МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят

• 11 739
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Честито на месечковците!
Честита годишнина на Еленка   bouquetДа отпразнувате всички годишнини и сребърни и златни в мир и любов.
И ние ще имаме тая година ,дано да не забравим и да я отпразнуваме. Embarassed
Танче-Жули е все така ,нито по-добре,слава богу не е и по-зле.Отивам да мия наакано дупе и да обличам госпожицата с някой "файски" тоалет,че имаме среща с 1 младеж от нашия форум  Wink Ивко на  АНИ. Joy
Таня -пиеш ли нещо за бъбреците-в кърмаческия четох какво може и какво не да се пие при кризи и кърмене.Вземи мерки.
НДВ-усетих ти липсата  Simple SmileСтрашни рамки си сложила браво.

Вечерница и аз съм така нямам много хал за домакинската работа в тая жега.

# 151
МАЙ нищо не стана с моятя почерпка-дай да пробвам така-вижте си я тук:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52152&photo=9

# 152
Пак не стана ,но като го копираш и отвориш в др. прозорец става.Мерси за почерпката.

# 153
[http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52152&photo=9]ох че съм упорита Simple Smile

# 154
абе друг път ще го усвоявам,че вече станах досадна(благодаря за търпението) Simple Smile

# 155
  • София
velisa75 да си жива и здрава, много щастие , усмивки и весел празник! А тортата е от любимите ми сметанови изкушения happy bd
Да не забравя и месечковците честит празник и на тях nbirthday
Elenka още дълги години семеен и безоблачен живот  action032
Вашите бебта успиват ли се от жегата, мойта буба днес спи почти цял ден , събужда се само за папане newsm78. Голяма жега sweating
 Да се похваля Бояна спи вече втора нощ без да се събужда за хранене, супер доволна съм, само сутрин като стана съм така bombs, ама това се преживява, другото е по-важно.
Иночка номера слепящите се играчки е супер не съм се сетила, а не съм виждала такива. По-точно е да кажа ,аз играчки не заглеждам, защото имаме много получени като подарък и не виждам смисъл да купувам за сега, но се замислям над този вариянт. Мерси за идеята lovekiss Отивам да свърша малко домакинска работа или както казва Кабранска-слугинска, докато беба спи. Леки и приятни  разходки. Целувки newsm76

# 156
  • София
Здравейте, май-чета! Ние се върнахме най-после! Изкарахме си добре на село, поглезиха ни и двамата /чак не ми се мисли как ще се оправяме отсега нататък пак сами, но ... карай!/ И все пак е страхотно да сме си у нас отново!

От две нощи съм ей така smile3507 , защото Марки ИЗОБЩО не спи !!! Какво му стана на това дете от жегата ли е newsm78 , колики ли са newsm78 ... не знам , обаче го слагам след баня   bath1и папкане Misc Baby Bottle , заспива нормално и в 23 часа се почва едно мятане на крака и ръце , лапни биба smile3504 , изплюй биба , мачкане на уши, нос , очи ...абе каквото докопа , пъшкане , мрънкане ...УЖАС . 

Вечерница, и ние имахме такъв период миналия месец, плюс бебчо беше хванал хрема и аз го взех да спинка при мен! Проблемът с приспиването се реши моментално ОБАЧЕ от тогава на сам не иска да мигне, даже и 10 мин. да постои сам в легълцето си - постоянно трябва да съм до него като спи! Бяхме стигнали до положение 7 пъти да го приспивам на гърди,, слагам го в леглото и след две минути се събужда с плач! 
То от една страна спането при мен е хубаво - и аз понаваксах със съня, ама вече ми идва нанагорнище от толкова лежане  Rolling Eyes И какъвто е глезьо нашичкият - практически 100% от времето е прикрепен за мен!
Сега се чудим като смени обстановката как ще реагира на идеята да спи сам отново  Thinking юе докладвам утре!

Смайли, по въпроса до кога да кърмим - и аз като теб смятам да кърмя първата годинка - до 6 м. само на кърма - после мисля да заместя едно-две хранения със твърда храна. Сега се образовам как да стане това - захранването от една страна и най-вече да не спре кърмата от дръга - нали навсякъде пише, че до края на 1 год. бебето трябва основно да се храни с мляко - кърма или АМ, та не виждам смисъл да го отбивам насила  5-6 м.

Ей, много се радвам, че пак ще си говорим! Целувки за сега от нас с Косьо!

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 17:43 от Rumya

# 157
Румя кажи моля те как се оправи твоя бебок от хремата,че и ние сме така.

Иночка откъде тия страхотни играчки??

# 158
здравейте, не съм писала отдавна, но имахме разни неприятности около раждането на бебка и въобще не ми се пишеше, а и време нямах. Имаме проблем в момента - моята сладурана не иска да яде, пие много вода, няма температура, не повръща и т.н. Сутринта хапна 120мл., на обяд само 70 и оттогава нищо не е искала и спи. От 3 дни е така, ту яде, ту не. педиатърката ни каза да давам панадол докато отмине неразположението и аз давах до вчера. Тя почна да яде и ог спрях, но днес отново яде вяло. Дайте ми съвет. Предполагам, че може да е заради топлото време. Освен всичко друго на 20 трябваше да ни слагат ваксините, отложих ги за 22, но пак не съм убедена, че тя е добре. Видимо няма никакви признаци, че е болна, но нещо все пак не е наред.

# 159

Това е почерпката от velisa.Позволих си да я оправя.Честито от мен и много любов ти желая Hug.

# 160
  • София
Мимозке, Косьо беше със зачервено гърло и хрема, но му мина от самосебе си, само нослето му прочиствах със стелиризирана морска вода - Стеримар се казва спея. Стискам палци бързо да се оправ малката принцеса!

# 161
Румя дано да се оправим  PraynigСега сме на Осцилококцинум и дактарин гел.Взе да киха малко и малко се сополиви,ама най-вече хърка.
Мешко 106 -дано бебка да е така само от горещините ,но казваш ,че сте имали проблеми при раждането да неби нещо от тогава да и има?Дано всичко да се оправи  Praynig
Момичета имате много поздрави от АНИ!!!Тя и мъжа и са големи сладури и Ивко е кротушко с бузки за пощипване. Peace Много ни беше приятно с тях.
И който идва насам да се обажда  Hug

# 162
Здравейте, много ви се радвам на бебоците как са почнали да се обръщат. Не знам моя Велизар защо го мързи, само коремни преси прави. Казаха ми, че момчетата се развивали по-бавно от момичетата newsm78, така че да не се притеснявам.

При нас все едно и също за сега. Жегата ни мори много. Страх ме е да пускам климатиците, а мъжа ми чака да легнат и тогава се охлажда, но мен си ме е страх да ги държа на климатик. Два дена в колата и гърлото ме заболя.

Олче, честита придобивка със здраве да я ползваш. Аз моята пък оня ден я продадох, а си беше нова.

Моя мъж как е поел щафетата с малкия, та само той си спи с него. На мен ми е добре въпреки, че сутринта ме дига в седем да поема аз.

Днес бяхме на детски рожден ден. През цялото време всички се опитваха да ме нахранят и да ми подсигурят удобно място. Та накрая разбрах от майката на рожденничката, че момичетата си мислили, че съм бременна Embarassed. Е това е то не е оправдание за двете раждания, но да не мърдам все пак от кантара е грехота. Ще взема да предприема нещо по сериозно.

# 163
  • София
Добро утро  Grinning Grinning Grinning Как сте днес? Ние имаме празник - 4 години откакто се сгаджосахме с мъжа ми  Grinning почерпете се и от нас   cook  food002 eat cheers Tada  Довечера ще има бебе при баба а ние  1dating в Барбадос.  Имаме си обичай - всяка година ходим в някой екзотичен ресторант. Дано в Барбадос да е хубаво, защото миналата година ходихме на суши бар, платихме 50лв. сметка и беше толкова гадно, че след това си доядохме в макдоналдс  newsm62
Вчера ходихме на вилата - там поне се живее - не е такъв мор като в София. Днес май цял ден ще се крием под климатика - навън още от сега не се живее направо  Confused

# 164
Здравейте Май-чета!
Честито на всички, които празнуват днес, аз съм на принципа - няма значение какво празнуваме, важно е повод да има  Laughing !
Да споделя една случка от сутринта...
Помолих нашия тати да ми направи закуска, преди да излезе, че пак имаше Важна работа, но докато приспивах Марти и аз съм заспала. Той идва и започва - ставай иди да хапнеш, защо се мъчих и закъснях, ти не ме уважаваш - а на мен ми се спеше, зверски  Tired
 fight - това им е малко на тези мъже - големи егоисти...
Олекна ми малко... Сигурно като се върне ще ми се извинява, но на мен много ми докривя...
Благодаря ви че ми изчетохте излиянията...
мими и аз се боря с килограмите, но мисля че има светлина в тунела - с упоритост - мажа се с крем за стягане на тяло, ходя на аеробика - пон-сряда и петък - когато успея де и така...
Весел и прохладен ден от нас!!! Целувки

Общи условия

Активация на акаунт