Честит рожденик на Мария Ра, много да те радва!
LaDiDa поздравления за упоритостта, сега се наслаждавай на тези вълшебни моменти с цялата си душа

nadia_777 не се отчайвай ,може би докторите не ти казват нищо, защото изчакват бебчо да порсне, за да преценят кое лечение ще е най-подходящо, стискам палци за добри новини

По въпроса за преобръщането, бебка се претълкова от корем по гръб, но обратно не може. Гука, много пее, пищи, играчки не хваща съзнателно, само ги бута сръце и крака, но мисля, защото са и на пътя.
Вени за ваксините и на Бояна не са поставени, педи каза по-рано от 5 месец няма, така че не се притеснявай не е фатално.
LaDiDa малката принцеса ще бъде приказна с тези красоти. Между другото Краска-красоти, то и е заложено в името

Приятен ден на всички и целувки от нас
) и май му се спеше, обаче не можа. Седнахме в градинката и там люшкане, залъгалки, вода (и вода пропи напоследък, защото съм упорита и смятам да му давам за успокоение) и след това реших че може пак нещо да е огладнял. Сукна няколко пъти и рев до небесата, аз набързо вдигам презрамките и май нищо не излезе от "дискретното" ни кърмене, защото трябваше да привлечем вниманието на цялата градинка. Вдигнах го в мене (така му е най-добре), закроти се и в тоя момент свърши една голяма работа. Реших да го прибирам, обаче не ще в количката и нададе пак вой. Аз вече се изнервих и знам че детето не е виновно, обаче много му се ядосах. Отделно че се чувствах най-некадърната майка, която хем си е разглезила детето да не иска да седи в количката, хем не знае как да го успокои. И накрая с бебе в едната ръка и с количка в другата се прибрахме по живо по здраво. Просто понякога трудно се успокоява и не може да заспи. И може би за това принос има и приспиването на цица, така че май ще отпада вече този вариант. Нещо ми се променят разбиранията и мисля, че приспиването на цица, разнасянето на ръце и яденето без някакъв дори и не строг режим, са порочни навици. Смятам уж да въвеждам някакъв ред, ама ще видим 

Да покажеш снимки и на Краси облечена с тия красоти.

, мислех да си сложа и лентичка кантар, ама реших да не се депресирам допълнително.

се сватосваме веднага!!!
Косата не й я реша, дори отзад където обикновено се сплита при другите деца. Напоследък постепенно започва да изсветлява. Освен това ...то на снимката не си личи, но Аделка е синеока
)) Аз да си похваля гарджето , щом стана дума 
И се усмихва в знак на успеха си. Аз не й позволявам това упражнение много често че и мен ме е страх за гръбчето. Иначе не се обръща напълно, само от гръб настрани чрез коремни преси и от корем настрани и ръката й се пречка.
За приказките бърбори отдавна и много се кефи когато й отговарят. А как пуфти като се напъва да ака към 7,30-8 Целия квартал научава.
Той къде по-точно се намира в Америка? Много се кефя на разликата на децата ти