И поздрав на всички именнички.
Освен това ставаме на 3м така,че още една почерпка!
Да и е жив и здрав и много да и помага!

: когато искаш да излизаш с приятелки ми я оставяш на мен! Аз имам кърма бол, но моя проблем пък е, че бебка иска от шише, не цица! Въпреки, че да ви се похваля вече 2 дена голяма борба е на всяко ядене, ама след сукането толкова каталясва милата, че заспива моментално. Суче обаче не повече от 7 мин.(засичам й), въпреки, че яде толкова лакомо, че чак се дави. След което пуска гърдата и повече с нищо немога да я накарам да захапе пак! Аз за всеки случай й додавам кърма с шише и тя не го отказва, което ме притеснява. Тази сутрин, например от шишето изцока още 100 мл. И сега изниква въпроса у мен: ами ако почне да преяжда така и вземе, че стане някоя цоцоланка?!
Хич не ми се ще да стане дебеланка! Ооох, ще се побъркам вече с това кърмене-некърмене! Май не само тя свикна на шише, ами и на мен вече ми е навик! Да взема да си мина пак на старата схема ли се чудя?!
Поне си виждам колко си хапва, а и на детенцето му е по-лесно и не ми се сърди и цупи. Луда работа, ви казвам!

От както откри новото упражнение не ще вече по гръб да лежи, само се върти, пък аз я обръщам и така докато се измори. После спинка като къпана
Да пораснат здрави и големи!
??

Бебоците са вече големи и няма да се оставят гладни - като види, че няма откъде другаде да папка ще си суче
Още веднъж ти желая успех
Радвам се, че има упорити хора като теб, коита не се отказват Онзи ден аптекарките до нас ми разказват, че бременна си търсела хапчета за спиране на кърмата ...
Не че съм се вманиачила на тази тема, но това наистина е най-доброто за мъничетата, пък и както казва Страйпър е страхотно удоволствие да суче от теб и да те гледа в очите