Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Flowers Strawberry Честит рожден ден, Лола! Gift Heart
Щастлива, доволна и връхлитана от нови парфюмни вдъхновения бъди! Flowers Rose
---------
Вчера си получих Мансери-те. Ще драсна по-натам впечатления. Много роза, много нещо. Трябва да призная, че не съм впечатлена, имах по-големи очаквания. От трите само едната отливка ми хареса, но не дотам, че да купя огромна бутилка. Д ане говорим, че с пръскането на китка от първата се изприщих – червени блънди. Явно алергична реакция.

Но пък за сметка на това без да очаквам, съм тотално впечатлена от Jour d'Hermes Absolu Hermès for women – прекрасен, прекрасен, фантастично фин, ефирен, осезаем в същото време – за пролет и лято би бил превъзходен и смятам да придобия. Simple Smile

# 421
Lolaa, честит празник и от мен! Birthday, много симпатична тортичка!
Тиква, днес съм със същия парфюм. Чета си на балкончето, на едната ръка съм напръскала Sunshine, на другата една самоделна смеска, а на челото ми се е изписал от мислене Myths, само веднъж съм го пробвала и не спирам да се чудя, че мм, за разлика от мен не го хареса.

# 422
И аз получавам понякога алергия с пъпки червени, от Мансерите. Много са маслени и силни.

# 423
  • Deutschland
Искам да споделя  разочарованието си от Annick Goutal Petite Chérie Eau de Cologene Alcohol-Free.
Откакто фитнесите са затворени спортувам най -вече на открито и с оглед на хубавото и слънчево време реших да си поръчам нещо без алкохол. След тренировка се изтягам на някоя пейка и си правя кратка слънчева баня. 😊 Днес се напръсках с тази вода на GOUTAL - това наистина е вода, трайност около 15 мин., при цена около 80 евро очаквах поне около 2- 3 часа. Добре че не поръчах ванилията.
Използвате ли парфюми когато спортувате и какво предпочитате?  Нещо леко за повдигане на духа, по-интензивно за power или парфюм, от който искате да се отървете.

Трябва да е круша, но нямам такава. Заместител ябълка, друо не заслужават!😅

# 424
FatalSnare, честити Перли! 🌼При мен взимат същия завой, стават сладки и топли, но аз и така много си ги обичам. Колегита казват, че като мина когато съм с този парфюм, в коридора остава да се усеща следа половин час след това.

# 425
И в залата съм с обичайния си парфюм от деня/ходя на фитнес, йога, канго и др./, защото отивам там след работа ,а парфюмите няма как да се измиришат до тогава, така че си ароматизирам сериозно около мен, но пък никой до този момент не се е оплакал, напротив, даже са в очакване с какъв аромат ще съм и какъв лосион ще сложа след душ 😁Но отново искам да кажа, че Монтали и Мансери не използвам, а и много ниш-аромати не са ми по вкуса, та с мейнстрийм аромати /така се наричаха или греша?/ няма кого да отровя 😁

# 426
За спорт много ползвах Burberry the beat, много свежо ми действат цитрусите за такива активности. Тъй като го свърших, сега е заменен от In2u Calvin Clein и White tea на Елизабет Арден, трите имат много сходно днк за мен, като The Beat е най-голямата свежарка. Но тъй като напоследък спортът се случва основно в домашни условия, "спортните" ми аромати отлежават, понеже сега се пръскам с всичко друго по-интересно и ново като придобивка, според настроението за деня😊. Към категорията спортно/неангажиращо-ежедневни бих добавила и Moschino Fresh

# 427
  • София
... без да очаквам, съм тотално впечатлена от Jour d'Hermes Absolu Hermès for women – прекрасен, прекрасен, фантастично фин, ефирен, осезаем в същото време – за пролет и лято би бил превъзходен и смятам да придобия. Simple Smile

Адашке, видя ли?!  Hug Писах по назад за него!
Това се казва превъзходен кралски парфюм!
Задължителен за придобиване е!

# 428
..Използвате ли парфюми когато спортувате и какво предпочитате? ..😅...
Използвам или леки цвени, или сапунени и чисти.Нещо леко и свежо.
Най много комплименти съм получавала за Аура на Мюглер Simple Smile Може би не само за мен е перилен Bowtie
Веднъж бях на тренировка с Табако Ванил... след работа..... и едно момче от спортния ми клуб ме попита- "с лекарство за травми ли  си се мазала" Stuck Out Tongue Closed Eyes (тренирам Муай Тай и често момчетата се мажат със силно миришещи,загряващи гелове за травми)

# 429
На Annick Goutal други имали ли сте и доволни ли сте от трайност върху кожата и наситеност на аромата ?

# 430
На Annick Goutal други имали ли сте и доволни ли сте от трайност върху кожата и наситеност на аромата ?
Много имам. Доволна съм от всичко, щом съм ги задържала.

Днес получих, освен Ермеса и Flower by Kenzo Poppy Bouquet Kenzo. Не го познавах и не бях чела за него нищо. Като пръснах се облях в радост, светлина и щастие. Абсолютно влюбена съм в това красиво цвете.
https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-Poppy- … ouquet-58624.html

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 17:28 от densi

# 431
Темата е ужасно пристрастяваща. Освен Валентино, сега ще се оглеждам и за този Jour d'Hermes Absolu Hermès for women. Има ли го  на изкушаваща цена?

# 432
... без да очаквам, съм тотално впечатлена от Jour d'Hermes Absolu Hermès for women – прекрасен, прекрасен, фантастично фин, ефирен, осезаем в същото време – за пролет и лято би бил превъзходен и смятам да придобия. Simple Smile

Адашке, видя ли?!  Hug Писах по назад за него!
Това се казва превъзходен кралски парфюм!
Задължителен за придобиване е!
Ако знаете как ви завиждам, момичета - винаги съм го искала този парфюм, преди доста време си поръчах мостра от Нотино, но за огромно мое съжаление, колкото и пъти да го пробвам върху мен изкарва винаги пиклива нотка, и то котешка... Pensive

# 433
Копченце, не си спомням, вероятно съм проспала нещо. Сигурна съм, че е коментиран в темата, но нещо с търсачката не мога да се оправя, излиза ми предимно в "Размяна на парфюми".
Да, определението "кралски" много му подхожда. Страхотен финес!

cabochard, много вероятно е да е от грейпфрута. Той понякога си прави такъв майтап. А и мъх има.

От L’Ambre des Merveilles Hermès също не ме превзе така, както Ombre, който е приказка. Честито на придобилите го дами. Също е в уиш листата при мен.

За спорт не ползвам различен парфюм от избора ми за деня. Но и аз не ходя по зали.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 17:29 от Базила

# 434
..Използвате ли парфюми когато спортувате и какво предпочитате? ..😅...
Използвам или леки цвени, или сапунени и чисти.Нещо леко и свежо.
Най много комплименти съм получавала за Аура на Мюглер Simple Smile Може би не само за мен е перилен Bowtie
Веднъж бях на тренировка с Табако Ванил... след работа..... и едно момче от спортния ми клуб ме попита- "с лекарство за травми ли  си се мазала" Stuck Out Tongue Closed Eyes (тренирам Муай Тай и често момчетата се мажат със силно миришещи,загряващи гелове за травми)

Табако Ванил, ако трябва да го сложа за някакъв спорт.... си го представям само за йога примерно 😅 Нещо бавно и с дълбока концентрация

Общи условия

Активация на акаунт