МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 695
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
мамита,

днес следобед много ми беше криво да ви кажа.....малката така я болеше от боцкането, че плака и сърцето ми късаше...а тя не е ревлива и не я бях чула така  Cry

после и не искаше и гърда дори, 5 часа пауза, както през нощта, направо с епобърках, нали съм нова мама и докато минем през тези ваксини, уффффффффффф

после спа навън милата, у дома на ръце само и пак се късаше горкото.....добре , че мина и този ден, сърцето ми щеше да се пръсне да я слушам такава и то в кабинета ревна 20 сек. и край, чак след еидн час, явно като почна да действа ваксината тогава...

дано ни е лека нощта, сложих я да спинка сега! Praynig Praynig Praynig

# 46
  • Бургас
vaniliaice дано да е мирна нощта и дребка да се наспи едно хубаво и утре пак да си едно весело и палаво детенце.
Да се отчета и аз след консултацията - порастнали сме с 600 г. и 3 см. Но ... пак увеличаваме Вигантол-а на 4 капки и аз започвам да пия калций. Май от тоя пусти магнезий дето ме наливаха като бременна сега не може да навакса с калция. И трябва да започвам да ям по-сериозно желязосъдържащи храни.
Утре ще ходим на разходка в Равда - да се разсея малко и свят да видим.

# 47
айде и аз да понапиша нещо  bouquet направо съм за убиване с моя мързел #2gunfire
абе мамчета имам една идея.хайде да понапишете какво могат да правят вашите беборита newsm78 newsm78 newsm78аз мисля че ще е полезно,пък и ще си сверим часовниците.току-що четох за една беба която се обръща сама на 2.5 месеца,а ние сме почти на 3 и още неможем. Embarassed
поздрави на всички празнуващи  bouquet

# 48
Мамички, не знам дали е за хвалба, но Марти яде последно в 5 часа, заспа към 7 и от тогава не се е събуждал. Бяхме навън като заспа, към 8:30 се прибрахме, преместих го от количката на спалнята - поразбуди се и докато се преоблека и го поглеждам пак заспал... и така до сега. Не ми се ще да го оставям неизкъпан..., да го събудя ли  newsm78
Случвало ли ви се е?
Мисля си че като огладнее ще се събуди...  Laughing  newsm22
- учудвам се защото той не издържа гладен дълго време...  newsm78

Ние сме на 3 и половина и също ни е трудно обръщането, но тренираме усилено - помагам му и мисля че скоро ще може сам...

# 49
Крейзи страшно готино оформленийце!!! Евала на таланта,постоянството и търпението ти!!!
Аз малко се по изгубих със словоизлиянията си, но ви чета редовно. А и като гледам има кой да пише Joy
Искам да се похваля че днес спасих един живот!!!! Hug
Ето подробности за историята:
http://dog.bg/f/index.php?s=baadddd342c13a9cbc0b38380397d550& … 009&st=0&
http://bezdom.info/forum/viewtopic.php?p=181#181

# 50
Здравейте и от мен.
Искрено съжалявам, че нещо не мога да смогна за писането, но от както Дамяна не е на градина в къщи е истинска лудница. Едвам смогвам да опазя малкия от нея. А снощи и температура вдигна, та сега чакам да видя дали и малкия няма да я последва. На обяд мъжа ми се прибра от работа, за да я приспи, просто вече нямах сили. Та от утре съм викнала баба ми да помага, че ще... :crazyeyes
Екатерина, браво на теб това е много хубаво.   bouquet Между другото къде си на Редута?

Моя Велизар да ви кажа вечер заспива в 21:00 и сутрин в 07:30 е това ако не е върха Wink. Стискам палци да продължава в този дух.

Vaniliaice, не ги ли слагате много рано тези ваксини? Реимунизацията на ДТК се слага на навършени 3 месеца newsm78,

Е това е мамите на морето живот си живеят. Мимозата направо ми разпали въображението и мечтите с този бар.

Честито на всички малки бебоци които навършват 3 месеца и честито на именничките

# 51
АААА, къде сте избягали всички. успях все пак да ви изчета!

Вечерница , питах спецовете от фитнеса и ми казаха рецептата за надебеляване. Трябва да ядеш сутрин обед и вечер като си хапваш въглехидрати и белтъци -  картофи, ориз , риба , пилешко, житни храни, но в никакъв случай да не е мазно и да имаш 2 междинни закуски , като е позволено нещо сладичко, а бе тия двете закуски да са въглехидрати. Но в никакъв случай да не изоставяш движението. ... Можеш ли ти да ми кажеш сега на мен , по какво се разбира че пишока има фимоза? Че и мен много ме е страх от такива неща.

Добре дошла на Страйпер! завърна се вече!

Честити 3 месеца на Анна, Жули, Румен и Мони, въпреки че докато публикувам ще стане утре.  Grinning

Добре дошла на мама Славея и бебе Теодора.   bouquet

Герси , като ви е забелена пишката , колко мм от главичката се вижда? Как трябва да изглежда забелена пишка?

А за пътуването като четох че трябва да тръгнем когато спи най много, то значи трябва да тръгнем за море в 22ч. Просто няма начин. Мисля да тръгнем след първото му събуждане, което е около 6 сутринта. Надявам се да нямаме проблем.

Шуши не го буди мъника. И на на с ни се случи веднъж така. Но имахме тогава гости и много удобно се получи. като заспа в 19ч и се събуди в 2ч. Само че си обърка режима,но на другия ден си го оправи.

Екатерина само не ми казвай че спасяваш улично куче!  Sick

Лека нощ от нас, че моите мъже вече отдавна спят!

# 52
току-що четох за една беба която се обръща сама на 2.5 месеца,а ние сме почти на 3 и още неможем. Embarassed
Здравейте и от мен!Аз доста рядко влизам тук,но от време на време се разписвам....
Относно това,което съм цитирала-Ави преди седмица и половина се обърна 3 пъти и дойде от нейното легло в нашето!!!Направо неможах да повярвам като я видях в краката ми свита като котенце и спи!!!!!!
Ванилияайс,вярно,че доста поплачкват беболинките от тези имунизации,но какво да се прави...Ще ги гушкаме и това е....
Айде,оставям ви пак до следващия път...

# 53
  • Бургас
На Кабранска що й е сменен ника с Камбанска? newsm78 newsm78 newsm78

# 54
Екатерина - много трогателна история. Добре, че мъничето е оживяло и сте го спасили. Спомних си за кучето, което гледахме в апартамента. Откакто сме в къща кучетата и котката са ми по-скоро проблем, а не любимци.  Колкото и да ги пръскаме и къпем все някой ще прехвърли я бълха, я кърлеж. ХХХХ

crazy - къде да снимките от срещата ви в Пловдив?

# 55
  • видин
здравейте,
един ден ме нямаше и колко неща сте изписали!
моята анка няма никакви проблеми с пътуването. вече е като куфар в колата. вчера направи най-дългия си преход- ходихме до софия и обратно за един ден. порт-бебето си е в колата и тя там си лежи. а количката возим в багажника и така можем да я возим  - тя въобще не разбира, че не си е у дома.

по въпроса затова кой какво може - ани не може още да се обръща, но хваща играчките от активната гимнастика. по корем също много не обица да лежи. но най-важното вече много добре си смуче палците! преди лапаше всички пръсти или който въобще уцели, но сега съвсем определено смуче палците. тази сутрин чак се задави. аз й дърпам ръцете и й давам бибката, но винаги намира начин да я изплюе и да засмуче палец. чудя се дали да я намажа с нещо горчиво, но ме е страх да не си бръкне в окото случайно и да стане беля.

вечерница , нашата разлика в годините е най-голяма. май във форума няма друг такъв случай. сега ще опитам да направя лентички и на батковците, но не зная дали има и за студенти Laughing

# 56
  • видин
виждате ли сега какво е РАЗЛИКА В ГОДИНИТЕ. newsm03

# 57
  • София
мариа ра, верно няма като вас други, ти си щастливка, с големи дечица се радваш на съкровише с памперс Simple Smile) наистина Бог понякога ни изненадва с чувството си за хумор Simple Smile , но всичко е за добро, нали? децата са благословение!

мими, педи каза, че реимунизацията с еправи на навършени 2 и влезли в 3 м, ние имаме още малко , седмица някъде до пълен 3 м. но да ви кажа, тя вчера след разходката в 5 следобеда се успокои , спа и после само яде и в 10 заспа, после в 3.30 папа и чак в 8 се събуди акайки Simple Smile) хихих и сега се хили на играчките и ще я извеждам, сладката ми! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

екатерина,  ти си като сестра ми, тя плаче като дете з акуче или коте, браво на вас! ти си добра майка, няма спор!  Hug

хубав ден на всички!  bouquet

# 58
Добро утро. Ако наистина денят се познава по сутринта, днес ще е .... Много, много горещо. А нас ни предстои слизане до Пазарджик /сега сме у мама на балкана/ и не знам бебо как ще изкара. За забелването Ани не мога да ти кажа колко мм са, защото според мен е индивидуално, но цялата главичка се показва спокойно. Абе защо ти ще се занимаваш с това - нека мъжът да действа, той знае как трябва да изглежда забелено пишле  Wink. При Емо все още остават няколко мм, а при Калоян стана от втория път.
Кабранска, вярно е че вторите деца се гледат малко по-така. Колко рев съм изревала с баткото при най-дребния проблем... всички ме обявяваха за луда. Сега вече след "богатия" опит всичко се приема нормалмо и спокойно.
Това е, хайде, че трябва да тръгваме. Чао и лек ден на всички ви.

# 59
Здравейте мамчета,
екатерина - трогна ме, браво!!  И ние с таткото много обичаме всякакви животинки!! Но нали сме в апартамент - само коте гледаме...

За отчет: Никола не се обръща по-корем но се катурва от гръб на една страна. Започна целенасочено да посяга към играчките и даже ги опипва, а една дръкалка даже я "пробва" - Laughing напъха я в устата си.

welcome на мама Славея и бебе Теодора.

Днес отиваме за ваксина - стискайте палци, че хич не ги обичам тея ваксини (даже се питам дали има нужда от тях)!!

Общи условия

Активация на акаунт