МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 714
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Черпя ви за именния ми ден Misc Baby Bottle newsm38 beer beer2 Wine Glass Popcorn
И поздрав на всички именнички.

Освен това ставаме на така,че още една почерпка!

# 16
Ми ,аз като не гледам и пак съм писала в старата тема,ама който има нерви да чете там,че аз съм затръгвала от един час да си лягам.....та само да не забравя/че това съм пропуснала в старата тема/-Честит рожден ден на Георги на Катето!  bouquet  Да и е жив и здрав и много да и помага!
Добре дошла на Стайпър-липсваше ни...
eunos03,големи сте сладури Peace
и най-вече-браво на Крейзи за оформлението Hug Hug Hug
Честито на всички Марии/и на всички празнуващи на този ден/ и Света Богородица да закриля всички ни! Praynig

# 17
Днес Ани става на три месеца.
Черпим всички smile3510

Поздрави на всички именници и "рожденици"

Имам голям проблем - бебата не иска да яде от шише! Чудя се вече какво да я правя и  почнах да я уча от лъжица, ама като е гладна не ще и да чуе за такива цивилизовани методи.
Снощи исках да изляза с приятелки, успях де, но само защото я приспах в осем. Добре , че спи цяла нощ  и не се храни, но ако ми се наложи нещо през деня ще трябва да я мъкна изглежда с мен, освен ако не измисля друг метод.
Давайте идеи!!!

# 18
  • Бургас
Честито на всички Марии и месечковци  днес! Да са ни живи и здрави!

Имам голям проблем - бебата не иска да яде от шише! Чудя се вече какво да я правя и  почнах да я уча от лъжица, ама като е гладна не ще и да чуе за такива цивилизовани методи.
Снощи исках да изляза с приятелки, успях де, но само защото я приспах в осем. Добре , че спи цяла нощ  и не се храни, но ако ми се наложи нещо през деня ще трябва да я мъкна изглежда с мен, освен ако не измисля друг метод.
Давайте идеи!!!

Моята идея е следната: понеже виждам, че си и от Бургас  smile3503 : когато искаш да излизаш с приятелки ми я оставяш на мен! Аз имам кърма бол, но моя проблем пък е, че бебка иска от шише, не цица! Въпреки, че да ви се похваля вече 2 дена голяма борба е на всяко ядене, ама след сукането толкова каталясва милата, че заспива моментално. Суче обаче не повече от 7 мин.(засичам й), въпреки, че яде толкова лакомо, че чак се дави. След което пуска гърдата и повече с нищо немога да я накарам да захапе пак! Аз за всеки случай й додавам кърма с шише и тя не го отказва, което ме притеснява. Тази сутрин, например от шишето изцока още 100 мл. И сега изниква въпроса у мен: ами ако почне да преяжда така и вземе, че стане някоя цоцоланка?! newsm78 newsm78 newsm78 Хич не ми се ще да стане дебеланка! Ооох, ще се побъркам вече с това кърмене-некърмене! Май не само тя свикна на шише, ами и на мен вече ми е навик! Да взема да си мина пак на старата схема ли се чудя?! newsm78 newsm78 Поне си виждам колко си хапва, а и на детенцето му е по-лесно и не ми се сърди и цупи. Луда работа, ви казвам!
Сега ви пращам много целувки: на вас и бебончовците. Аз ставам да поошетам малко, че като се събуди малката направо да отиваме на разходка из Морската градина на прохлада! Hug

# 19
  • София
Здравейте, мами!
Днес Румен става на цели 3 месеца! Колко бързо минава времето...
Почерпете се  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle newsm64  party023 newsm38  cook  bigdance2  food002 Wine Glass beer3 cheers
И то двойно, че и аз съм Мария  Hug
Честити три месеца и на Мони, Ани, Мартин и Жули. Много да радват мама и тати!
Честит имен ден на всички адашки! Много да ги слушат вкъщи и само хубави неща да им се случват!
Сега отивам да чета писанията, че те много, а и с къщната работа съм до никъде, ама ще почака Wink

# 20
  • Русе
   Привет, май-чета!
   Да ви се похваля - в неделя Дарито се обърна самичка по корем!!! Shocked Mr. Green Heart Eyes От както откри новото упражнение не ще вече по гръб да лежи, само се върти, пък аз я обръщам и така докато се измори. После спинка като къпана Mr. Green
   Ето ни и на снимка(от радост забравих да я среша малко Embarassed)

# 21
Честит 3м на Румен,Ани,Мони и Мартин!   bouquet Да пораснат здрави и големи!
Е Бъбли ти като мен и аз съм именичка и Жули става на 3м-големи съвпадения!!Да ти е живо и здраво името и на всички адашки също-Мария Ра.Не знам дали има др. адашки-май и Мимето 78  newsm78 ??
Мимето 78 голяма кукла е твоето Дари!
А Жули още не се обръща  Rolling Eyes Май е дебеланка и затова.

ЛаДиДа -не се отказвай ,като винете само на кърма няма да преяжда в никакъв случай,а ако сега и дойде повечко от шишето просто по-късно ще огладнее.

# 22
  • Русе
   Мимозка, Бъбъл и всички други именнички - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
   Аз нямам имен ден днес - казвам се Милена Wink

# 23
Честит ви Имен Ден майчета - марийчета! Да ви е живо и здраво името и все щастие да носи!! Hug
BgViki да ти е честит 3-тия месец на Мони - само да те радва и да расте здрав и щастлив - пожелавам ти и "свеки" да те направи  Laughing Laughing
Честити 3 месеца и на Румен, Мартин и Ани - да са здрави и усмихнати за радост на мама и татко!!   bouquet
айде чао засега че и в офиса ме викнаха и къщата неоправенааааааааааааааа.....

# 24
Честит имен ден на mimozata, Bubble79 и всички, които имат имен ден днес.
Честит 3-ти месец на малките сладурковци и сладуранки. Много да папкат, спят и да радват родителите си.
Честит Рожден Ден на Георги на Катя (на патерица). Да ти е живо, здраво и много щастливо момчето.
LaDiDa - поздравления за сученето на Краси!
Много е сладко и мило когато бебето суче от теб. Близостта между двете ви е по-силна. С шише е по-различно. Ако имаш желание - хич не се предавай. Ще е трудно докато и двете свикнете. И най-вероятно ще е ужасно трудно. Да ти кажа честно - възхищавам ти се, че продължаваш да й даваш само кърма. Повечето жени, които познавам са минали на АМ. Сигурно им е писнала хамалогиято по стерилизиране, цедене, пак стерилизиране. Затова съм сигурна, че си инат и искаш най-доброто за малката. Сигурна съм, че стига да се заинатиш ще успееш. Не мога да изчета последната тема и не знам какво е положението. Но ти май писа, че ще се връщаш на работа през Септември. Сигурно ще продължите и на гърда и с шише. С кърменето от гърдите ще си починеш и улесниш. И когато си заедно с малката ще си спестяваш доста време.

# 25
  Честит имен ден на всички Марии!Да са много здрави и щастливи и малките им душички много да ги радват! newsm51
   Честити "рожденни дни" на всички,които празнуват днес!Нека да слушкат много,да папкат и да растът здрави и усмихнати! smile3525

# 26
  • Пловдив
Честито на всички, които празнуват днес - именници и месечковци   bouquet
Честито на патерица на Георги на Катето  Hug
Ладида, наистина е възможна да преяжда Краси - ако можеш отдели си 2-3 дни и й давай само от гърда  Peace Бебоците са вече големи и няма да се оставят гладни - като види, че няма откъде другаде да папка ще си суче  Peace Още веднъж ти желая успех   bouquet Радвам се, че има упорити хора като теб, коита не се отказват Онзи ден аптекарките до нас ми разказват, че бременна си търсела хапчета за спиране на кърмата ... #Crazy Не че съм се вманиачила на тази тема, но това наистина е най-доброто за мъничетата, пък и както казва Страйпър е страхотно удоволствие да суче от теб и да те гледа в очите  Heart Eyes

# 27
ЧЕСТИТИ 3 мес. НА АНИ, МОНИ, МАРТИН, ЖУЛИ И РУМЕН!!! Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ !!!   bouquet

Ще се радвам да ни включите в темата - мама Славея и бебе Теодора, родена на 13.05.2006 г. с термин 26.05., 47 см и 2,430 кг!

# 28
  • Бургас
Честит имен ден на Mimozata  и Bubble79! Да сте живи и здрави и Богородица да ви закриля!
Честит 3 месец ма Жули, Румен, Мони и Ани! Да са много здрави и щастливи!
Ние сме на консултация в 4, после ще се отчетем. Иначе ваксината този път ни се отрази добре - спа непробудно цяла нощ. Откакто се научи да се обръща спи само по корем, само в количката по гръб. По някое време проскърцва и я обръщам по гръб, тя пак се завърта, намества се и продължава да спи. Една две вечери спа и на една страна като голям човек, но май повече и харесва по корем.

# 29
Честито на всички именнички   bouquet
Честито и на бебоците, които правят три месеца  Heart Eyes

Понеже много сте изписали...имам още да чета Wink...
Сега спинкаме...така че отивам да наваксвам

Общи условия

Активация на акаунт