Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
На мен пък нещо не ми е наред с шишето на Gabrielle 🤔 като "гладно" е! Капачката ли ми се струва че му е малка или нещо друго, което не схващам, но не е както трябва.
Освен това имам Jour и мисля, че и сокът не ми трябва.

Lollaa*, честит празник!
🌼🎂🎈🎁🎉🍀

# 391
🌷🌷🌷Весел празник, #Lollaa* -здрава и щастлива бъди! 🌷🌷🌷Прекрасен аутфит-официална пижама , червено червило , Габриел....
Габриел е чудесен,надявам се и Essence да е толкова прекрасен и траен, че цяла стотица си очаквам 😁
Аз днес не съм на работа, облякох си официалния анцуг, гланц за разкош и “мъжествения” Шанел, с които повярвайте ми се чувствам мега женствено🤩

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 12:58 от macadamia

# 392
#Lollaa*, честит рожден ден - бъди жива и здрава!

И аз заложих днес на Шанел. Трябва да призная, че в началото не бях особено впечатлен, но с всяко носене ми харесва все повече. 🙂

# 393
  • Бургас
Макадамия, прекрасница е Габи Есенс.Валери, ми на какво друго да заложиш естествено, че на Шанел.Animal Smirk Cat

# 394
Много хубаво бутилчето на новия Shalimar Eau de Parfum Serie Limitee 2020
Скрит текст:
С нетърпение чакам да го помириша.
Голямата ми парфюмна любов е Shalimar Souffle de Parfum, но са ми интересни всички от серията.

Размазва ме този парфюм. Така ме допълва и завършва, сякаш е точно тази част от мен, която ми е липсвала. Най- деликатният и фин ориенталец според моят вкус. Има някаква девствена съблазън в него. Пищен, но не прекалено, пухкав и нежен, но страстен, упойващ и приканващ.
Любов от първо помирисване! Blue Heart

Lollaa*, честит рожден ден! Каквото ти е на сърцето, да ти е и в ръцете! Champagne Birthday Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 10:39 от Sysly

# 395
Хубав Четвъртък, дами и господа!
Парфюм на деня и леко намигване:

ЧРД,  Lollaa*!Харесва ми самоиронията ти!!!Зачетох и аз ...."официалната пижама" отива директно в пандемичния ми речник и някое време ще издам мемоари!!!
Усмихнат ден и весел празник! Flowers BouquetCocktailCakeBirthdayBalloon

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 11:51 от Нимфеа

# 396
Пак нахлувам в темата с още едно питане, след хиляди терзания между Narciso Rodríguez или Армани Си, взех си тестер на Prada La femme l'eau https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-La-Femme-L-Eau-46399.html . Имам време да откажа поръчката, търсих в темите, но точно за него не намерих нищо. Моля за вашето мнение или впечатления. Миналото лято тествах интенс версията и още един, помня, че не харесах много интенс, но другият ми хареса, не се сещам обаче дали беше L'eau или просто едп.
Оф: Много красиви снимки в темата
Не е хубав парфюм. Прекалено обикновен е. Не добре композиран.

Честит рожден ден, Lollaa*!🌹

# 397
...NR Essence и аз обожавах. Имам 10 мл. останали и си ги пазя като очите си. От време на време си го отварям и си го душа - няма такава прелест... Сърцето ми кърви, че никъде го няма.
И на мен ми е любимец,аз си пазя цяла 100-ца,но от над 8 години вече;))) За съжаление не е достатъчно комерсиален,за да има имиации в наливните парфюмерии(имат невероятно добри имитации),поне от там да си го набавям Disappointed

Lollaa*, Честит рожден ден Simple Smile

Ре, Flowers Cherry Blossom, имаха го Рефан, 028 номер, и от него се запасявах също, но и той свърши Sad И никакъв друг парфюм сходен няма наличен, а така да искам!! Завиждам за 100-цата, пази си я, че е много ценна.

Честит рожден ден, Lollaa*

# 398
  • София
А какво точно значи SODT, идеята схванах, но абревиатурата не мога да я вържа.
SOTD - scent of the day

# 399
  • The Evergreen State
Добро утро! Simple Smile
Днес имам рожден ден и реших, че идеалният парфюм ще е Chanel Gabrielle. Това е моят щастлив парфюм. Винаги носи страхотни емоции и вътрешен прилив на усмивки. Облякох официалната пижама, малко пръс Gabrielle, червено червило и съм готова за завладея home office пространството😄

Честит рожден ден Лола, жива и здрава! Постът ти искрено ме разсмя, и аз съм с официалния анцуг в домашния офис но не пропускам ежедневния ритуал с парфюмирането, това ме зарежда за деня и ми дава усещане за нормално ежедневие.

# 400
След малко пръсвам малко от черното Нарцисо, яхвам се на колелото и отивам да видя и помириша нацъфтелия люляк в парка наблизо.
Лола, честит рожден ден и от мен! Здраве и всичко най-добро!

# 401
  • в голямото село
Честит рожден ден, Лола.Много здраве ти желая и много сбъднати парфюмни желания, а и не само.
Аз без бой и със срам ще си призная, че нямам нито един Шанел в колекцията си.
Някак си не ги чувствам мои, има една разпознаваема нотка във всички Шанели, която ми носи ретро звучене и не ми допада. Единствено бих могла да нося свежия Шанс или евентуално Шанел 5 L'eau, но последния с мнооооогооо уговорки. Не притежавам нито един от двата обаче.
Днес обмислям да приключа с количеството или на Libertine Vivienne Westwood или  La Chasse aux Papillons. Да видим с кой ще се разделя и двата са ми много любими, но съм решила да видя дъна.

# 402
  • Балчик
Честит рожден ден, Лола!

Някой беше писал, че би искал да вижда повече снимки в темата. С получаването на Aromatics in black, се роди идеята да снимам всичките си черни флакони, а от там и белите.
Скрит текст:

# 403
  • Габрово
Може ли няколко думи за новият Alien?💞🙏🏼
И на мен ми е интересно за  коментар за него...

# 404
  • Чукарландия
Джемма много хубави снимки, а това Гучи в ляво ми спира сърцето. 🥰
Много го искам. 😉
И Карън-чето. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт