нито чак толкова мощен и чудовищен. Като си заровя носа там където съм пръснала и вдишам дълбоко, усещам и някаква билкова нотка, но в облака не се долавя.
Пръснах 7 пъти, мога и още Grinning

Велвет ванилата и шоколадовата роза не ми правят такива мазни петна.
7 пъти казваш и още може 😂
Благодаря ти, ~Étoile~!

# 449
  • Сан Франциско
Красива тема, благодаря!

Аз последните дни се радвам на тези красоти:

Пазете се, бъдете здрави и се наслаждавайте на новите си аромати.

Общи условия

Активация на акаунт