Парфюмни размисли и страсти - 240

• 48 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • виртуално
Може ли няколко думи за новият Alien?💞🙏🏼
И на мен ми е интересно за  коментар за него...

ето мнението на Аризона :

Успях да пробвам и Alien Mirage. Да, наистина е мираж. Просто Ейлиън липсва там. Няма го, даже и помен няма. За сметка на това има някакъв гаден, воднист, акватичен мускус, който страшно ми напомня на някой друг парфюм. Обаче не мога да се сетя кой. От всичко, което някога съм пробвала на Мюглер, това е най-най-най-слабото изпълнение, евър. Безлично, незапомнящо се, тъпо. Ако това е резултатът от придобиването на бранда от Лореал, нищо добро не се очаква. Разочарована съм.

# 406
Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipЧестит рожден ден ,Лолаа ! Flowers Cherry Blossom
Да ти се сбъднат всички желания!Почерпката е впечатляваща!Много харесвам избора ти на парфюм ,един от любимците ми е.
Кой питаше за Есенс ,чуден е .Нещо между Габриел и Жадор Л Абсолю.Много класен, красив и нежен .Снимката с перлите е класика.
Момичета страхотни снимки !И аз се пробвах ,резултата не е впечатляващ ,но ще я покажа..
Аз днес / при нас е хладно с ветрец / съм с Pure Bloom , мммммммммм богатство .

# 407
  • София
Lollaa*  ЧРД ChampagneTadaParty Time
Усмихната и здрава да си!

# 408
Честит Рожден Ден, Lollaa TadaChampagneTadaFlowers HibiscusTadaBirthday
Мн хубав парфюм си избрала за празника си.
И аз съм с официалната си пижама с розова котка - русалка - златист еднорог.
Парфюм за деня любимото ми франджипани
https://www.fragrantica.com/perfume/Sana-Jardin/Revolution-de-la-Fleur-46704.html.
И въображаемо хоум офисът ми е в Тайланд, аз - с цвете франджипани в косите.

# 409
  • España
Като сте казали “Габриел “ ....и аз съм с него днес

И още малко Шанели-Манели COCO ми е голяма слабост на мен ! 😉

# 410
Ай какви снимки показвате, страхотни сте.
Аз днес съм с очарователният L'Ombre Des Merveilles Hermès. Не мога да му се нарадвам.

# 411
  • София
Новите попълнения от вчера и днес

Чудя се с кое да се напръскам. Сигурно ще е Питона Blush

# 412
  • в голямото село
Etoile, моля те сподели после за Питона това- онова Grinning

# 413
  • София
На първо време мога да кажа, че е мазен -буквално, нямам предвид аромата. Пръснах на китка и цялата лъщи все едно съм се мазала с олио. Май много ще трябва да пазя дрехите. Иначе започна с остра тубероза...повече по-късно.

# 414
Те всички Mancera са като олио, пазете дрехите си от тях!

Днес с 🥰
Скрит текст:

# 415
  • Варна
Ай какви снимки показвате, страхотни сте.
Аз днес съм с очарователният L'Ombre Des Merveilles Hermès. Не мога да му се нарадвам.

Аз съвсем благородно ти завиждам.Поръчката ми е от 15-ти и е чакаща определено се замислям да я дублирам вече си мисля,че са ме забравили SadНаслаждавай му се и заради мен!

# 416
  • Бургас
Парфюм за след малко-       Няма да сгрешиш с Шанс Тендър още повече, че си го пробвала, лично за мен за летния сезон този парфюм е най и няма конкуренция.Върху мен е страшно траен, пиша за ЕДТ.

# 417
  • София
Lollaa*, честит рожден ден и от мен! Flowers Hibiscus Да си здрава и много щастлива!
И аз все още чакам L'Ombre Des Merveilles Hermès от Дъглас. Вчера говорих с тях по телефона. Казаха ми, че ще го получа следващата седмица.
Прекрасни снимки виждам и са радост за очите. Heart Eyes
Ето и моите любими Шанели. Така и така ги споменавате днес. Simple Smile
Скрит текст:

# 418
Засега само продукт с кутия съм поръчвала, просто защото се е случвало цената да е същата или да няма продукт без, но момичетата са ти казали, че е със вече Simple Smile

Честно да си призная, дори по парфюмериите не съм виждала тестер Chanel без капачка.

# 419
  • София
Пристигнаха Перлите на Лалик почти на сляпо и основно по съставки поръчан. Ето и впечатлението ми:
Уаууу началото е невероятно, искам още и още от него, като наркотик ми е. Мирише ми на първата любов - Миднайт пойзън. Стои и като него - дистанциращ, класен и много възпитан. Първоначалната сила се прибра обаче (за мое огромно съжаление) и студенината му изчезна. Нещо омекоти силата на пачули и започна да ми мирише на пудра. Укроти се като мъркащо котенце. Чак се усети сладост и топлина (не очаквах това). Пачули, роза и черен пипер продължавам да си усещам, макар и не толкова силно (а ми се иска, особено пачули). Имах очаквания да е по-студен и дистанциращ, въпреки това е красота и величие. Респект към тази невинна бутилка. Зимата ще му се радвам много, а защо не и някоя лятна вечер в коктейл бар край морето.
Трайността му беше 5-6 часа, а когато усетих пудрата веднага го асоциирах с друг аромат, който имам - Moonlight patchouli. Сега се чудя има ли смисъл да имам и двата. Ще пробвам пак в по-студен ден и ще реша. Друг вариант е постоянно да го подновявам, заради първоначалната ми еуфория по него. Ако остана на последния вариант, за обкръжението не ми се мисли InnocentInnocent

Общи условия

Активация на акаунт