Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Killpop, как усещаш Signorinata? Траен и с шлейф ли е?

# 526
Някой дали познава  Italian Cypress Tom Ford ? Мисля го много....за на сляпо.Притеснява ме да не е чисто мъжки Nerd

# 527
Killpop, как усещаш Signorinata? Траен и с шлейф ли е?
Много хубав го усещам Heart Eyes Сладка сметанка с къпини, но в базата усещам и нещо лееееко пудрено, подобно на Инсоленс. Трайност средна, може би около 5ч. За шлейф не знам, никой не е коментирал, но пък моя близка го беше пробвала веднъж и наистина имаше опашка, поне 2м след нея. При мен може и да няма толкова.

# 528
Тиква, чудех се, да го поръчвам ли това момиче или не, но след твоето описание ще го поръчам веднага💕
Да не ми се сърдиш после! Innocent Аз обожавам грейпфрут и помело! Парфюмът също така е за собствено удоволствие, не знам ще го забележи ли друг човек до теб, ако не те прегърне, а това скоро няма да се случва...

silver pearl, радвам се, че знаеш за какво говоря. Hug Това е един много специфичен мирис, който не знам дали хората познават, но на мен ми се е случвало да намеря такова измито и силно изсушено парче дърво и първото нещо е инстинктивно да го помириша.

# 529
Моят любим "плавей" е Womanity. Прекрасно нещо! Точно на дърво носено от вълните ухае.

Днес съм със пробичка на Balenciaga B Intense. Чудни натурални боровинки извади, и студен, зелен чай. Много хубав, много! Идеален за тренировки. 😍

# 530
Моят любим "плавей" е Womanity. Прекрасно нещо! Точно на дърво носено от вълните ухае.

Днес съм със пробичка на Balenciaga B Intense. Чудни натурални боровинки извади, и студен, зелен чай. Много хубав, много! Идеален за тренировки. 😍
Нали! Чуден е наистина и много ме е яд, че е спрян. Май трябва да си поръчам 1 резервна бутилчица, докато все още се намира тук-там. Blush

# 531
Тиква, много хубаво описание! Неглижирала съм го този парфюм и никога не съм го пробвала, но сега като те четях ми стана супер слънчево  и ведро. Като отворят парфюмериите задължително ще го пробвам.
Моят любим плавей е Ириса на Ван Клийф:yum:

# 532
Някой дали познава  Italian Cypress Tom Ford ? Мисля го много....за на сляпо.Притеснява ме да не е чисто мъжки Nerd
Чисто мъжки е. Аз не мога да го нося и не го харесах някак, а съм страшен фен на Том Форд. Нотките ми допадат, но ми мъжкарее и не стоеше добре на кожата. Насляпо не препоръчвам. Любим е на моя приятелка и се опитваше да ме зариби по него, но не става въпреки многото проби.

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=IdDKvmsRim8
Лешникотрошачката е в момента на сайта на Софийската опера и балет.

# 533
Бела, благодаря много.Аз имам две бутилки от старите, пълни са до половината, но не смея да ги ползвам, да не би да свършат Simple Smile Много ги обичам и двата Инсоленса.Радвам се, че не е променен и смело мога да поръчам от новите бутилки.Благодаря ти Flowers Hibiscus

# 534
  • Deutschland
Ре, аз съм го пробвала- много ми е мъжки и се отказах от покупка. Ароматът е зелен, горчиво-тръпчив- много босилек и мъх. Имам и други TF, които са ми с мъжки уклон , но си ги харесвам и нося без проблем. Не е за на сляпо Кипариса. Лично аз не си го представям на жена, но пък знае ли човек.

# 535
.....горчиво-тръпчив- много босилек и мъх. ...
Представях си го зелен,но хубаво зелен,не тръпчив и горчив Sad

# 536
Горчи здраво.

# 537
  • Deutschland
.....горчиво-тръпчив- много босилек и мъх. ...
Представях си го зелен,но хубаво зелен,не тръпчив и горчив Sad
Не на блотер го пробвах, а върху мен. И аз като densi съм голям фен на TF и да си призная, че си купувам някои, които не ми допадат толкова, но пуста колекционерска страст. Този определено нямам желание да го притежавам, но на мъж ми се струва, че ще е много секси.

# 538
......
Не на блотер го пробвах, а върху мен. И аз като densi съм голям фен на TF и да си призная, че си купувам някои, които не ми допадат толкова, но пуста колекционерска страст. Този определено нямам желание да го притежавам, но на мъж ми се струва, че ще е много секси.
А как е Musk Pure Tom Ford ? Търся си  чист , сапунен муск като Есънс на НР(който го няма вече), не сладък и тежък..

# 539
  • Deutschland
Pe, много нежен, чист и женствен. Любим😍

Общи условия

Активация на акаунт